לברון ג'יימס - מה עכשיו?

אשתקד

New member
אני חושב

שהניקס היא בכל זאת השוק שיענה הכי טוב לדרישות ולציפיות של לברון. הוא עוד צעיר והוא יכול להרשות לעצמו שנה של ליקוק הפצעים ובנייה יותר נכונה של קבוצה סביבו. אם הוא היה רוצה טבעת אליפות באופן מיידי הוא היה נשאר בקליבלנד וגורם לשינויים הנדרשים בעמדת המאמן ובגבוהים. אבל אני חושב שגם הוא מבין שמנטאלית הוא עדיין ילד לעומת אנשים כמו ג'ורדן באליפות הראשונה שלו מבחינה מנטאלית. ג'ורדן לדוגמא ניצח את הבוסטון של בירד ואת הלייקרס הגדולה. לברון הוא הראשון להבין שצריך לבנות את הכל מחדש. כולל את עצמו ולשם כך הוא יצטרך עבודה יסודית וזמן. ואת זה הוא יקבל בקבוצה חדשה. בניו יורק הזמן יהיה מוגבל יותר מאשר בקבוצה שהיא יותר באיזור הספר. ומכאן באה האפשרות של ללכת דווקא לקבוצה קטנה ולהפתיע. בקבוצה קטנה הוא יכול רק להפתיע לחיוב בניו יורק ניקס הוא יכול להפוך לעוד לוזר בשורה של לוזרים ניצחיים עם תעודות לאורך השנים.

DaboR zx6R

New member
דרך אגב ג'י זי

עדיין הבעלים של הנטס? הם לא החליפו בעלות למליארדר רוסי?

DaboR zx6R

New member
לא למה שאני ילך??

לא מאוכזב ולא מופתע אני את הטעם המר התחלתי להרגיש אחרי משחק 2 בסדרה משחק 3 החזיר לי את הביטחון מקליבלנד ולברון ומשחק 4 הרגשתי שוב את הטעם המר ממשחק 2 ומשחק 5 .... משחק 5 כבר שבר לי את כל התקוות וידעתי שזה אבוד כבר

אשתקד

New member
מחורפנים

הניו יורקים הללו. אבל תמיד הייתה להם חיבה ללוזרים

DaboR zx6R

New member
כולם פה השתגעו לגמרי

כולם שוכחים שלברון כולה בן 25 שוכחים כולם איזה שנים קשות היו לקובי אחרי תקופתו של שאק וכמה זמן לקח לו ללמוד להביא אליפות כשחקן מוביל אוקי יש לו 4 טבעות אבל 3 מהם היו על מגש של כסף כשישי לך את הסנטר הכי מפלצתי בליגה אז גם יש עליך כשחקן פחות לחץ בפליאוף ובכל זאת האליפיות האלה יותר של שאק מאשר קובי וגם שאק היה הMVP בכולם אז תחשבו שנית שוב לפני שכולם יוצאים פה נגד לברון

somone141

New member
מה חשבת, שאליפות לוקחים לבד?

קובי ושאק, כמו קובי וגאסול הם צמד כוכבים מהסוג שלכל קונטנדרית חייב להיות. קובי נתן סדרות אדירות עם שאק, והאליפויות ההם היו הרבה בזכותו. מגש של כסף? תוציא תסכולים, תוציא, אם זה מה שיעזור לך להתגבר..... שאק היה זוכה באליפויות ההם בלי קובי? גם הוא לא זכה באליפות עד שהיה לו את קובי, ושאק בליגה מאז 93 או 94, לא זוכר בדיוק, כך שהיה לו מספיק שנים כדי להשיג אותה, ועדיין - עם פני הרוודאי וצוות נהדר סביבו באורלנדו - נכשל! ואסור לשכוח - קובי היה ילד באותה שושלת, בן 21+.. ולהפגין יכולת שכזו, בתוספת לבגרות, מנהיגות ו-ווינריות - בגיל הזה - זה דבר בלתי נתפס. 3 אליפויות ככוכב בגיל כזה - היה סרט כזה בעבר?

Orenseg

New member
לנטס

אם יזכו בלוטרי ביום שלישי הם הולכים להיות אדירים בעונה הבאה.

bostonForever

New member
גם בלי זה הוא חייב ללכת לשם

כסף יש להם כמו חול, בסיס של שחקנים משלימים מעולים - ברוק לופז בסנטר, קורטני לי ו CDR על 2-3, איג'י ב 4 ודווין האריס אם יישאר (בטח שכחתי מישהו). כל אלה ביחד מרוויחים בערך שקל תשעים, כך שתסריט בו לברון ובוש נוחתים ביחד בנטס הוא ממש לא דמיוני. אם זה יקרה יהיה להם צמד מרשים כמו קובי ופאו. אם תבוא בחירת לוטרי אז בכלל אין מה לדבר...

