לבצע פריסה

לבצע פריסה

שלום לכם, אני חדשה כאן, ואין לי מושג איך דברים מתנהלים אז אנסה לשאול ואולי תכוונו אותי. אין לי קלפים ואני לא מעורה בתחום, אבל רצתי לנסות לשאול - מתי עשויה להיות לי זוגיות? מתי אני נכנסת לזוגיות? ומתי אתחתן.. אני בחורה בת 30 אני מאוד מודה לכם

המשכתי בדקתי ומצאתי

נכנסתי כהנחייתך לאתר של אורי רז ויצרתי פריסה של שאלה - כאשר שאלתי הייתה "האם ממתינה לי זוגיות בעתיד הקרוב?" חבילת ריידר והתשובה היתה: מימין לשמאל - מיזוג חמש חרבות מוות נער המטות שבע חרבות וסיכום - שני גביעים. תודה רבה.. אני מרגישה שאני יכולה גם ללמוד מהפורום הזה תודה

גב

New member
הי לירון ../images/Emo24.gif

אולי עדיף שתשאלי: "מה נכון וכדאי לי לעשות בכדי למצוא זוגיות טובה בשלושת החודשים הבאים?" פרישת שאלה= 8 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית. למרות שגם לי נטייה כזו (נראה לי שלכולנו...) לשאול אם ממתינה לי איפשהו זוגיות שתתנפל עלי במפתיע מבלי שיהיה לי חלק בכך, זה קצת מפסידני (כך אני רואה את זה אצלי לפחות...). בפרישת השאלה הזו יש תשובות על הרבה היבטים, פעולות ופוטנציאל, לכן היא עדיפה לדעתי.

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם גב ../images/Emo39.gif

כמו כן, עתיד קרוב יכול להיות כ"כ הרבה זמן. יש לנסח זמן מדוייק בשאלה.

בהמלצתכן

תודה על העצה ואכן כך עשיתי, להלן הפריסה (מימין לשמאל) ארבע מטבעות שלוש חרבות שמונה מטות מרכבה מלך המטות יום הדין קוסם קיסר ולסיכום חמש חרבות (אגב כל הקלפים לא הפוכים - אנני יודעת אם בתוכנות מחשב הללו הקלפים לעתים יוצאים הפוכים..) אודה לכם על ניתוח... תודה ויום טוב

גב

New member
היי לירון ../images/Emo24.gif אז ככה...

מה - ארבע מטבעות נכון - שלוש חרבות וכדאי - שמונה מטות לי - מרכבה לעשות - מלך המטות בכדי למצוא - יום הדין זוגיות טובה - קוסם בשלושת החודשים הבאים? - קיסר סיכום - חמש חרבות הי לירון
, נראה לי שאת נמצאת במקום שאת מחזיקה המון בפנים. את נורא נורא בשליטה ומנסה שלא להתפרק... את נושאת הרבה כאב ופגיעה מן העבר ונכון יהיה לך לדבר על ולפרוק על מנת לנקות את השטח ולטהר את רגשותייך. אינני יודעת אם נחוץ לשם כך איש מקצוע, כדי שיהיה מישהו שתוכלי לסמוך עליו ולדבר, או שמספיק לשוחח על כך עם אנשים או חברים. אבל את צריכה ליזום ולא לחשוש מלהביע את הכאב שלך. שלב חשוב בזוגיות הוא להיות מסוגלת לדבר גם על הדברים הכואבים ולפני כן, לפרוק את המטענים שרובצים עלייך. מה גם שבשבילך (בעצם לכולם) חשיבות יתרה לנושא התקשורת בזוגיות. את צריכה,גם בתוך הזוגיות להיות מסוגלת לדבר ולתקשר וגם להיות יוזמת ויצירתית. את צריכה בחור שיהיה עם יכולת תקשורתית טובה, אדם אינטליגנט, חד לשון ובעל יכולת..בשביל זה את צריכה גם אצלך לפתוח את מקום התקשורת (דומה מושך דומה...במקרה זה). הפרישה מדברת על הרבה יוזמה מצידך ופעולה שלדעתי נוגעות ישירות לתקשורתיות ולדבר על מה שכואב לך - שתהיי מסוגלת להראות את עצמך האמיתית ולהתגבר על הפחד מפגיעה (לפחות קצת). לגבי מציאת זוגיות - נראה לי שדווקא לא כדאי לך לדחוף כל כך חזק. כדאי שהאנרגיה שתשקיעי תהיה לעצמך, ללירון. ברגע שתגיעי להזדככות עצמית, לפורקן, ותשלימי משהו עם עצמך - תרגישי מלאה יותר כלירון. אז תחל ותיפתח תקופה חדשה, תוכלי לראות את מצב הדברים כפי שהוא, ולא מתוך הפחד לשחרר. עכשיו, לגבי העתיד יש לי התלבטות בין שתי אפשרויות - האחת, שבשלושת החודשים הקרובים תהיי עדיין מסוגרת משהו ונוקשה כלפי חוץ. אבל מצד שני, בגלל קלפי הקוסם, יום הדין והקיסר: יכול להיות שיש מישהו שנמצא ברקע אבל את כרגע לא רואה אותו כאופציה? נראה שיש מישהו שהתקשורת שלך איתו מצויינת, ויכול להיות שהוא מחכה לשמוע את מוצא פיך? אולי מישהו שאיכזב אותך בעבר? או מישהו שכרגע נמצא במערכת יחסים (או שהיה במין מערכת משולשת כשהיית איתו?).בקיצור, מישהו שפגע בך בעבר.. אם כן, אז נראה שהזוגיות שחיפשת היא בהישג יד, את צריכה לפקוח את העיניים, ולראות מה קיים. לתת לו הזדמנות שנייה. להיות היוזמת ולחדש את הקשר. אז...דבר ראשון אני מאחלת לך המון בהצלחה
ושנית, אשמח לשמוע תגובתך על הפירוש, והכי מסקרן... יש בחור כזה?

