לבוש!

EVE Lights

New member
תודהמותק!

הממ נו אני אוהבת מגפיים גם בקיץ
וחוצמזה אין לי נעליים פתוחות יותר מדי יפות שאפשר ללכת איתן. יטופל בקרוב ע"י אמא

OverSharing

New member
אהץ... בווווווווו-או../images/Emo103.gif

חח לא משנה חולצה ירוקזית חזייה שחורה תחתונים עם פו הדב וגומי ירוק והתחתונים לבם/ורוד [משהו] קוקו גועללל איפור סביל/מרוח? לא יודעת מקודם מיניג'ינס בהירה יפה חתיכה וכפכים שחורים תיכף תחתונים ואיזוחולצה ולישון!

RainbowL

New member
דווקא יפה

חולצה חדשה מH&M מאתמול- שחורה ארוכה באורך עם שרוולים נפוחים ופייטים שחורים במן פס עבה במחשוף שאין כל כך (עגול כזה וגבוה) קיצר מה זה יפה. ג'ינס קצר אבל לא ממממש קצר, כזה באורך נחמד. צמוד וודי כהה סנדלים החרושים אבל בצהוב ירוק כזה טופ שחור עבה של היינס תחתונים חומים עם פס ורוד מה זה חמודים שיער בלאיודעת מה >< והתיק הבז' שלי שהיה חסר לי כל כך שם בגרמניה

PennyLaneM

New member
...

-חצאית ג'ינס -מתחת לחצאית סטרפלס שחור שנראה כמו חצאית שחורה -גופיה לבנה ארוכה באורך -חולצה יפיפיה מזארה שחושפת כתפיים -ומלא טבעות שלי

AnGeL DoLlY

New member
אהבתי ממש

וראיתי אותך במגזין 'מותק' במדור הזה של האופנת רחוב.. וגם שם התלבשת יפה

e l u l a

New member
תשימי את התמונה שלך משם../images/Emo153.gif

לא ראיתי אותה.. ומאיפה משיגים את העיתון הזה בכלל?

greeneye

New member
מיאו!

[מאתמול..] -גולגול אסוף בקפידה.. -סרט תחרה שחור על הראש. -עפרון שחור בעיניים. -עגילי כסף תלויים עם אבן שחורה. -חזיה בצבע גוף עם תחרה. -גופיית סבא לבנה של אמא שהיא פשוט גדולה עלי, מתפקדת חצי כטוניקה. קיצ, היא ארוכה ממש. -החולצה החמודה מפולאנדבר בצבע ירוק עם אייפודים עליה. -סיכת פרח מלבד וכפתור באדום-צהוב שהכנתי על הכתפייה הימנית. -תחתונים בצבע שחור-אפור. -טבעת ממיכל נגרין עם פרחים בכל מיני צבעים. -ג'ינס סקיני אפור מברשקה. -גרביים..לוזוכרת צבע. -אולסטאר שחור נמוך. -תיק קטן [זעיררר והכל נכנס אליו!] וחרוש מבד בצבע שחור עם פרחים.

<כותרת> ../images/Emo42.gif

כבר אתמול חיפשתי שרשור לבוש כדי שאני אוכל לכתוב על הלבוש המגניב שהייתי לבושה בו לאורך כל היום (סטים שונים
), אבל הייתי יותר מידי גאה כדי לפתוח שרשורלבוש בעצמי (אני? שטחית? לאאאאאאאאאאאאא). אז זהו. למשמרת בשישי בבוקר גופיית לייקרה שחורה חלקה שאת הכתפיות שלה קשרתי מאחורה עם סיכת ביטחון מעל - גופיה לבנה חלקה חצאית שחורה מהעין השלישית נעלי בובה שחורות עם הדפס של גולגלות קטנות וחמודות בלבן שרשרת חוליות קטנות ארוכה מדיוה עם תליון גדול שאומר ROCK ומשובץ באבנים בשחור ולבן ועוד שני תליונים קטנים - אחד בצורת לב והשני בצורת כוכב (שניהם בשחור). לפגישה עם חברה שלא ראיתי חודשיים בשישי בצהריים [אותו בסיס של מה שלבשתי למשמרת] גופייה לבנה מנוקדת בנקודות שחורות קטנות (משהו שקניתי בשוק הכרמל ב10 שקלים והיא בהחלט הפכה להיות פריט-המציאה בארון שלי) החצאית השחורה מהבוקר הנעליים מהבוקר שרשרת ארוכה עם חרוזים שחורים כולם אמרו (גם בעבודה וגם החברה) שאני נראית נפלא ובכלל הגעתי למסקנה שחצאיות זה כיף ^^

coolit

New member
:]

חצאית פשוט יפה. עם הרבה צבעים. מעין שלישית חולצה סגולה מזארה חולצתנועה לבנה [לא היה לי כוח להוריד אותה עדיין...] עייפות אין קץ ועדשות שעוד שניה קופצות לי מהעיניים

נו, זה בטח לא יקפוץ...

אז מה זה כבר משנה. ::p אתמול: טי שירט סגולה-בהירה של מיס פיגי [בתמונה] שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים חיקוי הוואיינס שחורות היום: גופיית תכלת בהירה עם ציורים של פינגווינים חמודים עד כאב אותו ג'ינס כהה עם שוונצים שרשרת הודית עם חרוזים כחולים וחרוזי ג'מאייקה [מתנה מבת זוגה של אחת השותפות] חיקוי הוואיינס שחורות

למעלה