מה?
""חברו", "רעך" וכו' הם שומר תורה ומצוות. זה לא חל על חילונים." כן, אדוננו מורנו ורבנו הבקי בכל רזי ההלכה וצפונותיה. מאיפה לקחת את ז-ה???? 1. יש סיפורים רבים על רבנים חשובים שדווקא קירבו את ה"רשעים" - ויש לי סיפור מהמם על אחד כזה. שווה לקרוא אפילו סתם כסיפור לקריאה, הוא ממש ממש מקסים. אני מקווה שאני אמצא אותו. 2. כבר דיברנו על זה - "רשעים" הם אלו שמתנכרים לתורה, מדובר על תקופה שבה כל היהודים שמרו תוררה ומצוות, לפני תקופת ההשכלה. כיום כמעט כולם נחשבים בחזקת תינוקות שנשבו, ואין להם דין של רשע. אם אתה מסרב להאמין זו בעיה שלך, אני מביאה פה פסקי הלכה של רבנים. בקשר לשאר ההודעה - אם לרבנים היה כ"כ הרבה כח, כל ההפגנה לא היתה מתקיימת. אתם סוגרים את העיניים ובטוחים שהרבנים הם ישות עליונה ובציבור החרדי אין שוליים. אני לא מזלזלת ברבנים ח"ו, אבל אני לא רואה אפשרות שהם יכולים לגזור "חרם" על קבוצה של מאות צעירים, במיוחד כשמדובר ב-צעירים, ולא במבוגרים שיודעים לשקול פעמיים לפני שהם עושים משהו. הרבנים לא מצדדים בדרך האלימות, ואנחנו מנסים להסביר לכם את זה, אבל אתם חוזריםואומרים שוב ושוב שהם כן. מי מבין יותר טוב בציבור החרדי, אנחנו - שמכירים אותם מבפנים - או אתם - שניזונים מהתקשורת בלבד?