לבוש!

SNoopY 26

New member
Highhhhhhhhhhhhhhhh

נדבקתי לשיר הזה בטירוף עכשיו- מכנס קצר לבן עם פסים תחתונים לבנות עם תחרה וורודה חזייה חדשה וורודה יפה גם עם קצת תחרה עלייה :] חולצה קצרה גדולה כחולה

Oo The Gush Oo

New member
Hand'ssss Uppppppppppp!!!111111

חולצה ירוקה עם הדפס של עכבר באפור מלוכלך שכזה, קשירות בגב שיוצרות פסים חשופים. חזייה לבנה עם שקוף בגב. תחתונים שחורים שמאחורה זה תחרה. סקיני שחור. נעליי בובה שחורות. שרשרת מגן דוד. טבעות רגילות. שעון.

e l u l a

New member
P:../images/Emo153.gif

אולסטאר חצי צהוב בננה גרבי חצי בצבע כתום ג'ינס סקיני בהיר פולאנדבר תחתונים עם סנופי ולבבות מאחורה מדלתא חזיה לבנה גופיה אפורה עם חייזרים צהובים פולאנדבר קוקו נמוך רגיל עם ראסטה ורודה לק בורדו טבעת נחושת עם אבן טורקיז עגילים שאין לי כח לתאר

אמממ

חזייה שחורה בייסיק שחורה טוניקה כתומה מזארה טייץ שחור שלושתרבעי מטי אן טי תחתון ורוד עם תותים
ותנכיות חמדמדות שאמא קנתה לי היום מאילת קוקו ופוני למטה צמיד שבוב הכין לי על יד ימין עגילים צמודות בצבע ירוק עם כתום שרשרת עם קריסטל שחור יצא חביב...

Ms Kuolema

New member
נמנמנמנמ.

הייתי בארוחה משפחתית אצל קוקי ואז קפצנו לידיד שחזר מהצבא [שלא ראיתי שבועיים]. ג'ינס בהיר מתרחב משהו פחד, בצע תכלת בהיר, שצמוד לי לנשמה. חגורת ניטים. חולצה שחורה שטיפה חושפת כתפיים עם הדפס של חד קרן [אאל"ט] בצבע כסף וזהב, מתמנון. שרשרת כסף שקוקי קנה לי ליום הולדת, תליון של לב עם חרוזים סגולים וורודים מסביב. שרשרת כסף עם תליון של ירח. וואנס משובצות. תחתונים לבנות, חזיה שחורה, שיער פזור [או בגולגול כזמן החפלה כשהיה חם]. טבעת כסף עם אבן אדומה, טבעת של סבתא רבה עם אבן רובי ענקית וזהב לבן פלוס אדום, צבעת כסף פשוטה על האגודל ועוד אחת עם עיטורים. וזהו
.

EVE Lights

New member
I'm so hot baby

שיער אסוף, תיכף מפזרת אותו שמלת מיני שחורה וקצרה עם 2 כיסים בציצים וכפתורים בולטים
כ"כ מהממת חגורת ניטים 2 שורות חוטיני ירוק זית עם הדפס גולגולת בצבע כסף מקדימה ירכוני רשת שחורים עם תחרה מגפיים שחורים מאלדו

SuGaRBabe1

New member
אני לא יכולה לראות אותך עם המגפיים האלה :(

איך את לא מתה מחום?!?!? :((

e l u l a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif

אתמול פעם ראשונה כל החופש שיצאתי מהבית עם אולסטאר ולא עם כפכפים וכ"כ מרגישים את ההבדל;[. אבל חוץ מזה השמלה יושבת עלייך ממש יפה:].

EVE Lights

New member
חח הילה, לא חם לי איתן..

וחוצמזה חייבים נעליים סגורות כי גרביוני רשת לא הולכים ביחד עם נעל פתוחה ולא רציתי ללכת בלי גרביונים
למרות שאני לובשת אותו דבר היום בערב לאירוע של סבא אז נראה לי שאני אלבש סתם גרביונים שחורים ואלבש נעליים פתוחות כי המגפיים זה קצת היסחפות. ותודה אלה

e l u l a

New member
אבל גם גרביונים זה חם!../images/Emo153.gif

למה לא נעל פתוחה בלי גרביונים?

EVE Lights

New member
גם אופציה

אמא קודחת לי שגרביונים זה יפה + יש לי שלל סימנים כחולים על הרגליים שעדיף שלא יראו אותם :-

למעלה