../images/Emo45.gif

כל אוהדי הניקס מאושרים מהעובדה שהנה לברון יגיע לקבוצה כי זה שוק גדול ונייקי יסבירו לו בדיוק לאן הוא צריך ללכת והם פינו לו מקום בשכר. כולם שוכחים שלאותו השוק תגיע בשנה הבאה הנטס. לנטז יש את ג'יי-זי שאפילו הגיע לקליבלנד לתמוך בחבר שלו בפלייאוף. אני מחכה לראות את הפרצוף של שימי ריגר, אם לברון יחתום לנטס.

Oxycodone

New member
תשמעו רגעע מורי ורבותייי כל מי שצחק עליוו

1. קובי ניצח רק נמושות - מול קבוצות חזקות הוא קיבל בראש, דטרויט 04, בוסטון 08, גם מול הקיגנס ב03 והרמאות שם. 2. קובי בלי שאק וגאסול = 0 אליפויות. 3. אליפות מול הקינגס - מכורה, טרייד של גאסול מכור לצורך רווחים. 4. מול אורלנדו שנה שעברה היה להם מזל שנלסון נפצע אחרת הוא היה מבזה את פישר. 5. לברון משחק עם עגלות, שבלעדיו לא היו מגיעים לפלייאוף בכלל. בלי גבוה נורמלי אחד שמסוגל לעשות נקודות מהצבע: ווראזו, שאק וזי לא מסוגלים לעשות כלום. חוץ ממו וויליאמס אף אחד בהרכב הזה לא שווה שחקן חמישייה בכלל בליגה. 6. פארקר בתור פותח בקבוצת NBA? חוץ מגיימיסון ווילימאס וווזראו לצרכי הגנה, אף אחד שם לא צריך לפתוח בכלל בחמישיית NBA/. 7. לברון באמת נראה שהוא סובל מכאבים בחלק מהמשחקים. 8. לברון = מגה סטאר - מול 3 סטארים מזדקנים, ומגה סטאר בהווה - רונדו. שכולם ביכולת טובה זו ממש לא הפתעה שהם ניצחו את הסדרה, רונדו פשוט שחקן ענק ואולי הרכז הכי טוב בליגה. ותוסיפי לזה את אלן פירס גארנט, שיד פרקניס ואת הספסל? סהכ בוסטון יותר טובים בכל קטגורייה מקליבלנד. 9. בתור אוהדי כדורסל אנחנו צריכים שהקבוצות הכי חמות ומהנות בליגה ינצחו, אורלנדו או פיניקס! 10. אני מייחל לגמר של פיניקס אורלנדו. 11. תהיה פה בחינת אופי ענקית לבוסטון, סטיב נאש, דוויט האוורד. 12. המאץ אפ בין נלסון לרונדו יכריע הכל, אם אורלנדו ימצאו דרך לשתק אותו הם עולים. 13. אם נלסון יתן יכולת טובה, ודוויט לא ייחנק אורלנדו אלופים! יאללה מגיקק יאללה סאנס! ואימרו אמן! 14. לברון צריך ללכת לשיקגו, לברון+ רוז ונואה שווה אליפות.

yoavj1

New member
זה או לצחוק, או לנסות להסביר למה מה שכתבת

זה אוסף של אותיות אקראיות. עדיף לצחוק.

Oxycodone

New member
ממ

חשבתי שאתה יותר חכם משני העובדי עלילים האלה חח גם אתה כזה? כותבים לך שחור על גבי לבן עובדות. אומרים לך א,ב,ג אתה עונה ABC.

yoavj1

New member
אני כבר התייאשתי מזמן, פעם עוד הייתי מתווכח

איתך על זה. הספקת כבר לשכנע אותי שחוץ מסיסמאות שחוזרות על עצמן אין בהודעות שלך הרבה.

Oxycodone

New member
זה לא סיסמאות זה עובדות.

זה שאין לך מה לענות, ואתה לא רוצה להודות שבלי שאק בשיא שלו, ובלי גאסול הוא לא היה זוכה בכלום, ושהם חשובים באותה מידה ואף יותר, הרי שאקיל לקח עם וויד אליפות. וזה שאתה מתייחס לאליפות שהשופט יושב עליה בכלא בתור אליפות. ולא מודה שניצחתם רק קבוצות חלשות, ומול חזקות, בוסטון, ודטרויט קיבלתם בראש. מה יש להתווכח פה? הכל עובדות כל הדברים האלה קרו. הכי קבל לבוא לומר גייימס מעפן..רק ההבדל שקובי מההתחלה היה אמור לשחק בשארלוט והוא התעקש לשחק בלייקרס וקיבל תגב של שאק, ולברון הביא תקבוצה הכי אפסית בליגה להשגים, וגם עכשיו הוא שיחק עם צוות מסייע שלא שווה כלום.

למעלה