לגבי אנרגיות...

nepthys

New member
ממתי נעשית כזה מבין עניין, הא?

רוחני זה דבר שלא מסוגל להיות מוגדר בעזרת נוסחא. הקשר הוא שדברים פיזיים ניתן להביע, ודברים רוחניים לא. אני אישית לא מאמינה שבני האדם הם ערימה של חוקים יבשים. אם היית מקשיב קצת - אולי לא היית צריך לשאול כל כך הרבה.

תשובה....

בשביל שתדעי דווקא את ההודעה שלך קראתי 3 פעמים פחות או יותר כדי שאהיה בטוח במה שאכתוב כך שאני מקשיב יותר מקצת, ואם יש לי שאלה נראה לי שאת אמורה לנסות להבין שהיא באה מתוך רצון לדעת ולא מתוך רצון גם אני לא חושב שבני אדם הם ערימה של חוקים יבשים ,ממש לא! אני שונא כשהופכים דברים רוחניים לנוסחאות מפני שאני מרגיש שזה יותר מערימה של חוקים יבשים וכו... שאלתי את השאלות האלה כדי להבין יותר טוב את כוונותייך והכותרת נכתבה לתשובה אחרת כך שהיא יצאה בטעות(אם במקרה הכותרת הרגיזה אותך)

nepthys

New member
נו,

אז אתה חושב בדיוק מה שאני חושבת. מאגיה לא אמורה ליצור שינויים בעולם הפיזי - מאגיה היא לא ערימה של חוקים יבשים, היא משהו מעבר, בדיוק כמו שהאדם לא מתפקד כמו מחשב מוצלח, יש בו משהו מעבר. ולכן מאגיה לא אמורה להתעסק בכלל באנרגיה חשמלית - אין קשר ולו הדק ביותר. (ג´סטין - טוב, אז תביא לי דוגמא אחרת!)

בוודאי שאפשר.........

בואו אני אסביר משהו... בשביל ההסבר שלי אני אעשה חלוקה באנרגיות לשני סוגים (כמובן שיש הרבה יותר... החלוקה היא רק בשביל הנוחות של ההסבר) אנרגיות משתנות. אנרגיות קבועות. מה ההבדל? אם אני אחתך עכשיו ביד, הגוף שלי ינסה לרפא את החתך, כלומר הגוף שלי יזרים יותר אנרגיה לאותו חלק בגוף שבו נחתכתי = אנרגיות משתנות. לעומת זאת עם נעשה חתך באבן, האבן לא תנסה לרפא את עצמה = אנרגיות קבועות. מה שלמעשה עושים בהילינג אנרגטי, זה עוזרים לגוף לרפא את עצמו בעזרת הזרמת אנרגיות למקום הפצוע, או אל הצ´אקרה שאחראית להזרים אנרגיות לאותו מקום. עכשיו לגבי מוצרי חשמל, כמובן שהאנרגיות שם קבועות, אבל הם צריכים אנרגיה כדי לעבוד, האנרגיה האלקטרו-מגנטית שהגוף שלנו מקרין, יכולה להפוך לאנרגיית חשמל עם אנחנו נדע לנתב אותה מספיק טוב (וזה אפשרי גם היום לא בעוד 2,000 שנה) למשל המקרה שסופר פה מקודם על שבהפסקת חשמל מישהי הזרימה אנרגיה למכונת צילום וזאתי התחילה לצלם, אז זה אפשרי. מצד שני אם היה בעיה רצינית במכונת צילום (סרט הדיו נקרע לשניים) ההזרמת אנרגיות לא הייתה עוזרת כלום, כי אין במכונה אנרגיות משתנות. אז לגבי סוללה, בטח שאפשר, עשיתי את זה כבר מס´ פעמים (נו אף פעם לא נתקעתם והייתם חייבים שיחת טלפון ובדיוק הסוללה של הפלאפון נגמרה?), העניין הוא (וג´אסטין אולי אתה תוכל לתת את ההסבר הפיזקלי למה זה קורה) אמנם לפעמים הסוללה נראית מלאה, אבל היא מסתיימת הרבה (אבל הרבה) יותר מהר מסוללה מלאה כשטענו אותה בחשמל.

nepthys

New member
אתה באמת מאמין

שאם כל אחד היה יכול לייצר אנרגיה, אז העולם היה נראה כמו שהוא נראה היום? נו, באמת.. תתחיל להיות קצת יותר מעשי, לא משנה שזה פחות מעניין בעיני רוב האנשים.

