לבנים יש אלבום זהב?!?!

21,000 עותקים כבר!!! יפה!!!

יפה בנות.. אחותי התקשרה אליי עכשיו אחרי שביררה עם גורמים מוסמכים והבויז שלנו כבר מכרו 21,000 עותקים
ביומיים
יאללה בנות להמשיך לקנות !!! דיסק זהב עוד יומייייים!! בע"ה !!!

יש לנו כבר אלבום זהב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מנהלות מצטערת, אבל לא ידעתי אאאאאאאאאאאאאא 20,000 עותקים- אלבום זהב הבויז מכרו מעל 21,000 עותקים יש לנו אלבום זהב
!|
קולולולולוווווווווווווווווו
וד"א לאושרי- שיר נולד, תוך 3 ימים קיבלו אלבום זהב..אז עשה טובה!

Like oveR

New member
טוב ביררתי ו..

זה נכוןןןןןןן (= דיסק ז-ה-ב!!! יאיייייי (אבא של חברה שלי מנהל את רשת טאוור רקורד..ויש לו קשרים, אז הוא בירר
)

בנות בנים כנסוו

יש פה כמה שדי התבלבלו... כמות הדיסקים שנמכרת היא לא משנה זהב פלטינה וכסף זה דבר שונה לגמרי... כסף זה ש2 או 3 שירים יפים בדיסק זהב זה חצי שירים מהדיסק ופלטינה זה כל השירים.... חח אני מבינה בזה...

בנות היא צודקתתתתתתת!!!!!!

איזה כיפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ דיברתי עם מישהו שקרוב לרוברטו.. והוא אישר זאתתתתתת יאיייייייייי יאללה בנותתתתתת לדיסק פלטינההההההההההההה!!!!!!

לא הבנתי את החלוקה

כן כסף זהב ופלטינה זה משהו אחר אבל זה לא הולך לפי מס' שירים אלה לפי מס' דיסקים שנמכרו... פלסטינה זה סכום מסוים של דיסקים כסף סה סכום מסוים של דיסקים וזהב סכום של דיסקים (נראה לי שלפטינה זה הסכום ההכי נמוך וזהב זה הכי גבוה... או ההפך חח)

DoRiNusss GB SP

New member
דחוףףףףףףףףףףףף דחוףףףףף כנסו

יש מישהי שקנתה תדיסק מדיסקלאב אני מיתקשרת ולא הגיע להם ומוזר לכול החנויות הגיע וזה החנות היחידה של דיסקים שיש פה אין צליל וכול אלה

yafit93

New member
וואוווווווווו דיסק זהבב כפרה עליהם

תוךךך 4 ימים מקווה שזה ממש ממש ממש ממש נכוןן איזה כיףף בע"ה פלטינה

Tני קנתיי היוםם . והכלתי ליםם כולם

כזהה גם אני רוצהה .. ואני לאא הם שליי .. איזה רעה אני .. חיחיח הם התגברוו.. פרונייי איזה שלמותתת מי שלא קנהה מוזמן לקנותת ..

../images/Emo122.gif ואיי כנסו :/ ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

זה כל כך יפה, והזכיר לי מישהו- --- אם הכל נראה לך יפה שאת רואה אותו אז את מאוהבת אם כל דבר נשכח ולא מעניין אותך דבר מלבדו אז את מאוהבת אם הלב שלך פועם בחוזקה כשאותו את רואה את מאוהבת ילדה אם סיפרת לו שאת מאוהבת ואותך הוא לא רצה את בצרה גדולה ילדה עכשיו הכל שונה , הוא את והעולם שלך פתאום הכל נראה משונה, את מסתובבת עם מבט של עצב בענייך היפות ולא נשאר כלום מענייך הנוצצות העיניים שלך ילדונת מזילות כל יום ים של דמעות הלב שלך יוצא מקרבו כי הוא רוצה אותו ורק אותו.. את בוכה ילדה על אהבה בלתי אפשרית את בוכה על אהבה ללא עתיד.. את בוכה שעות בתוך חדרך , ואף אחד לא מבין את כאב ליבך.. את קמה בבוקר רק כדי לראותו , את עכשיו מסתפקת רק במבטו.. אין לך נחמה ילדה יפה , אומרים לך שהזמן הוא התרופה.. אבל הזמן שלך אוזל , ואת ?! עדיין אבודה עבר כמה זמן .. ואת אותו לא שכחת , עבר זמן.. ואת טעם שפתיו את לא טועמת שוב [מתגעגעת] .. את בוכה ילדה את סובלת בודדה.. את ח ז ק ה את סובלת בלי עזרה.. את לבד מול אויב גדול שנקרא רגש האהבה.. את לבד בחדרך עם אכזבה.. למה התאהבתי ?! את שואלת את עצמך.. איך בכלל חשבתי שאיתי הוא תמיד יישאר?! את לא אשמה ילדה טובה .. אנחנו לא בוחרים מתי תגיע האהבה.. אומרים לך שהגלגל עוד יסתובב , הוא לא מסתובב ואת עוד עם אותו כאב.. את רוצה אותו יותר מדיי, הלב שלך רוצה לצעוק דיי! את חסרת אונים אין לך מה לעשות. עכשיו את בוכה רק פעם בכמה לילות כי עבר זמן, אל תבכי ילדה נגבי את העיניים , תרימי ראשך תסכלי על השמיים אלוהים שם יושב ורואה הכל , הוא רואה כמה הגבר הזה נתן לך לסבול.. שאת ישבת ובכית בחדרך רק האל יעיד על כך, ואת זה האל לעולם לא ישכח.. הוא שבר לך את לבך.. יבוא יום והוא ישלם, בינתיים רק תקומי מהעולם את לא יכולה להתעלם.. קומי קטנה תהיי הילדה השמחה בחזרה , תראי לו שהילדה שהוא הכיר כבר התבגרה.. קומי תראי לעולם שאת קיימת תראי לו שגם בלעדיו את נושמת.. תראי לו שהוא הפסיד לא סתם מישהי! דיי ילדונת תפסיקי לבכות , הוא לא שווה את עינייך העצובות! תסכלי למרומים ותבקשי רק דבר 1 , שיהיה לו טוב , ולך ?! את מה שמגיע לך ! בהצלחה ילדה יפה אלוהים עלייך שומר , תראי לו שהוא הפסיד משהו מכך שהוא עלייך וויתר ! תדעי רק טוב ילדתי , תוציאי אותו מלבך ומי יודע ..? אולי מחר תפגשי את זה שיאהבך , זה שיחזיר לך אהבה , שיראה לך שאת כן חשובה! והכי הכי חשוב , יראה לך שיש דברים חשובים יותר מהגבר הזה שאת לבך שבר , הוא יטפל בך , יפנק אותך , ולא יחסיר ממך דבר .. הכל יהיה טוב אם תקומי ותתגברי על הכל .. הכל יהיה טוב אם תכניסי לעצמך לראש שאת צריכה להפסיק לסבול . ---

ארוך ארוך אבל..

זה יפה .. מאווד יפפה.. זה בעיקר לכאלה שאוהבת מישהו ולא יכולות להיות איתו.. וזה ייפה כמעט בכיתי :/

למעלה