לגביי כביש בר אילן.

saar7650

New member
זה שרבוב של כל השפות...

פלפלת, מוש השור, בנבה, פרפר נחמד, וכ'ו וכו'... יווווווווווווווו איזה יופי! אני עדיין צעיר! אני עדיין זוכר את כל הסדרות האלה! יאאאאא מה עם סבא ג'פטו? הוא כבר יצא מהלוייתן? ו... נו... נילס ואוגי חזרו הבייתה?? א...בא א...מא.... יאללה השנים שלא נשכח לעולם!!! בוא נילס בוא נעוף אל העיר אל השחקים... אהההה לא.... נו... איך זה הולך??? אוףףףףףףףף שכחתי! כנראה שהזדקנו- איזה קריזה!

lala897

New member
בשביל מה אתה פה?

בשביל להדבר? כי אתה נשמע שופע שנאה לדתיים.

lala897

New member
זה מכוון לויזיני

את השנאה שלך לדתיים קלטנו. היא מעבירה אותך על דעתך- שתמר תרצח אותך-חחח... יש לך עוד משהו להגיד בנושא ח ו ץ מזה? אם כן אז תגיד ומהר.

vizini

New member
למה מהר?

גם את חושבת שיקרה לי משהו? אז לא, אין בי שום שנאה לדתיים. אני מכבד כל אדם באשר הוא, ואמונתו הפרטית של אדם אינה מענייני. מתי זה הופך לענייני? כשאותו אדם מנסה לגרום לי לנהוג בניגוד לאמונתי ולרצוני, בגלל אמונתו למה אני פה? כדי לתת את נקודת המבט של הצד השני, כדי להסיר דעות קדומות, כדי לתקן סטריאוטיפים שגויים, וכן הלאה.

lala897

New member
אה- אתה באמת מאד עושה את זה

הסכנה של אפילו 10% חרדים... זה מראה מאד את דעת הצד השני אני שמתי לב שאתה פה נאבק על חייך וחי בסכנה מתמדת מפני החרדים שמשטלטים על חייך צר לי. ולא אני לא חושבת שיקרה לך משהו.

vizini

New member
כן. זו דעת הצד השני...

ועכשיו הברירה בידכם: או שתנסו לשפר אותה, או שתחיו איתה...

lala897

New member
לשפר מה?

לא לזוז? נראה לי שזה מה שאתה מצפה ממני בתור חרדית ואין לך את הזכות לדרוש את זה ממני, נכון?

vizini

New member
לשפר את דעת החילונים על מגורים

עם חרדים. וגם הסברתי למעלה איך לעשות זאת: להראות שגם בשכונות שבהם יש רוב חרדי לא סוגרים כבישים בשבתות וחגים, לא מתנפלים על נשים שלבושם לא צנוע לדעתכם, לא מתנכלים לבתים וחנויות של חילונים שגרים בשכונה, וכו'.

lala897

New member
לא נראה לי שאני יכולה לשפר את דעתך

אתה נעול על דעותיך והלוקשים שמכרו לך. אני גרה בשכונה חרדית ועברתי בהרבה שכונות חרדיות נוספות ראיתי המון נשים לבושות לא צנוע עוברות ואף אחד לא אמר מילה ואפילו לא עשה פרצוף. כל המקרים שהצגת הם יוצאי דופן השאלה מתוך כמה נשים שעוברות בשכונות חרדיות בחוסר צניעות מתיחסים אליהם ככה ומתוך כמה בתים\חנויות של חילונים בשכונה חרדית התנכלו להם? זה שיש כמה פנאטים זה לא אומר שכל הציבור כזה. מענין כמה פעמים במשך חייך עברת בשכונה חרדית וראית מקרה אחד מהקרים שהצגת.

vizini

New member
את דווקא יכולה...

תתחילי בזה שתפסיקי את ההכחשה. אין בכך טעם כי המקרים האלה אכן קורים. תמשיכי בזה שתגני את כל המקרים האלה (כולל חסימות הכבישים, שכולכם הבעתם לפחות הזדהות בשתיקה איתם, אם לא בפה מלא). ותמשיכי בכך שתפעלי שמקרים כאלה לא יקרו באף שכונה חרדית. אבל אני מסופק אם תעשי את כל זה...

lala897

New member
מצחיק אחד.

