לבנים יש אלבום זהב?!?!

ענברביי

New member
נאמ נאמ

עדיף שהוא יקרוס מאשר שבנות יכתבו ברישמי שהן עלו על הבנים בהופעות או כל דבר אחר שלהםם והתחילו לנשק אותם והן עוד מאושרות בזה שהם אנסו תבנים !
ט'חח בווושההה לכןן ! אני לא מאמינה שאתן מסוגלות להיות כלכך דבעעייות עוד לייד הבוייז א=י=ת=ם האמ אולי בגלל זה הבנים מעדיפים להיות איתנו !? אולי בגלל זה הם מכירים כלכך טוב ת'בנות בפורום ?! [חח האמ נטטעע שאביחי זיהה אותך ונולל אותתייי
!] תאמיניי ליי ! אני מעדיפה שהוא יקרווסס מאשרר שיהיו בו ילדות בהמות שיחליטו להרוג לנו תבנים :\

נטוש321

New member
חחח כפרה על היפה שלי...

ענברוש אני מתה עלייך!!! ועל ביחוש!!..חחח עזבי יש כאן בנות בוגרות אבל רובן לא

litalg06

New member
סליחה, איך את יודעת שהבהמות הן מפה?

אולי הן אצלכם בכלל? מה זאת הסטיגמתיות הזאת? אתן לא באמת מכירות את מי שאתן מדברות איתה, את זאת שיושבת מאחורי המסך של המחשב השני אז את לא יכולה לדעת באמת מה קרה שם, אז בבקשה, אל תספרי סיפורים. אני רואה את החתימות של הבנות אצלכן איך שהן מנשקות את הבנים, עוד שניה מפשיטות אותם, אז להירגע בבקשה. אם באתן לפה לריב אז אתן מוזמנות לצאת. אם עד כדי כך משעמם לכן, לכו לים, לבריכה אבל אל תוציאו את השיעמום שלכן עלינו בבקשה. בהההההההההייייייי

נטוש321

New member
חחחח מצחיקה את משו...

גם אצלנו יש כאלה שעוד שניה אונסות אותם....אבל...

נויקיי

New member
הלוווווווווו כנסוו

ל=ק=ר=ו=א ה=כ=ל הלווווווו מה קרהה כאאןן?!?! אפפאפאפפ תתחילו להירגע אולי אני לא כותבת כאן הרבה אבל כל מי שנכנסת לצ'אט מכירה אותי תירגעו עד לנטע אל תשגעו אותי טוב? תמי יפה שלי דיי בשביל מה לריב?? וכל מי שאומרת כאן שהבנות בפורום השני סתם צועקות ואומרות דברים זה כל הבנות החופרות טובבב?! זה לא כולן! כנסו לשם ותראו בדיוק מי כן ומי לא אז אל תשגעו נטע זאת בטוח לא אחת מאלה שחופרות ואומרות סתם דברים אז תבדקו קודם לפני שאתן מאשימות

ענברביי

New member
חחח זבלל

כפרהה עללייךך :] עזביי אותן אלהה שיריבוו אבל שיפנימו שהבויז נכנסים עליינו ולא עלייהם ;]] דברייתיי !

../images/Emo41.gifכל הבנות מהפורום השני כנסו../images/Emo41.gif

קודם כל- לא לצאת עליי!!! ועכשיו לעיניין: אם שמתן לב אושרי סיסו כתב ככה: "ואני לא כמו כמה פאקצות מהרשמי" לא דיברנו על כ-ו-ל-ן ולא דיברנו עלייכן ספציפית, אבל מה לעשות, שכן, בפורום ההוא אכן יש פאקצות וכאלה שיוצאות אחת על השניה! ובקשר לרשמי/ לא רשמי: 1. אין מה לריב על זה! 2. אנחנו הרשמי! 3. זה שהבנים כותבים בפורום אחד זה לא אומר שהוא רשמי! 4. אני חושבת שהתואר "רשמי" לא מועיל לאף אחת בינתיים:/ אמרתי את שלייי=]]

נטוש321

New member
אמממ אין לי שמץ איך קוראים לך כנסי

אמממ סבבה כתבת את דעתך עכשיו קבלי תגובה: נתחיל עם הקטע של אושרי, הוא כתב כמה ולא כולן זה נכון אבל בואי תגידי לי שזאת לא תגובה שמעוררת ריב...כאילו מה?...זה היה נחוץ? לא!...אז... בקטע של הרישמי או לא, ניראה לי שזה שהבנים ניכנסים לשני(שלנו) כבר אומר הכל כאילו... אבל תחשבו מה שאתן רוצות אנחנו נחשוב מה שאנחנו רוצות ורק חבל שזה ככה...

כנסי...וקוראים לי אורנית...

ת'אמת..זאת לא תגובה שמעוררת ריב...:/ אפשר להתעלם, ואת לא יכולה להגיד שאת לא חושבת ששיש אצלכם כאלה- כי יש! ובקשר לרשמי לא רשמי מה זה אין לי עצבים להתווכח על החארטה הזו:/ ועוד משו- הגיעה לאוזניי שמועה שילדים מהפורום השני מנסים לרשום עצומה כדי שיסגרו לנו את הפורום:/ בושה בישבילכם:/

נטוש321

New member
היי אורנית אני נטע

אמממ בקשר לעצומה אין לי שמץ מאיפה שמעת את זה אבל אני לא קשורה לזה וגם מי שאני מדברת איתה לא יודעת על זה, וכאילו מה אתן מתרגשות מזה זה לא יעזור כי אפחד לא יסגור לכן ת'פורום בגלל עצומה.. ולדעתך זה לא תגובה מעוררת ריב אבל לדעת אחרים כן ומה לעשות... ואני יודעת שיש אצלנו כאלה אבל גם אצלכם לא חסר...

איןן עללינווו...!!../images/Emo3.gif

יש לי שאללהה..!! אם לא מתאים לך להיות בפורום שלנו אז מה את עושה פה?! (זה מופנה ל-נטוש123) אבל דיי בנותת לא צריך לריבב חח לנשוםם לשאווףף..

למעלה