טוב.....
ש שירה הנסיכה New member 21/6/06 #13 אני דווקא מאמינה וחצי.. העיקרר שיהיה להםם בהצלחהה ושנגיע לדיסק זהבב...כלל הכבודד אנשיםם להמשיך לקנותת...=]=]
אני דווקא מאמינה וחצי.. העיקרר שיהיה להםם בהצלחהה ושנגיע לדיסק זהבב...כלל הכבודד אנשיםם להמשיך לקנותת...=]=]
ה הדרי ושרוני סנדלר New member 21/6/06 #11 היי היי להוריד פרופיללל עד לאושש... כולה מה הוא אמר שהוא לא כלכך מאמיןן זהוו הואאא אמר שאין להם מעריצות!? או ששהם לא מסוגליםם?!??! מה את ישר קופצת?
היי היי להוריד פרופיללל עד לאושש... כולה מה הוא אמר שהוא לא כלכך מאמיןן זהוו הואאא אמר שאין להם מעריצות!? או ששהם לא מסוגליםם?!??! מה את ישר קופצת?
ת תמי LOVE שרון New member 21/6/06 #16 הדר אני בטוחה שהוא לא מתייחס אליה חח וזה ממש לא מזיז לו מה שהיא אומרת אז היא יכולה להמשיך לדבר כמה שהיא רוצה..
הדר אני בטוחה שהוא לא מתייחס אליה חח וזה ממש לא מזיז לו מה שהיא אומרת אז היא יכולה להמשיך לדבר כמה שהיא רוצה..
O Oshri siso New member 21/6/06 #20 ../images/Emo6.gifחחחחחחח הדרי כפרה עלייך זה בסדר אני יודע להתמודד עם כאלו! חחחחחח פשוט זה פורום ואני לא כמו כמה פאקצות ברישמי שיוצאות על הילדים שמה וחושבות שמישהו מפחד מהם
../images/Emo6.gifחחחחחחח הדרי כפרה עלייך זה בסדר אני יודע להתמודד עם כאלו! חחחחחח פשוט זה פורום ואני לא כמו כמה פאקצות ברישמי שיוצאות על הילדים שמה וחושבות שמישהו מפחד מהם
ה הדרי ושרוני סנדלר New member 21/6/06 #22 חחח סבבושש =]] באמתתתת בפורום השני הם סתם פאקצות כל דבר ישרר צועקותת חיחחחיחי קיצור אל תיתיחסס אליהה חכחעחעחע
חחח סבבושש =]] באמתתתת בפורום השני הם סתם פאקצות כל דבר ישרר צועקותת חיחחחיחי קיצור אל תיתיחסס אליהה חכחעחעחע
ה הדרי ושרוני סנדלר New member 21/6/06 #28 הו גליה בת הרים יפיפה שבלבלה לי את הלב בגל של אושר וכאב להלהלל תמשיכוווווווווווווו
ב ברוש חמי לוי New member 21/6/06 #30 הגעת ביום אחד בהירררררררררר ואת עצמי שוב לא מכיררררר כי את שינית אצלי הכלל שוב בלעדייך לא יכוללללללללללללל דריייייייייייייייייי אני לאהוב אותך מאוד מאוד!
הגעת ביום אחד בהירררררררררר ואת עצמי שוב לא מכיררררר כי את שינית אצלי הכלל שוב בלעדייך לא יכוללללללללללללל דריייייייייייייייייי אני לאהוב אותך מאוד מאוד!
ת תמי לוי New member 21/6/06 #66 תירגעייייי ומהררררררר הדרררר... אתתתת פקאצההה מזהה הפורוםם השניי סתםם פקאצותתת!!! חוצפניתתתת תורידייי פרופילללל ומהרררררררררררררררררר!!!!!! חצופהההההה!!
תירגעייייי ומהררררררר הדרררר... אתתתת פקאצההה מזהה הפורוםם השניי סתםם פקאצותתת!!! חוצפניתתתת תורידייי פרופילללל ומהרררררררררררררררררר!!!!!! חצופהההההה!!
ת תמי LOVE שרון New member 21/6/06 #35 אל תגידי לי מה להגיד ומה לא ותתחילי להרגע בעצמך כי מ'זה אין לי כוח לריב איתך עכשיו
נ נטוש321 New member 21/6/06 #40 חמודה שלי לא באמת אכפת לי למה יש לך כוח ולמה לא תרגיעו את עצמכם לא יהיה פה ריב