לבטים על אהבה...

ההיפך כלומר...

אני לא יוצאת לדייטים בשביל לעבור מהר תקופה שאחרי פרידה, אני אוהבת זמן לבד..
לבד עם ההליכות שלי,
לבד עם הים...
לבד עם המוזיקה,
לבד לחשוב בצורה צלולה ולהתגבר עד שאני מרגישה מוכנה לקשר חדש, הכוונה אינה מרגישה מוכנה לדייטים... אלא ממש להכנס לקשר רציני חדש.

לפעמים מדובר אפילו בתקופה של כמה חודשים טובים, בהם למרות הצער, הגעגוע, הכאב, החלל - אני אוהבת את הלבד שלי.

אני לא סובלת דייטים, אז אם אני יוצאת אליהם, זה לא יהיה דייטים נחמדים רגילים של פעם פעמיים, למרות שזה נחמד לפעמים סתם להעביר ערב,
אלה יהיו דייטים עם אדם שבאמת אני מרגישה איתו פוטנציאל למשהו אמיתי לחלוטין .

אני כן נשארת בעיקרון בקשר חפיפי עם אקסים, זה קשר של פייסבוק , של "היי מה קורה", כמובן לא שום דבר קרוב מדי.
אין לי בעיה עם זה, אני בעיקרון אני אף פעם לא נפרדת בצורה מכוערת.
אני מאמינה שהאנשים האלה הם טובים, למרות שלא התאימו לי, וגם אם היתה תקופת נתק, היא תהיה בשביל ההתאפסות האישית, לא כי יש איזה עבר
שמאיים, או איזו תקופת חזרה אחורנית...

לכך התכוונתי בההיפך..
כמובן שכל אחד צריך לעשות מה שנכון עבורו בשביל להתגבר.

talush2005

New member
אז פרשת את רוב הדברים לא נכון או לא הבנת

לקח לי המון זמן עד שהיתי מוכנה לקבל את זה שכנראה לא נחזור ולשמוע על לצאת עם בחורים אחרים לדייטים.
תקופה של יותר משנה עוד נפגשנו ולא היה לי סיכוי להמשיך הלאה כי האמנתי שהוא יתחרט ונחזור, זה ממש לא שיצאתי לדייטים כדי לשכוח אותו.הרבה מאד דמעות ועבודה עצמית היתה עד שהצלחתי לצאת שוב.
כשעבדתי על עצמי מספיק והיתי המווון לבד בעיקר כשהוא נהיה עם מישהי אחרת לתקופה של קרוב לשנה וריסק לי את הלב , התחלתי שוב לחפש , לצאת , לפתוח את הראש ולראות שיש עוד בחורים בעולם שיכול להיות בינינו קשר ולא זה לא היה בשביל לשכוח , בהתחלה זה היה סתם שיחות ברשת. אין מישהו ששונא יותר ממני דייטים וכל המשחקים האלה של מי משלם מי יתקשר מה הוא עשה עכשיו ומה זה אומר , אבל אין לי דרך אחרת להכיר כרגע היום. אני בחיים לא אצא עם מישהו שאני לא אדבר איתו הרבה לפניי במחשב ובטלפון ואחשוב שיש סיכוי לקשר בינינו , זה הפוך ממני. יצא שזה רק כמה דייטים כי זה לא התאים וממש לא תמיד בגללי. אני לא אחת שתצא לדייט רק כדי להעביר ערב , אני לא משלה אנשים ולא מבזבזת את זמנינו.

הכוונה שלי בכל הפסקה היתה שמה שמחזיק אותי זה לא הדייטים כדי לשכוח אותו אלא כדי להאמין שיש עוד בחורים טובים שאני אוכל לאהוב אפילו יותר ממנו יום אחד , ברגע שאני סוף סוף אמצא מישהו כזה שמתאים.

לגביי קשר עם אקסים אין לי שום דבר נגד זה ואני אשמח מידי פעם לדעת שהכל בסדר איתו כי אני לא חשבתי לרגע שהוא רע ולא מאחלת לו כל רע רק להפך. לי לא מתאים הקשר הזה כי זה אף פעם לא היה חפיף הוא תמיד רצה גם להפגש וזה תקע אותי ולכן החלטתי ואני עדיין נאבקת בהחלטה גם שהוא רוצה לנסות ולא לחזור להפגש, אין בזה טעם. אם היה רוצה לחזור כבר היה חוזר.

זהו מקווה שהובהרתי יותר

זה דווקא הכי מעציב אותי לקרוא...
כשיש פרידות שבהן צד אחד עדיין נאחז במשהו שאינו שם, עוצר את חייו, ומתרסק כי הצד השני או שסתם משלה, או שפשוט ממשיך.

אני לחלוטין מבינה אותך אמנם, כאחת שלמדה על בשרה גם לעולם לא לחזור אחרי פרידה לאותו אדם, עד כמה קשה המחשבה שבאמת הכל נגמר,
ובאמת עכשיו צריך להתחיל מאפס.

לפעמים משום דבר, כן יוצאים דברים יפים, כך שאל תביני אותי לא נכון לא שפטתי אותך על כך שאת מכירה ויוצאת, ההיפך, הלוואי ויכולתי גם כן.
כי יש פעמים בהן לצאת עם אדם נחמד ללא כל הכבדות מסביב, היא הדרך המהירה או הטובה יותר להרגיש יותר טוב.

עם האקס שגרם לך נזק, עדיף שתתנתקי ולא תחזרי לקשר אף פעם.
לא כי הוא רע, או את מאחלת לו רע, אלא כי הנוכחות שלו בחייך לא מועילה לך, אפילו גורעת, ולכן יש מקום להניח לדברים להפוך לנחלת העבר.

למעלה