לבנות ורני

Dandush261

New member
לבנות ורני

סליחה שעשיתי הודעה חדשה, אבל אף אחד לא שם עלי, אז הנה פתחתי. וחוץ, עכשיו יש יותר מקום בפורום....
נ.ב אולי נתחיל שירשור של דולי חדשות?

NasTy GirL

New member
ואגב...../images/Emo108.gif

זה צבעי אנימה... רק שהאנימה מונח על האמוקיס

Dandush261

New member
איזה יפה!

תודה שלא התפרצת עלי בזעם. הדולי ממש יפה!!!! ( את יכולה להביא לי את הפלטה של הצבעים?)

BubbleBar

New member
מהממות...אבל..../images/Emo12.gif

באחת מהבובות הפופיק הפחיד אותי

עגיל../images/Emo32.gif

הידעתן? עגיל בפופיק לא נקרא "פירסינג", אלא עגיל. גם באף זה כך, גם בגבה, ובאזניים (תלוי איפה באזניים...טרגוס למשל-זה פירס).

victorya

New member
זה בגלל הפופיקית!../images/Emo6.gif

קורעת את עצמי... לעניינו... הדולי הראשונה שפורסמה... תחילת השרשור, הייתה באמת יפה- למרות שלא יזיקו לה מספר שיפורים... המכנסיים פשוט מעוותות, אבל החולצה מקסימה. אחר-כך הדולי השניה, נראית אמנם יפה... אבל כועסת. ואז הגענו לענת... עם הדוליז שגורמות לי להרגיש רע עם עצמי, ורצון עז להרביץ מכות נמרצות ליוצרת שלהן- ענת. המחשב שלי לא קולט את השאר... רק את הראשונה, והיא מדהימה. עברתי כמה עמודים אחרוה וראיתי את התיקון... תודה! למרות שזה היה בכוונה הליפה שעשיתי, ואחרי התיקון שלך זה נראה כאילו היא לא צבעה כבר הרבה זמן והשורשים האפורים החלו לבצבץ. אבל הנעלים נראות בהחט טוב יותר. עכשיו.... אני זקוקה לעזרה עם הפוטושופ, שדווקא לא שונא אותי, אבל לא מוכר לשמור לי כ-gif או bmp, רק כ-psd. דורשת עזרה! שירה- שמעדיפה שיקראו לה שירי.

victorya

New member
עברית!

וכן... זאת הייתה מחמאה... under .... ואם תואילי... הפוטושופ שלך בעברית?! אבקשך- אנגלית! איך אני מגיעה לזה?

chatenoire

New member
איזה פוטושופ יש לך?

בפוטושופ 6: אם השתמשת בשכבות, קודם תשטיחי את התמונה (LAYERS-->FLATTEN IMAGE). עכשיו תכנסי לתפריט IMAGE ואז ל-MODE, ותשני את זה ל-INDEXED COLOR. תסמני וי בתיבה ששואלת אם את רוצה להשתמש בשקוף. תלחצי אוקי. את השטח שאת רוצה שיהיה שקוף תבחרי ותמחקי. עכשיו תשמרי, ובתיבה שבוחרים איזה סוג קובץ, תבחרי איזה שבא לך. בהצלחה.

לייר--->פלאטן אימג´....

ולא, היה לי קודם פוטושופ 5 בעברית, אבל עכשיו יש לי פוטושופ 7 באנגלית, אז לא ידעתי מה יש לך.... בכל אופן זה לייר-->פלאטן אימג´, ואם את מתקשה, אז זה: layer --> flatten image

BubbleBar

New member
דולי חדשה ../images/Emo41.gif

שמעו עשיתי דולי חדשה ומה זה חמודה!! מתאימה לדולי-בן הראשון שלי ..למרות שהיא גדולה והוא פיצי.....אבל אל משנה
אז בבקשה תגיבו!!

NasTy GirL

New member
הן יפות, ענת!!../images/Emo108.gif

ובר, אני לא ממש אהבתי את שלך-אני אישית לא אוהבת את הצבע גוף...אבל תצלילי את השיער-שחור לא אמור להיות מקופח בהצללות! וענת, אמן הייתי יודעת לעשות דוליז יפות כמו שלך!
וגם אני לא מתה על הגבות, אבל יאללה-חפיף:) עוד כמה חדשות...
ובקשר לשרשור...אין לי בעייה עם שרשורים חדשים-לדעתי זה עדיף על כל השירשורים האלו של 500+ הודעות...

BubbleBar

New member
אני לא ממש מוכשרת בלעשות שיער ../images/Emo10.gif

ולא איכפת לי אם מישהי תשנה איזה משהו בבובה, להיפך התכוונתי לעשות אותה קרחת אבל זה מה שיצא בסוף

Dandush261

New member
היא ממש...

יפה, אבל היית יכולה לוותר על השרשרת וליישר את השוונץ

למעלה