אני לא הכחשתי שדברים כאלה קורים אבל הסברתי לך שאלה מקרים בודדים שאלתי אותך מתוך כמה נשים שעוברות כל יום בשכונה חרדית קורה להם דברים כאלה וכו' ולא ענית לי. ולמה שאתי לא יכחיש אם בשכונה שלי למשל זה לא קרה אף פעם? אולי אתה תפעל שבשכונות שלך יפסיקו את הגניבות, הרציחות, האלימות? חסימות כבישים זה ענין אחר.

vizini

New member
מספר המקרים לא רלוונטי.

אני לא עוסק בסטטיסטיקות כאלה. אם את מעוניינת בסטטיסטיקות, פני לאתר "חופש". הם מחזיקים אצלם את הסטטיסטיקות האלה. אני יכול רק לומר שאני אישית נתקלתי בעבר במקרים כאלה של אלימות חרדית. אני אכן פועל שבשכונה שלי יפסיקו את הגניבות, הרציחות והאלימות. לדוגמא, אם ידוע לי שפלוני עשה מה מן הדברים האלה, אני מייד אדווח עליו למשטרה. אני יודע שאצלכם לא נוהגים כך... למה חסימת כבישים זה עניין אחר?

lala897

New member
מספר המקרים מאד מאד רלוונטי!!

אתה מאשים כאן ציבור שלם במעשים שעושים אותם בודדים! זה מאד רלונטי!! כמו שאני יגיד לך שכל בני באדם הם רוצחים. דיווח למשטרה זה הדוגמא שלך? טוב אז אני אישית לא נתקלתי במקרה כזה אף פעם רק קראתי את זה בעיתונים בדיוק כמוך. ואני לא מכירה את האנשים האלה. חסימת כבישים זה ענין אחר כל עוד זה לא מלווה באלימות ובפגיעה.

vizini

New member
ראשית, זה לעולם לא בודדים.

זה תמיד קבוצה. אברך בודד לא יתקוף אפילו אישה, אלא אם כן הוא בקבוצה ובסביבה תומכת... שנית, מספר המקרים לא רלוונטי. מספיק מקרה בודד, אם זה קרה לך אישית... אני מכיר כמה מקרים כאלה. מי שנכווה ברותחין, נזהר בפושרין... אם את רוצה סטטיסטיקה, אני מפנה אותך שוב לאתר "חופש". את אולי לא מכירה את האנשים האלה, ואולי התמזל מזלך. אבל יש רבים שמכירים אותם, ואיש לא פוצה פה ומצפצף. חסימת כבישים שלא מלווה באלימות ובפגיעה? אין דבר כזה.

lala897

New member
אה- מס' המקרים מאד משנה.

מה זאת אומרת מספיק מקרה אחד בודד בשביל להכליל אוכלוסיה שלמה? מספיק שיגנבו אותי פעם אחת בתל אביב בשביל להסיק שכל תל אביב פושעת? יש גם אנשים שתוקפים נשים בחברה החילונית נכון? אני אישית מכירה אחת שתקפו אותה אז זה אומר שהתוקף נמצא בסביבה תומכת ושכל החילונים תוקפים? ההערכה האישית שלי היא שמדובר בקבוצה פנאטית מהחברה החרדית שעושה כל מיני דברים מפגרים. אני אישית לא מכירה אותם אבל מותק- זה קיים בכל חברה אנשים משוגעים. בשביל זה לשנוא את כולם ולתקוף את כולם. אני לא מגבה את הפעילות שלהם ההיפך אני נגדה בדיוק כמו שאני נגד כל פעילות תוקפנית ואלימה (ואפילו יותר) אבל אני נגד ההכללה הזאת שאתה בהחלט מקיים והתקיפה הכוללנית.

vizini

New member
טוב, ידעתי שזה חסר תועלת.

הצגתי לך את העמדה החילונית. כפי שניחשתי, את לא מנסה להבין, אלא ממשיכה בהכחשות. טוב, שיהיה...

lala897

New member
לא יפה..

ניסיתי - אתה לא מקשיב ולא עונה לענין i tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter! זאת המסקנה מהדיונים איתך..

למעלה