לברון ג'יימס - מה עכשיו?

DaboR zx6R

New member
חלק נכון מאוד מהכתבה

ג'ורדן לא זכה עד שקיבל את פיל ג'קסון על הקווים ואת סקוטי פיפן, שבמשך עשור היה בין עשרה השחקנים הטובים בעולם. קובי לא זכה באליפות עד שקיבל את פיל ג'קסון ואת שאקיל אוניל – אז השחקן הטוב בעולם ואחרי זה את פאו גאסול שצמח והפך לאחד מעשרת השחקנים הטובים בעולם. ובין שאק לפאו, קובי עף מהפלייאוף שוב ושוב, ובחלק מהמקרים שיחק רע מאד במשחקים גדולים מאוד.

rapgamer4ever

New member
גאסול אחד מ-10 השחקנים הטובים בעולם??

אני חושב שמישהו שכח לעדכן אותי...

DaboR zx6R

New member
יש לו מקום ב10 הראשונה לא?

תביא לי 10 שחקנים טובים ממנו או 10 טובים ממנו בעמדה שלו

rapgamer4ever

New member
אני קצת אתקשה למצוא 10 PF-C עדיפים עליו

אבל הנה 10 שחקנים יותר טובים מגאסול- לברון, דוויט, וויד, קובי, נוביצקי, נאש, דרון, מלו, דוראנט ופול. וזה לא בדיוק שגאסול יושב חזק במקום 11. יש כמות לא קטנה של שחקנים ברמה דומה בסביבה הזאת, כשאני מעדיף את רוי על פני כולם.

DaboR zx6R

New member
אוקי אבל מדובר בשחקן שמשחק בקבוצה

בעמדה שלו הוא ב3 הכי טובים בליגה

rapgamer4ever

New member
מה??

כל שחקני הליגה פרט לשחקני מינסוטה משחקים בקבוצה. לא רק גאסול. אני שמח שאנחנו מסכימים שהוא לא בעשירייה בליגה. האם הוא ב-3 הטובים בעמדה שלו? אני לא יודע. לא מי הטובים ולא מה העמדה שלו. אם אתייחס לביג מן, אני יודע שדוויט ונוביצקי טובים יותר מכל האחרים. חוץ מזה אני לא יודע להכריע בין גאסול לבין ביג מן נוספים ברמה מאוד דומה. ואם תשאל אותי את מי לבחור כסייד קיק בסדרת פלייאוף, גאסול גם לא יהיה האופציה השלישית. לגאסול אין מספיק כשרון כדי להיחשב מתישהו בשלב מסוים בקריירה כאחד מ-10 הטובים בליגה. לא בעקביות, לא לפרקים ואפילו לא לסדרה בודדת. אין לו את היכולת הזאת. אבל הוא תותח, אין ספק.

DaboR zx6R

New member
אני חושב שגאסול הוא הרבה יותר ממה שכולם חושבי

הוא שחקן נדיר בעמדה שלו בתקופה הזאת אני לא חושב שיש עוד שחקן בגובה שלו שהיה עושה עבודה יותר טובה ממנו תראה את ההצלחה שלו בנבחרת, תראה לאן הוא הוביל את ספרד באולמפידה האחרונה כמעת שלקחו את ארצות הברית בגמר

OrEl74

Well-known member
מנהל
סתם דרך אגב

קני סמית' אמר באחד המשחקים שלדעתו פאו הוא הביג מן מספר אחת בליגה וזה כולל את האוורד.

