בוודאי שאפשר.........
בואו אני אסביר משהו... בשביל ההסבר שלי אני אעשה חלוקה באנרגיות לשני סוגים (כמובן שיש הרבה יותר... החלוקה היא רק בשביל הנוחות של ההסבר) אנרגיות משתנות. אנרגיות קבועות. מה ההבדל? אם אני אחתך עכשיו ביד, הגוף שלי ינסה לרפא את החתך, כלומר הגוף שלי יזרים יותר אנרגיה לאותו חלק בגוף שבו נחתכתי = אנרגיות משתנות. לעומת זאת עם נעשה חתך באבן, האבן לא תנסה לרפא את עצמה = אנרגיות קבועות. מה שלמעשה עושים בהילינג אנרגטי, זה עוזרים לגוף לרפא את עצמו בעזרת הזרמת אנרגיות למקום הפצוע, או אל הצ´אקרה שאחראית להזרים אנרגיות לאותו מקום. עכשיו לגבי מוצרי חשמל, כמובן שהאנרגיות שם קבועות, אבל הם צריכים אנרגיה כדי לעבוד, האנרגיה האלקטרו-מגנטית שהגוף שלנו מקרין, יכולה להפוך לאנרגיית חשמל עם אנחנו נדע לנתב אותה מספיק טוב (וזה אפשרי גם היום לא בעוד 2,000 שנה) למשל המקרה שסופר פה מקודם על שבהפסקת חשמל מישהי הזרימה אנרגיה למכונת צילום וזאתי התחילה לצלם, אז זה אפשרי. מצד שני אם היה בעיה רצינית במכונת צילום (סרט הדיו נקרע לשניים) ההזרמת אנרגיות לא הייתה עוזרת כלום, כי אין במכונה אנרגיות משתנות. אז לגבי סוללה, בטח שאפשר, עשיתי את זה כבר מס´ פעמים (נו אף פעם לא נתקעתם והייתם חייבים שיחת טלפון ובדיוק הסוללה של הפלאפון נגמרה?), העניין הוא (וג´אסטין אולי אתה תוכל לתת את ההסבר הפיזקלי למה זה קורה) אמנם לפעמים הסוללה נראית מלאה, אבל היא מסתיימת הרבה (אבל הרבה) יותר מהר מסוללה מלאה כשטענו אותה בחשמל.