Justin Angel

New member
הנה מטפאורה

כל אחד יכול לעשות שלום, וזה אכן כן יחסוך הרבה כסף, מאמצים וחיים של אנשים. אבל כולם לא עושים שלום, אז עכשיו את תטעני שכולם לא יכולים לעשות שלום? הימוק שלך מוטעה, אבל מה שאת אומרת נכון. אני לא חושב שחוץ מהישויות של היקום (מילה יפה ל-אלים) וכמובן היקום עצמו אין שום ישות שיכולה לייצר אנרגיה. אנרגיה באה מהיקום.

nepthys

New member
לא התכוונתי ליישויות דמויות-אלים

אלא לבנאדם שיושב ומתכתב איתנו בפורום.

Justin Angel

New member
ארג...

אם רק הישויות של היקום והיקום יכולים ליצור אנרגיה, ובני אדם הם לא אף אחד מהם, אז מכאן נובע שבני אדם לא מסוגלים.

nepthys

New member
בני אדם לא חזקים מספיק.

אתה באמת מאמין לשטות הזו שלו?

holy_sheep

New member
אני חושבת שאיבדתי אתכם...

נראה לי שנכנסתם לקטע של המארג הקוסמי (קראתי על זה בספר שמאני אז זה הידע שעליו אני מסתמכת) - שכל הישויות הם אנרגיות שבאות מהיקום... אבל שוב אני שואלת... האם האמונה בהם יכולה לגרום להם להיות אמיתיים? כי לפי זה... ברגע שאנחנו "מעניקים" להם אנרגיה (ע"י האמונה בהם) הם יכוללים להתקיים?! ואם אני אעניק למשהו אנרגיה והוא יהיה קיים בשבילי, הוא יהיה בהכרח אמיתי לשאר האנשים שמסביבי? או שבשביל לראות את הדבר הזה הם צריכים להאמין בו ולהעניק לו גם אנרגיות?! כבשה קדושה

nepthys

New member
תראי,

נניח וליקום יש אנרגיה כלשהי, היקום הוא לא יישות אבל יש בו אנרגיה עם נטיות שונות. אז האנרגיה הזו היא בעצם האל. ניתן לראות אותה באלפיים דרכים שונות - אבל היא תהיה האל. אספקטים שונים בה יכולים להיות אלים שונים מתוכה (בניגוד לדעה המקובלת, הקוסמולוגיה הזו היא בכלל לא ניאו פגאנית - הרבה תרבויות עתיקות האמינו שיש אל יחיד, ושאר האלים הם בעצם חלקים ממנו). כך יכול להיות גם לגבי יישויות אחרות, וזו, בכל אופן, דעתי. בקשר לאמונה - תקחי דוגמא מאנשים חולי רוח, אפילו אנשים עם דיכאון קליני. מבחינתם, העולם נורא ואיום. מבחינתך, יכול להיות שהעולם הוא גן עדן. מבחינת שניכם - המצב הזה קיים, אפילו שכל אחד רואה אותו אחרת. עכשיו תנסי להפוך את זה ליישויות.. אם אדם מאמין ביישויות, אז א. הוא אולי יתחיל באמת להרגיש סביבו יישויות, מתוך האמונה שלו שהן בטח שם. אשליה פשוטה. ב. (דעה חלופית) רק אז הוא ישים לב לכך שבאמת קיימות יישויות, כאשר לפני זה הוא התעלם כליל מהאפשרות הזו וכל תופעה שנגרמה על ידי יישות הוא הסביר באופן שונה לחלוטין. כל אדם בוחר לעצמו את האפשרות שלו - או א´ או ב´.