rapgamer4ever

New member
מספיק לראות משחק אחד כדי להבין

עד כמה משמעותית הנוכחות של דוויט. אורלנדו הייתה קבוצת ההגנה מספר אחת בליגה. מקום ראשון. ב-4 שלצד דוויט בחמישייה אין אף שומר טוב, אין אף גבוה ואין אף שחקן עם מוטיבציה הגנתית גבוהה במיוחד. בעצם בכל אורלנדו יש עוד שומר טוב אחד בלבד, פייטרוס. כל השאר בינוניים או חלשים. דוויט לקח את החבורה הזאת והפך אותם למקום ראשון בליגה. זה תקדימי וגם לא מספיק מוערך. ב-7 השנים שאני רואה כדורסל, ראיתי שלושה שחקני הגנה בליגה אחרת. ביג בן, גארנט ודוויט. אני לא רואה סיבה שהקריירה ההגנתית של דוויט לא תסתכם מעל שניהם או מעל כל אחד אחר. אם הוא ימשיך ביכולת הנוכחית, הוא יקח עוד 6 DPOY. ובצדק. ובקרב גבוהים, ההגנה לא פחות חשובה מההתקפה. זה לא גארדים שאפשר להחביא את היכולת ההגנתית שלהם- אם אין לך בסיס הגנתי טוב של ביג מן, לא תהיה לך קבוצת הגנה טובה נקודה. זאת גם סיבה עיקרית בכשלונות של נוביצקי לקחת אליפות- חור הגנתי בעמדת פנים זה דבר שכמעט בלתי אפשרי לכסות עליו. גם בהתקפה דוויט יותר טוב מגאסול. הוא לא מגוון כמוהו, לא מוסר כמוהו ולא חכם כמוהו. אבל אי אפשר לעצור אותו בלי דאבל טים, הוא ממלא את היריבים בעבירות ולא מפסיק למשוך תשומת לב הגנתית. מגאסול את יכול לחטוף את ה20-25 נקודות ולשמור על השאר. אצל דוויט אם תשמור על השאר, לא ישארו לך גבוהים ברוסטר. בכלל, החשיבות של דוויט לאורלנדו לא מוערכת מספיק. שנה שעברה הם לקחו את המזרח בלי ג'אמיר נלסון. הם גם היו לוקחים אותה עם נלסון ובלי טורקוגלו (או וינס במקרה של השנה) שמילאו תפקיד דומה. בלי דוויט לא רק ששיטת המשחק של אורלנדו נעלמת, אלא שפשוט אין לה מה לחפש בכלל בפלייאוף. קבוצת סיבוב ראשון.

יואקים13

New member
אני לא משוכנע לגבי העדיפות של הווארד-

הווארד עדיף בהגנה, אבל עלוב בהתקפה וחי על האסל וריבאונד כדי לייצר נקודות. פאו, נוסף על היותו גוף ענק בהגנה, הוא שחקן פוסט כמעט מושלם. אני הייתי לוקח את פאו במקום האוורד לקבוצה שלי.

The Prospect

New member
וואלה, בחיים לא הבנתי איך אפשר להשוות בין

וויד ופאו למשל... שני שחקנים שונים לחלוטין שעונים על דרישות שונות ואפילו מנוגדות. לא מבין גם את התמיהה בקשר לכך שגאסול אחד השחקנים הטובים בליגה- אכן, גאסול הוא ה-PF הכי טוב שיש בליגה (אני גם לא מבין איך אפשר להכליל את נוביצקי כ-PF... השחקן SF מובהק).

rapgamer4ever

New member
אחלה שאתה מחליט שנוביצקי סמול פורוורד

רק תחליט מי תמיד היה הפאוור... ג'וש הווארד או דווין האריס?

The Prospect

New member
יתכן שזה כי התעוררתי לפני דקה, אבל לא הבנתי

את הקשר לדווין האריס... בכל מקרה, אני לא מבין איך אפשר לקרוא לשחקן שמנהל את כל משחק השדה שלו רחוק מהסל ואחרי קו העונשין ולוקח 3-4 ריבאונד תוקף למשחק (אם הוא בכלל בצבע כשהקבוצה שלו לוקחת את הזריקה) PF. אבל הוא תותח, אין ספק

rapgamer4ever

New member
דווין האריס היה בציניות, מן הסתם

תשמע- נוביצקי מגן על ה-PF של היריבה. נכון שאין לו משחק של PF קלאסי, אבל זה התפקיד אותו הוא ממלא בקבוצה. גם אוקור הוא סנטר בלי שהוא בדיוק חיית צבע. יש כל מיני סוגים של שחקנים. ודירק הוא PF ייחודי. מה גם שהוא לא מנהל את כל המשחק שלו רחוק מהסל- שם הוא יכול לנצל את המיסמאצ' שהוא מהווה בצורה הטובה ביותר, אבל הרבה פעמים ובעיקר בפלייאוף הוא מנצל את זה לכיוון של הכניסה לסל ולא לכיוון הזריקה. אגב, לקחת 3-4 ריבאונד התקפה למשחק זה המון. זאק ראנדולף ראשון בליגה בריבאונד התקפה עם 4.1 למשחק, והנה שאר החבורה עם 3.5 או יותר- קווין לאב, פאו גאסול, ברנדן היווד, בן וואלאס ודוויט הווארד. יש פה או חיות ריבאונד, או ריבאונדרים טובים שלא מהווים פאקטור בהתקפה ומתרכזים בלוחות. נוביצקי עצמו לוקח ריבאונד התקפה אחד למשחק. האמת שזה יותר נמוך אפילו ממה ששיערתי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מגוכח!!!

