לבנות ורני

NasTy GirL

New member
אוקיי...תודה:)../images/Emo108.gif

יש לי בעייה קשה בקשר לשתי ההערות שלך: א. בלי השרשר זה נראה...ריק..
ב. השוונץ נראה נורא כשהוא היה ישר...

BubbleBar

New member
עוד דולי חדשה...../images/Emo41.gif

אבל בגלל השמירה הצבעים השתגעו קצת.....

BubbleBar

New member
חמודההההה../images/Emo163.gif

אהבתי נורא את הנעליים והבגדים.....אבל האיפור קצת מוזר...וגם הצבע לא קשור ממש

Dandush261

New member
הנה לכם הדולי המחודשת../images/Emo26.gif

הנה סידרתי את האיפור!!!

דנדוש383

New member
דניאל! עכשיו זה יותר גרוע...

אולי תורידי בכלל את האיפור מעל העפעף???

לאנה

New member
אהתי מאד את הבגדים אבל......

לא ממש אהבתי את האיפור. הצבע לא מתאים וגם הוא קצת מוגזם לפי דעתי. אבל בגדול - ממש יפה!

Dandush261

New member
ואו!

הם מדהימות!!! (חוץ מהשתיים מצד שמאל, השיער שלהם הורס...)

דנדוש383

New member
דנדושהההה!

היא מדהימה, אבל כמו שאמרו כבר לפני- האיפור הורס הכל ... והנה שלי!

BubbleBar

New member
כמה הערות על הבובה של .....אוראל?../images/Emo166.gif

קודם כל - הירוקה: הנעליים חמודות אבל מה הדבר הזה מעל הנעל השמאלית? ועוד משהו, האיפור מהמם וגם החולצה והחצאית אבל לדעתי השיער קצת הורס...הוא מוזר ליפתי כזה, כאילו הוא גזור או משהו..או שזו רק אני... נקסט - הכחולה מהממת וגם הורודה, אבל מה זה הבובה הצהובה המפחידה הזאת?!?! זה מסנוור לאללה , השפתיים והנעליים.....קיצר ממש לא אהבתי אותה! החמישית מעותת קצת (גם שיער ליפתי, וגם הצבע.....בהההה!
) וכבר אין לי כוח להעיר...(לא נעים לי
)

כל מי שמתחת לדולי של-BubbleBar

כולל BubbleBar, לא אהבתי את הדוליז שלכן, ואני מציעה לכן לדפדף כמה עמודים אחורה בפורום, למצוא את השרשורי טיפים של הרמיוניDANGER (באחד מהם היא בניק של אחותה), וללמוד מהם.

כן...

ואל תעלבי....זו המלצה....זה בסך הכל כי אני רוצה שתלמדי מניסיון של אחרים, ותעלי ברמה...

דנדוש383

New member
תגידי לי במה אני יכולה לשפר...

אבל זה בטח בגלל הדולי הספציפית הזאתי , כי בד"כ הן נראות יותר טוב... דוגמה------>

זו ששמת דווקא חמודה../images/Emo13.gif

למרות שהמתרחבים צריכים להיות עגולים בקצה וכדאי גם שהם יסתירו את הנעל, אבל השאר ששמת שם.... יש לך גם כן את הבעיה בציצים, כמו שאמרתי למישהי, (וכשאני חושבת על זה גם בזו ששמת הרגע יש את הבעיה בציצים), בעיה שהשיער הוא גושי ושהנעליים ריבועיות....יש עוד דברים....אין לי כוח....תראי מה כתבתי לאחרות, אולי תראי שם משהו שנוגע גם אלייך ואת יכולה לשפר

לאנה

New member
יפה מאד, אבל בכל זאת..............

תנסי לעשות את השרוולים ואת המכנסיים קצת פחות ישרים, הבד זורם לא עומד. חוץ מזה, מהממת!

למעלה