shabaz

New member
אבל מה עם

האנשים שרואים ישויות מאז שהם היו ילדים ובכלל לא ידעו מזה ישות? פשוט שאנחנו גודלים אנחנו רואים שכל האנשים לא מאמינים בזה ולכן גם אנחנו מתחילים להיות חסרי אמונה... כמו שאמרת...צריך להאמין וגם בכישופים צריך להאמין שזה קיים ושזה יעבוד וכו´ וכו´ נכון? שבז

nepthys

New member
האמת היא

שבמאגיה אני מאמינה שצריך לפקפק בכמעט הכל. אחרת, לא תדע מה באמת קורה ומה לא. מאגיה פסיכולוגית - זו שאמורה להשפיע על מצבך הפסיכולוגי או על התנהגותך - היא אינה מאגיה בכלל לדעתי, אלא פולחן אישי. ...אבל אני נודדת מיום ליום יותר לתאורטי ופחות למעשי... ילדים שרואים "דברים" (ולכמעט כולם יש את התופעה הזו) - זה או כדי לא להרגיש לבד, או כי הם מפחדים מדברים מסויימים ולכן מדמיינים מפלצות - הדמיון שלהם משתולל.

shabaz

New member
טוב

אני אף פעם לא ראיתי מפלצות ואני גם לא מכיר אף אחד שראה מפלצות...(עיר נטושה) יכול להיות לכי תדעי אבל עדיין אני מאמין שישויות כם קיימות לא בגלל שאנחנו יצרנו אותן. שבז

nepthys

New member
דווקא הכרתי די הרבה אנשים,

אני עצמי כשהייתי מ-מ-ש קטנה זוכרת שכשהייתי נכנסת לחדר בלי אור, אז הייתי רואה מכשפה בחלון שלי (כן, טוב, זה לא פוליטיקלי קורקט, אבל זה נכון!), ואז הייתי רצה לבכות לאמא שתדליק את האור בשבילי..:) ואז יום אחד הצלחתי להדליק את האור בעצמי כי לאמא לא היה כוח לבוא - ומאז המכשפה לא הגיעה יותר. אתה מבין את הפסיכולוגיה שבסיפור הזה? :)

shabaz

New member
וואי

אני זוכר שפעם פחדתי מתוכנית שהייתה בטלוויזיה ותמיד ישבתי ליד אמא שלי...ואז יום אחד היא הלכה והסתכלתי על זה בכל מקרה וזה לא היה מפחיד (מה זה קשור? זה לא) הקיצר...היום גירשתי ישות...זתומרת בלילה. חיחיחי... שבז

מה??????

שיעור ראשון בפיזיקה: אנרגיה לא נעלמת היא קיימת יש מיש היא יכולה להתגלגל ולשנות את צורתה, אך לעולם לא תהיה יש מאין. לא דיברתי על לייצר אנרגיה, דיברתי על לגלגל אנרגיה אלקטרומגנטית בסיסית של הגוף לאנרגיה חשמלית.

nepthys

New member
אני לא חושבת

שמי שמגיע לפורום כדי לספר לאנשים על כוחות הסגולה שלו הוא בוגר מספיק כדי ללמד אותי.

יופי שהתייחסת לטיעונים.....

ומתי השווצתי בכוחות הסגולה שלי??? בזה שסיפרתי שהטענתי סוללה??? אני מציע לך לקחת סוללה פשוטה, מאלו עם מטענים אליהם, להושיב אותה על אחת מהידיים שלך, לעשות כדור אנרגיה עליה עם היד השנייה ולהישאר ככה 15 דקות, תבדקי עד כמה היא טעונה... (כמובן שתבדקי לפני כן גם) תראי שיש השתנות די גדולה... זה אחד מהדברים הראשוניים שעשיתי בשימוש באנרגיה, זה פשוט נורא...

למעלה