לב אטום מאונס

לב אטום מאונס

הגעת לכאן שליבי פגוע ללא סימן שליבך נגוע. אוששת אותי במילים יפות ואני חיפשתי אותך לאהוב. כל שיריי בפורום,אהבה צרופה, לך הוקדשו במתנה ,כמושא. אהבה נולדה,אהבה התפתחה וכאן בדיוק נהיית מוזרה. ידעת להביע בשיר רק מכאוב, משיריי התעלמת בלי נקוף. פיזרתי אהבתי במילים ומעשים ואת נותרת שקועה בצרותייך בלי פיוטים. לו רק ידעתי מה עומקה של תהום שבליבך פעורה משנים אחור, גם אז לא יודע מה יכולתי יותר מאשר את אהבתי לפזר. רק חוסני הנפשי ואישיותי החזקה ניראו לך כמביאי השררה ודימית שכמוהו הנני, אף שרק בשורה הבאתי. טעות נעשתה וכשויראטואליות הלכה לא היה מקום עוד לאהבה לשרוץ,להימרח ולהתפזר בדפי פורום,צ`ט ואינטרנט. אהבתנו הצעירה חייבה דממה ושלווה ולא להיות בעין הסערה טובעים בקלס הקינאה. מכאב הינך זועקת, אשם בי מחפשת, משווה אותי אליו ואינני דומה בכלל. מרכין ראשי בעת שיברך ומאחל רפואה שלמה לנפשך, רק היא תוכל להבהירך כמה טעית בהשוואתך.

מיכל 1

New member
לב אטום?

ארבל היקר שים לב שכשאתה כואב אני לא מבקרת אותך ולהיפך... מותר לו לאדם לכאוב ולשמוח לאהוב ולצרוח להביע את אשר בלבבו לפרוק לעולם כאבו, לדמוע לכאוב לשיר או לרקוד ואם זאת דרכו הרי הוא מיוחד שכמותו יעשה בה כטוב לליבו. כאן בפורום או בלילה על הכרית שלראשו או ביסורי היום יום בדרך למציאותו. ואולי תבין סוף סוף שלכאב יש מדרון תלול שממנו יש גם דרך חזרה - ודרך הכתיבה אתה חוזר בה חזרה לאושר למציאות של חייך ועצמיותך.. הייה חזק איש למרות הכל.. ממני מיכל 1

למיכל 1 !!!

על אף ידידותינו ארוכת הזמן זאת הפעם הראשונה שאת מגיבה לשיר שלי וזה ממש ריגש אותי--בד``כ אני הוא המגיב,המעיר,התומך ,המתקשר לדעת מה קורה אצלך בגין שיר זה או אחר אשר ``מדאיג `` אותי. את מכירה את הסיפור האישי שלי,הייתי עקשן ושילמתי מחיר.... עכשיו עם חוזרי מחופשה בחו``ל דברים נראים לי אחרת והסקתי את המסקנות הנדרשות.כן,יקירתי,אמשיך בחיי ואת אושרי אמשיך לחפש... חג שמח לך, יקירה !!!

*קסנדרה

New member
לארבל

ארבל קוראת אני יצירותיך ותמהה יש רעיון, יש מסר אבל החריזה, בשעת קריאתה הינו דקלום האם ניסית לפתח את כתיבתך לכוון כתיבה מודרנית? עכשווית? חשוב על כך. קסנדרה

חוצפה בשיאה !!!!