תודה על התגובה

תודה רבה רבה על ההייחסות המהירה ועל התגובה הארוכה (זה כיף)! אני חושבת שבגדול הפירוש נכון. אני מתחברת לרוח הדברים אבל לא להכל.. להלן הסבר אני לא בדיוק מתחברת לפגיעה ולכאב שאני נושאת. אולי בפנים בתת ההכרה אני נושאת עוד איזושהי פגיעה מהעבר המאוד רחוק (אבל כולנו נושאים משהו משם). למזלי, אני לא חושבת שאני עוד שם. אני מסכימה שיש כאן ניסיון להיות בשליטה, קצת קשה לי להשתחרר (למשל לכיוון היכרויות בעולם האינטרנט), קצת קשה לי ליזום בתחום, למרות שאני מנסה... אבל זה לא בא בקלות. בנוגע לחשיפת כאב אני חושבת שעברתי שלב והיום יותר קל לחשוף קשיים ופגיעות. זה עדין לא הכי נוח, אבל לאנשים קרובים (חברים ובני זוג כמובן שכן). מסכימה בהחלט! עם נושא התקשורת! זה נושא מאוד חשוב וקריטי להצלחת מערכת יחסים. בנוגע להצעה שלא לדחוף לכיוון מע' יחסים בשלב זה אלא יותר להתמקד בי, ובאיזשהי עבודה על עצמי, אז כאן אני צריכה שוב את עזרתכם. אני מרגישה שיש משהו שצריך להתחבר, פנימה, רוחניות, והייתי רוצה לשאול את הקלפים איזשהי שאלה, אולי הם יוכלו לכוון אותי למקום שאני יכולה לשנות, לשפר, ואיך כמובן.. .איזו פתיחה אני יכולה לעשות ואיזו שאלה אני יכולה לשאול. בנוגע לבחור, היות ואני לא רואה אותו כאופציה קצת קשה לי לחשוב על משהו. תמיד אומרים שהאהבה נמצאת מתחת לאף אבל לא תמיד רואים אותה :) אני יכולה לנסות ולעלות בעיני רוחי כמה גברברים שאני יכולה לחשוב שעושיים אולי להיות מועמדים למה שאמרת - אפשר לשאול את הקלפים שאלת הכוונה? שוב עצה, איך להגדיר שאלה? תודה רבה רבה רבה!!!

גב

New member
הי לירון ../images/Emo140.gif

לגבי העבודה העצמית והרוחניות...תוכלי לתת קצת יותר רקע? את מרגישה שחסר לך משהו...תוכלי להתמקד יותר? מה הרקע שלך עד היום בנושאים ה"רוחניים"?
יש משהו שאת חושבת ללמוד? לקרוא? מתעניינת? ועוד ועוד - כדי שנעשה פרישה גם לנושא הזה.

הי הי..

שוב שלום .. אני מרגישה שחסר לי שקט נפשי, שכל החיים חפשתי בחוץ עד שפתאום הבנתי שהכל נמצא בפנים, האושר, השקט הנפשי, אני מרגישה שאני צריכה להתחבר לעצמי, לרוחניות שבי, אין לי דרך אחרת להסביר זאת. גם פתאום לכל מקום שאני פונה "התשובה הזו (של לחפש בפנים, להתחבר לצד הרוחני) ניתנת לי", לא יודעת איך להסביר זאת. אין לי רקע בנושאים רוחניים מלבד העובדה שיש לי אינטואיציות מאוד מאוד! טובות... (לפעמים חלומות) אין לי כיוון, שאותו חשבתי ללמוד, אין לי אני מרגישה שאני מחפשת מורה /דרך תודה רבה.

