לבצע פריסה

בצעתי...../images/Emo4.gif ונקרא די רע...

הי, בהנחייתך, גב, בצעתי את הפריסה - חשבתי על עצמי, על הקבעון ואיך אני נפתרת ממנו.. אני לא יודעת אם זה מקובל, ואני מקווה שלא בלבלתי את הקלפים, אבל לא הייתה לי שאלה אחת, אלא מקבץ שאלות שנסבו סביב הנסיון ..מה מעכב אותי? מהו בדיוק הקבעון שאני תקועה בו? כיצד כדאי לי לצאת מאותו קבעון או תקיעות בשלושה חודשים הקרובים? איך לפרוץ קדימה, להוציא את האני האמיתי שלי פרסתי פריסת שאלה ולהלן התשובה: 1. נער המטבעות 2. שבעה גביעים 3. צדק 4. נער המטות 5. תשע חרבות 6.שבעה מטות 7. שבעה מטבעות הקלפף של תשע חרבות, די מלחיץ. מה דעתכן? זה אומר משהו? למרות שהשאלה לא ממוקדת, או שעלי לנסח שאלה חדשה.. תודה

גב

New member
שלום לירון יקירתי../images/Emo24.gif

לא מלחיץ בכלל...רק מחזק את הדברים הקודמים. 1. נער המטבעות 2. שבעה גביעים 3. צדק 4. נער המטות 5. תשע חרבות 6.שבעה מטות 7. שבעה מטבעות הכאן ועכשיו מראה אותך מתלבטת וחופרת - נער המטבעות המתבונן והופך במטבע. זהו נער, כך שהקלף מצביע עלי במצב של התחלה, של מקום בו עליך עדיין לרכוש מיומנות. הפחד מלעוף יצא 7 גביעים. הדבר הראשון שעלה לי בראש היה שאת מפחדת לחלום. תעיזי, תעופי, תרחיקי לכת. קלף 3 - ההתמודדות עם הפחד מדגיש את העמדה האובר שיפוטית שלך ששמה מחסום ומגבילה את המקום המשחרר. לפני שאת פוסקת לגבי דברים בחייך (כל דבר שהוא) תנסי לעצור לשנייה (כן, למרות שזה קצת זר לך
) ולנסות לא להיות שיפוטית= "חייה ותן לחיות". לכל דבר מקום. אולי גם עודף ציניות, שיכולה להיות מאוד נחמדה, אבל ממינון מסויים פוגעת ביכולת האמיתית לחוות דברים ולהיפתח. אמנם השיפוטיות מייצבת לך את המקום המבולבל בו את נמצאת - בלבול שגם מעכב אותך (קלף 7 גביעים גם מייצג בלבול), אבל חוסמת אותך וחבל. קלפי התמיכה מראים על ההתלהבות שלך. נער המטות, שאני רואה בו את מזל קשת (לא ניכנס עכשיו לדיונים לגבי המזלות...) מסמל אופקים רחבים, הרבה התלהבות ועניין בפילוסופיות שונות בפריצת דרך וכד'. שימי לב, שקיבלת 2 קלפי חצר ושניהם נערים - כלומר, את עדיין בסימן התחלה, בנוסף ל-7 גביעים המראים על הבלבול (הבלבול של הטירונית
). אין בכך רע, רק זכרי שאת עדיין בהתחלות ובגישושים ואל תיבהלי מזה. כי קלף 9 חרבות = תמיכה חיצונית, מראה על חששות גדולים וחרדות לא מוצדקים לגבי ההתמודדות שלך עם הדברים, ואולי גם בכלל בחיים. כדאי לך לנסות לטפל (עצמית) בפחדים. לבחון מהיכן הם באים, לנסות להעמיד אותם בפרופורציות. אולי לעשות תרגילי נשימה שהרבה פעמים עוזרים, מניסיון. מעניין ששלוש שביעיות ושני נערים - שניהם פירושם (לפי המאמר באתרו של אורי רז) חוסר יציבות. השביעיות ממוקמות בפחד מלעוף ובקלפים 6 ו-7. לדעתי, הדבר מצביע על מקום מבולבל כרגע שיש לו פוטנציאל לדחוף אותך קדימה. קלף 6 - הסיכום הוא 7 מטות שמראה על המאבק שלך כרגע למימוש עצמי ולביטוי הייחודיות שלך. הקלף המנחה להתפתחות רוחנית הוא 7 מטבעות: עבודה קשה, סבלנות ובסוף תראי את הפירות. היי מודעת כבר עכשיו לדרך שאת צריכה לעבור. הכל יגיע בעיתו. תהני מהדרך! בנוסף, טפחי לעצמך על השכם לגבי כל מה שהשגת ועברת עד עכשיו, כי זה הרבה מאוד!
. המספר 7 הוא גם המספר של כוכב נפטון. נפטון יכול לסמן בלבול וחוסר יכולת לראות את המציאות כהווייתה בהיבטו השלילי, אך גם, ובעיקר, מסמן התעלות רוחנית, פוטנציאל רוחני גדול, הומניות גדולה. 7+7+7= 21 הוא קלף העולם. העולם מגיש לך את המתנות שלו. הכל לפניך, לירון. תעבדי על החששות ועל המחסומים שלפנייך. במקום לחשוש ולתהות מה עליך לעשות, תחפשי ותקראי קצת, תבררי, אם מעניין אותך משהו, לגבי קורסים, ופשוט תממשי! החרדות ישככו...כי הנעלם כבר לא יהיה גדול כל כך. הסדרות הן: גביעים, מטבעות ומטות - חוסר היציבות מתבטא בדרים הרגשיים, בחיפוש העצמי ובמימוש העצמי. צדק הוא הקלף היחיד מהארקנה הגדולה. לכן, לדעתי אולי גם מצביע על קארמה - ייעוד בכיוון שלקחת לפני מספר שנים. 7 חרבות לא נמצא בפרישה, וזה משום מה מחזק לי את המקום הקארמתי, ההפתחות הרוחנית שפתחה אותך לדרך חדשה וטובה לך. אז מה היה לנו: תמשיכי כך, לירון, יש לך את זה. הגיעי לדברים מתוך ביטחון שאת בדרך הנכונה. ממשי את הדברים - נחמד לדבר, אבל עלייך גם לעשות. פשוט לעשות. במקום להגיד אני חייבת למצוא משהו, אני לא יודעת וכד' - תוציאי את המילים האלה מאוצר ההתבטאויות שלך - את מחפשת ומממשת. אז מה את אומרת...

גב

New member
סליחה תיקון:

שני נערים הם "אי שקט". הכאן ועכשיו, והתמיכה הפנימית - האי שקט העצום שיש בך כרגע, והרצון לפרוץ קדימה ולהתפתח (מטות).

גב

New member
וואי, נפל האסימון!!!

הכוכב נפטון, וחיבור 3 קלפי ה-7 שנותנים 21, ובנומרולוגיה 2+1=3. ושלוש הוא קלף הקיסרית, נותנים לך טיפ לגבי המיקוד שכדאי שיהיה לך (ושמתחבר לי עכשיו למשהו שלחת אלי במסרים). המיקוד הוא = נתינה. נפטון מדבר על נתינה ללא גבולות, ממקום שאינו מתחשבן או מרגיש מנוצל, אפילו עד כדי הקרבה עצמית. הקיסרית נותנת מהשפע שלה, מהנשיות, מהיצירתיות החזקה והקשר לאדמה (פוריות). וזה מביא לי עוד רעיון - עם ריבוי קלפי השבע ונפטון וכל הרוחניות, אל תשכחי את הקשר לאדמה - לשמור על יציבות (שמתקשר שוב לשלושת קלפי שבע שמשמעותם אי יציבות).

למעלה