לקסנדרה,ערב חג החירות!!!! את מבקשת להמליץ לי על סגנון כתיבה מודרני עכשוי??-מי את שתקבעי באיזה סגנון כל אחד יכתוב??!!איך את מעיזה לכנות שירי שלא מעטים זכו להיות נבחרי תפוז כ``דיקלום``?? היה רצוי מאד להתנצל על הודעותייך המעליבות והסותרות מלפני 3 שבועות כאשר זכיתי בהוןדעה נבחרת אך את החלטת להצטרף ל``מלחמת התרבות`` של מלאך בודד. הנה,גם היום ,מיד לאחר פרסום הודעתך הבוטה ו/או המתריסה ,קיבלת המענה המוצלח ביותר מהנהלת הפורומים בצורת הודעה נבחרת נוספת של שירי החדש ,אף כי הוא מייצג את סגנוני הקבוע ולא את השירה העכשווית המודרנית שאת מכוונת אליה. קסנדרה,אני לא בוגר האקדמיה לספרות ושירה -אני סתם ``משורר רדוד`` המשתייך ל``חבורת הנוודים`` אז תעזבי אותי מסווג סגנונות ותני לי לזרום עם ליבי ומחשבותי וזכותך גם לא להנות!!! אם תמשיכי בהערותייך העוקצניות אשר אינן הולמות מנהלת פורום אבקשך לא להגיב כלל לשירי---לא מעוקצך ולא מדובשך!!! ואנא ישמור כל אחד מאיתנו על כבודו של האחר!!!

ronenw22

New member
ארבל

אחי - אני איתך! כל הכבוד! אל תתן לאף אחד להוציא אותך מהמוזה בהצעות שונות ומשונות, כל אחד מאיתנו מיוחד בדרכו ובעל כישרון בדרכו. עלה והצלח - חג שמח.

על ``חבורת הנוודים``

לפני 3 שבועות לערך,אם תיכנס לדפי העבר,תימצא כי התנהלה ``מלחמת תרבות`` בפורום על צביונו והרכב הכותבים בו. הכותבים הותיקים בראשות ``מלאך בודד``,מי שהיתה מנהלת הפורום הקודמת,החליטו שהינם חבורת האלטיסטים אשר יקבעו סוג השירה המותרת,מנעו תגובות והערות ביניים והפכו את הפורום לפינה צנועה ופרטית שלהם. מאוחר יותר החליטו גולשים וגולשות ,במיוחד מפורום נשואים נשואות ,אשר שיריהם נבלעו בים הודעות צ`טיות בפורום שלהם,להגיע לכאן לצורך הצגת שיריהם וסיפוריהם. נתקבלנו באופן אוהד ע``י מנהלת הפורום הנוכחית עד אותו הרגע שהגיעה לביקור המנהלת הקודמת.היא פירסמה הודעה שאיננו ראויים להיות חברי הפורום הזה כי אנו ``חבורת נוודים`` המוכרים מרכולתינו בכל הפורומים. מנהלת הפורום ,קסנדרה הפכה עורה מאז אבל כל הכותבים הותיקים פרשו וכמעט כל הכותבים העכשווים יכללו בקטיגוריה של `נוודים` אף כי אין שום כוונה לקטלג מישהו,למנוע ממישהו לפרסם כל שיר או סיפור בכל סיגנון. מקווה שקיבלת תשובה לשאלתך ועכשיו ,אחי,לעבודה-היכן משהו פרי עיטך???? חג שמח!!!

ronenw22

New member
ארבל

תודה על ה``מחמאה`` שאני שייך לקבוצתכם, אני בטוח שזה מאוד נורמלי שמי שכותב משהו יפה יוכל לפרסמו בכל פורום שרק בא לו... ולגבי שאלתך - אני מרגיש קצת מוזר לחשוף פה שירים פרטיים שלי... אולי מישהו ייקח אותם לעצמו? אני אשמח לקבל תגובה בנושא - רונן

הסיכון הוא כפול!!!

א.כל שיר שמפורסם באינטרנט איננו מוגן מבחינת זכויות יוצרים ויכול להיות מועתק על ידי כל אחד,אפילו על ידי ציידי שירים לצורך הלחנה ויצירת שירים שישמעו ברדיו ולא תוכל לעשות הרבה. ב.קיימת אפשרות להגן על שיריך באקו``ם אבל התהליך לא פשוט וקל. ג.הסיכון מאספקט אחר שמישהו יבין את שיריך לא נכון או ששיר שכתבת ל-X יובן ל-Y כאילו נכתב עבורו ולפעמים התגובות לא יהיו מובנות לך עצמך. שמתי לב ששחררת ניצרה ועברת למצב `אוטומטי`----דרך צלחה...

ronenw22

New member
קיבלתי

הנשק פרוק בדוק ונצור המפקד הייתה לי תקלה בנשק ויצא לי צרור. אחרי מה שכתבת לי החלטתי לסגור את הפתח שנפתח, ``לסגור תקלה`` אין לי כוח לשמוע את השירים שלי יום אחד ברדיו. זה לא מפריע לך שאולי יום אחד זה יקרה לך?

