פשוט הרישמי קרס...
ש שירה הנסיכה New member 21/6/06 #84 סבבה אבל למה לריב בנות?! מה התחרות המעאפננהה הזאתתת?!?!! שתי הפורומים הםם אחלהה..!! ה-פ-ס-ק-ת- א-ש-!
ב ברוש חמי לוי New member 21/6/06 #85 די!מספיק! נסחפת..את בכח רוצה לריב?מספיק רבתן?נהנתן?עכשיו די! תריך לשמוח! יצא הדיסקק!!! צריך לחגוגג לא לריב! די מאמי..לא לריב
די!מספיק! נסחפת..את בכח רוצה לריב?מספיק רבתן?נהנתן?עכשיו די! תריך לשמוח! יצא הדיסקק!!! צריך לחגוגג לא לריב! די מאמי..לא לריב
נ נטוש321 New member 21/6/06 #90 אני אישית? מאוד נהנתי....לא עכשיו ברצינות שום ריב לא היה מתחיל אלא אם אושרי ככה ניראה לי קוראים לו היה יורד על הפורום שלנו...סבבה הפסקנו פשוט כדאי שתתחילו להירגע כי אצלנו לא יורדים על שלכן את זה אני יכולה להבטיח לך
אני אישית? מאוד נהנתי....לא עכשיו ברצינות שום ריב לא היה מתחיל אלא אם אושרי ככה ניראה לי קוראים לו היה יורד על הפורום שלנו...סבבה הפסקנו פשוט כדאי שתתחילו להירגע כי אצלנו לא יורדים על שלכן את זה אני יכולה להבטיח לך
ב ברוש חמי לוי New member 21/6/06 #94 טוב מאמי.. אבל זה לא היה בכוונה..הוא רק אמר שזה לא נשמע לו הגיוני..וזה התפתח אבל לא נורא! אתן לא צריכות לקחת כל דבר ללב! חח..העיקר שנגמר! די.. חח..
טוב מאמי.. אבל זה לא היה בכוונה..הוא רק אמר שזה לא נשמע לו הגיוני..וזה התפתח אבל לא נורא! אתן לא צריכות לקחת כל דבר ללב! חח..העיקר שנגמר! די.. חח..
ע ענברביי New member 21/6/06 #93 חחחחח נטטעע איןן שום זהבב ואני יודעת מפיי שרון חח ישלהם משו כמו 3,000 :\ או יותתרר אבל זהב ? לא !
ס סתיו גוטליב New member 21/6/06 #87 אעאעאעאעא יאווווווו איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין הפלטינה בדרךך!!!!! תקנו ת'דיסק מי שצורבת אני צורבת לה ת'צורה!!!!!!
אעאעאעאעא יאווווווו איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין הפלטינה בדרךך!!!!! תקנו ת'דיסק מי שצורבת אני צורבת לה ת'צורה!!!!!!
ב ברוש חמי לוי New member 21/6/06 #114 ליטלעעעעעעעעעעעעעע האמ..אני לא יודעת לכתוב באנגלית אז אני יכתוב את זה בעברית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח U TO האממ...ככה?חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך! =נשיבוק
ליטלעעעעעעעעעעעעעע האמ..אני לא יודעת לכתוב באנגלית אז אני יכתוב את זה בעברית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח U TO האממ...ככה?חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך! =נשיבוק
ס סתוונית סנדלר New member 21/6/06 #121 מזל טוב..לנו ולגיימבויז שליייייייי..תקנו תקנו כדי שיהיה להם הצלחה..וגמלנו כמובן..?!