לבנות ורני

BubbleBar

New member
וחוץ מזה פופיקית......

ההערה שלך נורא עצבנה אותי! את אומרת את זה בביטחון מוחלט כאילו שלך מהממות כאלה (למרות שהן כן...
)

BubbleBar

New member
אל תגידי סתם "לא אהבתי" ../images/Emo46.gif

חוץ מזה שזה הערה קצת פוגעת.....תגידי למה, תני ביקורת לא סתם "לא אהבתי"!!! תגידי בדיוק מה הפריע לך בבובה.....

או.קי...

אבל זה רק לחזור על דברים שכבר נאמרו: קודם כל, שומרים ב-BMP, דבר שני הציצים לא צריכים להראות כאילו החולצה ממממממממש רטובה, הרמת את הציצי, הדבקת את החולצה ורק אז הורדת אותו, גם בבגד גוף הכי צמודה בעולם הציצים לא נראים ככה, הקצה של השמלה שטוח ולא עדול כמו שהוא צריך להיות, גם בשיער שחור (או כל דבר אחר שחור) עושים הצללה, את השיער עושים בקבוצות ולא בגוש מתנפנף, ועוד מלאאאאא פרטים שאפשר לתקן רק בשתי הדוליז ששמת.
.

BubbleBar

New member
טובטוב אז הציצקלע´ך מעוותים ../images/Emo5.gif

אבל חוץ מזה אני לא יודעת לעשות שיער.....מה לעשות.....

Dandush261

New member
!!!!!!!

אני לא שמה על מה שאת אומרת, כי אני יודעת שמה שעשיתי יפה, אבל אולי בבנות אחרות זה פוגע.... נ.ב. תסטכלי על מה שאת עושע (מכוער) לפני שאת אומרת לאחרים!!!!

אני לא באה לריב איתך...

את יכולה לא לשים על מה שאמרתי, ואת יכולה להגיד לי להסט כל על מה שאני עושע ולהגיד שזה מכוער, הבעיה היא שאני אומרת לך את הדברים האלה כדי שתלמדי איך עושים נכון ויפה, ואת אומרת את הדברים האלה כדי "להעליב" אותי, או כדי "להחזיר" לי....

NasTy GirL

New member
היית מאושרת אם היו...../images/Emo108.gif

אומרים לך "וואו" על כל דולי?

השאלה הייתה מופנית אליי?

אני מניחה שלא....לירי, תלמדי לשרשר. ובכל זאת-אני לא הייתי שמחה עם היו אומרים לי וואו על כל דולי.

NasTy GirL

New member
ענת!!../images/Emo108.gif

אני נשבעת, שרשרתי במקום הנכון... המחשב שלי חצי מהפעמים תוקע לי את זה במקומות שונים לגמרי מאיפה שלחצתי שיהיו... אינערף, מעניין איפה זה יצא עכשיו...

לאנה

New member
כולם מדהימות חוץ מאחת...........

האמצעית, עם האודם הצהוב, אמאל´ה!, אולי תשני לה את האודם לצבע קצת יותר בולט?

BubbleBar

New member
אני מפרסמת שוב את הדולי-בן שלי...../images/Emo150.gif

כי לא הגבתן עליו!!!!!!!!!

לאנה

New member
ניצול שרשור........

יצאה חמודה אבל אה, לא משהו מיוחד.............

דנדוש383

New member
מהממת , לאנה!!!

החולצה-אהבתי החצאית -אהבתי מאדדד הנעלים-למה קו מתאר שחור? השיער-אהבתי את הסיכה ,אבל השיער נפווווח בקיצור, ציון 8 מתוך 100... סתם... מתוך 10

לאנה

New member
תודה!

לא אהבתי בדיוק את מה שאת לא אהבת!............אבל לא היה לי כוח לשנות...............

למעלה