דווקא להיפך,הלוואי !!!!

זה יחסוך לי כמה אלפי דולר להוציא את ספר השירים שלי.... מה רע בלהתפרסם???!!

*קסנדרה

New member
לארבל אל חרון באפך

ארבל גם היום אברך אותך על כל הודעה נבחרת, ואין שום סתירה. כי לא ביקרתי את שירתך לשלילה אלא ציינתי עובדה. כמנהלת פורום, לא מצאתי מקום לכתוב לשיריך ביקורת כלשהיא עד היום, למעט אחד או שניים וזאת מהסיבה שציינתי. מה שאבקשך לפעם הבאה, תשתדל להגיבה בצורה תרבותית ופחות משתלחת, כי זה לא יתרום לך. ועוד אוסיף ששיריך הרדודים, אכן רדודים, וזה עדיין לא מונע ממך ליטול חלק בפורום, היות והוא שייך לכל משתתפיו במידה שווה. מה עוד שאם לא היית כה תוקפני, יכולת ללמוד משהו... הפורום בהחלט תורם להפרייה הדדית... קסנדרה

על עובדות וטעם !!!

קסנדרה!!! שוב מצאת בדרכך הלא משתלחת ,כאילו בשתיקה ארסית,להבהיר את עמדתך כי שיריי רדודים.תסכימי איתי שזה עניין של טעם !!! ואני על עובדות מדבר-----אני פופולרי,נשים חושקות בי בגלל שיריי,אני עצמי מלא סיפוק והנאה מכתיבתי--אלו העובדות ועימן לא מתווכחים. המלצה לשינוי סגנון כתיבה איננה דומה לשינוי סגנון ריקוד אצל הבלרינה ובעצם מה שביקשת ממני זה לסרס את עצמי ולכך כמובן אינני יכול להתמסר. ודבר אחרון,הרבה הצגות וסרטים קופתיים נקטלו על-ידי המבקרים ,אז מי אמר שצריך להתייחס אליהם בכלל?? נ.ב אם אינך מבהינה בעצמך כי התרפסת וביטלת את עצמך בפני מלאך בודד בתגובותך מאז, לא אוכל לגאלך בסליחתי.

*קסנדרה

New member
לארבל

לארבל שלום אחלק הפעם את תשובתי לסעיפים: א. איני נוהגת להשתלח, ואין זו כאילו שתיקה ארסית, אלא סגנון ותו לא. ב. איני יודעת מה יש או אין לך במערכת היחסים/קשרים עם מלאך בודד, אל תנסה לגרור אותי לתוך זה. ג. כמו שכבר כתבתי לך, אני יעצתי. עיצה מקבלים או דוחים, אין זו הזמנה לדו-קרב, לשוני, מילולי או אחר. ד. לכיבושיך הנשיים אין קשר לסגנון הכתיבה שלך, וזה שהוא רדוד, זה אתה כתבת, ואני רק אישרתי את דבריך. ה. לא ביקשתי שתתווכח עם עצמך, אני מזכירה בפעם השלישית, זו הייתה הצעה אך, כהרגלך בפורומים האחרים, אתה מתסיס, משתלח ומוצא את הדרך לחולל מהומות ומפתח כלפיך אנטיגוניזם וחבל. חייך, כי החיים יפים. בברכת מועדים לשמחה קסנדרה

צהלה

New member
לקסנדרה.

הערתך בנושא -חרון אפך- כל כך ענינית ומתונה.. אני חושבת שזה יפה ומכובד ואת בהחלט מפרגנת, מייטיבה ובונה..

*קסנדרה

New member
ארבל

ארבל לפי דבריך, ביקשתי להמליץ לך על דרך כתיבה מודרנית ומשום מה אתה שואל, ``מי את שתקבעי..`` האין המשפט האחד, סותר את השני.....? קסנדרה

למעלה