לב אטום מאונס

The Real McCoy

New member
אני אספסוף גאה...

לא כולם למדו ספרות במכללה מיוחדת ולא כולם סיימו תיכון... אני מקווה שאת לפחות סיימת מכיוון שאני לא רואה שום הצדקה אחרת לקיטלוג ההודעות אצלך ותגובות שליליות כמו: ``השירים שלך באמת שטוחים...`` אני אישית לא רואה שום בעיה בתגובה כזאת למעת קומץ התנשאות. אבל אנשים שתולים פה שירים, רוצים לקבל עליהם ביקורת, והם צריכים להבין שיש אנשים שלא אהבו את השירים שלהם... חוץ מזה, אני הייתי מת לתגובות כאלה בפורום של אורט, שמה לאף אחד אין מה להגיב וזה משגע את חברי הפורום כל שבוע בערך ואז הם כותבים הודעת בירור, רק בשביל לוודא שאנשים קוראים את ההודעות שלהם... בא לך להצטרף לפורום?

*קסנדרה

New member
לאספסוף הגאה

היי אספסוף גאה אני שאתה גאה על מה שאתה. איני חושבת שיש קשר בין כתיבה יפה שבאה ממקום עמוק של כאב, שמחה, עצב, אבלות ועוד רגשות, לבין השכלה. תקוותך נענית בחיוב סיימתי עוד קצת מעבר לתיכון, וזה במענה לך, אין צורך להתרברב בכך. אני שמחה על כל תגובה בפורום הזה, וגם על תגובתך, שלך. ובכן, תן לי את כתובת האתר, בו חסרות תגובות, אשמח להיכנס ולהגיב, בשמחה אעשה זאת, ולא מתוך רצון לרצות אותך. מחכה לכתובת הפורום. בברכת מועדים לשמחה קסנדרה

The Real McCoy

New member
האתר המדובר...

תיכנסי לפורומים של אורט, לכתיבה יוצרת, תמצאי שיש שם הרבה אנשים אבל לא כולם מגיבים... forums.ort.org.il תהני...

צהלה

New member
לקסנדרה.

לפעמים רצוי ללכת הלאה.. כאילו לא לראות.. יש אנרגיות שכדי לשמרם... שבת שלום...

אורמור

New member
תגובה

אהבתי..נהנתי עצוב אבל מהחיים.... מה שצריך זה לקום להרים ראש וללכת קדימה...

למעלה