צליל הייתי שמחה לשמוע ממך../images/Emo101.gif

הי צליל, הייתי שמחה לשמוע את הפירוש שלך לפרישה שלי... חוץ מזה אני חשה שעלי לשאול אל הקלפים עוד שאלות בנושא זוגיות, בחירות.. תוכלי לסייע לי לירוני

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo142.gif

"מה = 4 מטבעות נכון = 3 חרבות וכדאי = 8 מטות לי = מרכבה לעשות = מלך המטות בכדי למצוא = יום הדין זוגיות טובה = קוסם בשלושת החודשים הבאים?" = קיסר סיכום = חמש חרבות נראה לי שאת זו שחוסמת לעצמך את קבלת הזוגיות בחייך. יש איזה קיבעון שהולך איתך ואת מסרבת להשתחרר ממנו. את מראש הולכת לפגוש בזוגיות עם הרגשה של אכזבה. נראה כי את לא נותנת צ'אנס ולא באה לזוגיות טהורה ממחשבות. את מרגישה דיי תקועה, אבל הדבר היחיד שאת צריכה לעשות זה להתחיל לקחת דברים לידיים שלך, וכמה שיותר מהר, ולהתחיל לזרום הלאה. מלך המטות, מזל טלה, קורא לך להיות יותר מנהיגתית, יוזמתית, עומדת על שלך. שימרי על ביטחון עצמי גבוה, ואל תפחדי מכלום. יום הדין+הקוסם מראים שיש לך פוטנציאל עצום למצוא זוגיות מעולה, שבה תוכלי למצות את עצמך ואת יכולתייך. את רק צריכה להיפתח יותר, להתגמש ולהפעיל את קסמייך האישיים
. גם בשלושת החודשים הבאים, היזהרי מקיבעון וממצד רוח נדאך. אל תהיי עקשנית. הסיכום של 5 חרבות מראה כי את לא אמיתית עם עצמך, את פועלת לא לפי הרגש האמיתי שלך, אולי אפילו את מנסה כל הזמן לרצות אחרים. אז הגיע הזמן שאת תדאגי רק לעצמך. מה את חושבת ?

../images/Emo122.gifואיך נפתרים מזה?

הי, בוקר טוב תודה רבה על הניתוח. מדהים איך את וגב קראתן כמעט את אותו הדבר. קשה לי להבין למה הכוונה, אני מרגישה שאני כן באה לזוגיות יותר פתוחה היום, או שאני יותר אמיתית עם עצמי, אבל כנראה שבפנים בתת ההכרה דברים עוד לא לגמרי משוחררים. ומצד שני אני אדם שמאוד לוקח דברים לידים, מאוד יוזם, פעיל, עושה..כן אני יודעת שיש בי פחד בסיסי אותו אני מנסה לשנות..אבל יכול להיות שהכל שונה בהתייחסות לזוגיות. הייתי שמחה לדעת מהו אותו קיבעון וממה הוא נובע וכיצד ניתן להשתחרר ממנו. כיצד אנסח שאלה כזו והאם הקלפים יוכלו לסייע לי להבין יותר, לדעת מה לשחרר ואיך. תודה רבה רבה

פריסת עץ החיים

האם כתשובה לשאלות שלי, והכוונה נוספת עלי לבצע פריסת עץ חיים?

גב

New member
יש פרישה שחשבתי עליה...

פרישה שהכרתי דרך אתר "עידן הדלי". פרישת הציפור: (מה שתמיד מזכיר לי את הבדיחה על הבחור והבחורה שנפגשים בפאב והולכים אח"כ לדירתו של הבחור. כשהם במיטה, הוא שואל אותה: "אולי נעשה תנוחת ציפור?" אז הבחורה תמהה:" תנוחת ציפור? מה זה?". והבחור: "נזדיין ואז תעופי...".
מותר לכתוב פה דברים כאלה? זה פורום למבוגרים, לא? מגיל 21 ומעלה...
) הקלף נראה כמו ציפור כשבמרכז למטה הקלף הראשון. קלף 2 מעליו, לצידו השמאלי, קלף 3, מעליו לצידו הימני, קלף 4 מעל קלף 2 לצידו השמאלי וכן הלאה, 7 קלפים. הפרישה יוצאת בצורת V. קלף 1 - המצב כאן ועכשיו. קלף 2 - הפחד מלעוף. קלף 3 - ההתמודדות החיצונית של השואל עם הפחד מלעוף. קלף 4 - התמיכה הפנימית אצל השואל. קלף 5 - התמיכה החיצונית כתגובה. (לדעתי, לאו דווקא של הסביבה, אלא אצלו). קלף 6 - סיכום ופוטנציאל הקלפים. קלף 7 - המעוף, הדרך הרוחנית שתקדם את השואל. אם אין לך קלפים, אולי אפשר לפרוש 6 קלפים (בפרישות השאלה) + סיכום (קלף 7) ולכתוב לפי הסדר. רק לפני כן תמקדי את השאלה: אם את רוצה שתהיה לגבי הזוגיות, או באופן כללי, לגבי החיפוש והתהיות שאת נמצאת בהם כרגע. מה דעתכם?

צ ל י ל 8

New member
היי לירון

פריסת עץ החיים לא תיתן לנו מענה לשאלתך. זוהי פריסת היכרות לאדם.. את הפריסה שהציעה גב, אני לא כ"כ מכירה, אבל תמיד אפשר לנסות משהו חדש.

למעלה