היי לירון ../images/Emo24.gif אז ככה...
מה - ארבע מטבעות נכון - שלוש חרבות וכדאי - שמונה מטות לי - מרכבה לעשות - מלך המטות בכדי למצוא - יום הדין זוגיות טובה - קוסם בשלושת החודשים הבאים? - קיסר סיכום - חמש חרבות הי לירון
, נראה לי שאת נמצאת במקום שאת מחזיקה המון בפנים. את נורא נורא בשליטה ומנסה שלא להתפרק... את נושאת הרבה כאב ופגיעה מן העבר ונכון יהיה לך לדבר על ולפרוק על מנת לנקות את השטח ולטהר את רגשותייך. אינני יודעת אם נחוץ לשם כך איש מקצוע, כדי שיהיה מישהו שתוכלי לסמוך עליו ולדבר, או שמספיק לשוחח על כך עם אנשים או חברים. אבל את צריכה ליזום ולא לחשוש מלהביע את הכאב שלך. שלב חשוב בזוגיות הוא להיות מסוגלת לדבר גם על הדברים הכואבים ולפני כן, לפרוק את המטענים שרובצים עלייך. מה גם שבשבילך (בעצם לכולם) חשיבות יתרה לנושא התקשורת בזוגיות. את צריכה,גם בתוך הזוגיות להיות מסוגלת לדבר ולתקשר וגם להיות יוזמת ויצירתית. את צריכה בחור שיהיה עם יכולת תקשורתית טובה, אדם אינטליגנט, חד לשון ובעל יכולת..בשביל זה את צריכה גם אצלך לפתוח את מקום התקשורת (דומה מושך דומה...במקרה זה). הפרישה מדברת על הרבה יוזמה מצידך ופעולה שלדעתי נוגעות ישירות לתקשורתיות ולדבר על מה שכואב לך - שתהיי מסוגלת להראות את עצמך האמיתית ולהתגבר על הפחד מפגיעה (לפחות קצת). לגבי מציאת זוגיות - נראה לי שדווקא לא כדאי לך לדחוף כל כך חזק. כדאי שהאנרגיה שתשקיעי תהיה לעצמך, ללירון. ברגע שתגיעי להזדככות עצמית, לפורקן, ותשלימי משהו עם עצמך - תרגישי מלאה יותר כלירון. אז תחל ותיפתח תקופה חדשה, תוכלי לראות את מצב הדברים כפי שהוא, ולא מתוך הפחד לשחרר. עכשיו, לגבי העתיד יש לי התלבטות בין שתי אפשרויות - האחת, שבשלושת החודשים הקרובים תהיי עדיין מסוגרת משהו ונוקשה כלפי חוץ. אבל מצד שני, בגלל קלפי הקוסם, יום הדין והקיסר: יכול להיות שיש מישהו שנמצא ברקע אבל את כרגע לא רואה אותו כאופציה? נראה שיש מישהו שהתקשורת שלך איתו מצויינת, ויכול להיות שהוא מחכה לשמוע את מוצא פיך? אולי מישהו שאיכזב אותך בעבר? או מישהו שכרגע נמצא במערכת יחסים (או שהיה במין מערכת משולשת כשהיית איתו?).בקיצור, מישהו שפגע בך בעבר.. אם כן, אז נראה שהזוגיות שחיפשת היא בהישג יד, את צריכה לפקוח את העיניים, ולראות מה קיים. לתת לו הזדמנות שנייה. להיות היוזמת ולחדש את הקשר. אז...דבר ראשון אני מאחלת לך המון בהצלחה
ושנית, אשמח לשמוע תגובתך על הפירוש, והכי מסקרן... יש בחור כזה?