יסלח לי ירון טלפז אבל מתחילת העונה כל פרשן שני מפמפם (וזה כולל את טלפז עצמו) לנו על כך שללברון סוף סוף יש צוות מסייע ראוי ואחרי הקומבינה של ג'יימיסון-אילגאוסקס בכלל אמרו שאין סיכוי לעצור אותם. אז פתאום הצוות המסייע הזה לא טוב?? פתאום כולם שכחו מה הם אמרו במשך 5 חודשים? וכמו שמישהו פה כבר ציין, לקאס כבר עונה שניה ברציפות מסיימים את העונה הסדירה עם המאזן הטוב בליגה ולא מגיעים לזה בלי צוות מסייע ראוי אז חאלס לבלבל ת'מוח ולנסות להסיר את האחריות מלברון כי הוא האחראי הבלעדי להדחה של הקבוצה שלו מהפלייאוף.

somone141

New member
אמת

ירון טלפז קליבלנד-לייקרס: הקאבס ולברון חזקים ומוכנים ללכת עד הסוף. שאקיל אוניל לא יפסיד לקובי. טבעת ראשונה לג'יימס בקריירה. קליבלנד אלופה ב-6. עפר שלח קליבלנד-דנבר: לברון יעמוד על הפודיום, ייקח את האליפות ויילך. קליבלנד בנתה סביבו סגל שמתחיל להשתוות למה שהיה למייקל ג'ורדן בשנים הגדולות, אם לא טוב יותר. ולברון דומיננטי כמו ג'ורדן בגדולתו, בדרכים אחרות. הקאבס פשוט עדיפים יותר. קליבלנד אלופה ב-6 משחקים. שימי ריגר קליבלנד-דנבר: הנאגטס יפתחו בחוסר בטחון ופיק ברכיים בגלל המעמד. הם ייכנסו לאט לאט לעניינים אבל בגלל יכולתו של לברון והעומק שיש לו על הספסל העונה, האליפות תהיה שלו. קליבלנד אלופה ב-6 משחקים. אייל גרוסברד קליבלנד-לייקרס: מ-2003 העולם מחכה לועידת הפסגה. לקובי נגד לברון. ראש בראש. THE LAST MAN STANDING. אחרי סדרה מהטובות שנראו נגלה כי מספר 23 טוב ממספר 24. לברון יהיה אלוף. המלך מת, יחי המלך. ואנחנו עדים. קליבלנד אלופה ב-7. ניצן פלד קליבלנד-לייקרס: קובי מול לברון? עזבו אתכם - זה הזמן של שאק. קליבלנד אלופה ב-6. ועל זה נאמר - חרטננים!!

go lakers go

New member
ערוץ 5 + וואלה מזמן פשטו את הרגל ביחס ללברון

וקובי ניחא כל פוסט שלהם הוא פרו לברון ואנטי קובי מובהק...אבל עכשיו טלפז שהוא סמנכ'ל ערוץ 5 שבר את כל השיאים... לא מספיק מה שהוא רשם בהימור שלו באתר שלו ואפילו כאן באירוח שלו,הוא עוד מעז לכתוב עכשיו אחרי המפלה של לברון וחבורתו שהצוות המסייע שלו לא מספיק טוב...פשוט מביש מבחינתו! אני אמרתי ואומר כל הזמן שהעיתונאי היחיד בארץ ששווה קריאה בישראל זה ערן סורוקה. חוץ ממנו אין טעם לקרוא אף עיתונאי ספורט שמסקר NBA . בשביל זה יש את ESPN ו YAHOO

KB248

New member
ממליץ לך על WALLA בחום

באמת שזה האתר NBA הישראלי הכי טוב שאפשר למצוא

The Prospect

New member
בדיוק מה שבאתי לרשום ../images/Emo45.gif

פרסמו פה בתחילת הפלייאופס כתבה מהאתר של ספורט 5 שבו כל הפרשנים, למעט גיל ברק קבעו שזו העונה של קליבלנד, ושלקליבלנד אין סיכוי לפספס את התואר עם כזו חמישיה. לחזור עכשיו מהדברים שנאמרו אז, ולקבוע שבגלל הסגל שמסביב לברון נקבע כבר מראש שהוא לא יקח תואר זה פתטי.

למעלה