לבוש!

little shorty

New member
מהעבודה.

חולצה שחורה של העבודה ג'ינס בהיר בהיר של קרוקר לפני שנים קרוקס שחורות גרביים חצי גרב כחולות חזייה לבנה עם ירקרק זוהר מזעזע תחתון כחול עם פסים לבנים בצד גם היה לי סינר שחור ותיק קטן ירקרק של אדידס

AnGeL DoLlY

New member
אעעע

חזרתי מהמסיבה (ומהבריכה. היה ליגהההה
) ומישהו שולח לי עכשיו סמס: "אני רוצה אותך! כל המסיבה הסתכלתי עלייך.. =)" ואז כשאני שולחת "חח טוב מי זה?" "לילה טוב אהובתי!" מישהו מנסה להסתלבטטט קיצר לבשתי את החזייה הרגילה[: ג'ינס שחור קצת משופשף מזארה, אחרי שכל הקיץ לא נגעתי בג'ינסים! זה היה חידוש מרענן למכנסיים הקצרים גופיית לייקרה שחורה סקסית עם תחרה כפכפי עור מרוקטדוג ותיק תכלת לא מושקע מדי ויפה

EVE Lights

New member
העבודה משחררת!

שיער אסוף בקוקו רגיל גופיית סבא לבנה מפוקס חזייה לבנה מכנסי קורדורוי שחורים עם 2 כיסים מאחורה ועוד כיס ברגל שמאל (בשביל הפלאפון אלא מה!) תחתוני סבתא כחולים שעון שחור על יד שמאל גרביים לבנים נעלי ספורט ריבוק שקצת מגעילות את השועלים

GoOni

New member
אני רעבה.

לפני שנייה: -יחפה -סקיני ג'ינס כחול עם כמה שפשופים קטנים ולא מזיקים מזארה. -תחתונים כחולים עם מיני מאוס מדלתא. -חזייה כחולה עם פפיונים בשני הצדדים מדלתא. -גופייה קצרצרה (באורך) עם פרחים קטנים למעלה מדלתא. -גופיית בלון בצבע סגול עם פס כזה למטה מפול אנד בר. עכשיו: אותו דבר, רק במקום שתי הגופיות- גופייה ארוכה באורך עם הדפס של ציפורים קטנות מטופשופ. סנדלים אדומים-לקה מאלדו.

RainbowL

New member
עם חברות לקנות מתנות

ג'ינס בהיר כזה וגזור עד אמצע הירך או משהו צמוד צמוד שכואב לי לנשום טי שירט לבנה עם ציור של וסט ועניבה עליה מה זה מתוקה שרשרת זהב שכתוב גורג'ס עדינה כזאת וחמודה כמה צמידי זהב דקים על היד ונעליים עוד לא החלטתי יום טוב :)

Mooa-Numi

New member
האאאא

מכנסיים קצרות מחאקי מתמנון, שאני לובשת בערך כל יום גופיה לבנה מלייקרה, נמתחת כזאת גופיה ורודה גם די ארוכה והאמת שדי גדולה עלי. רואים את הלבנה במחשוף ובלמטה, וזה קצת מרחיב אותי אבל יוצא יפה. ומה אכפת לי יש לי רגליים יפות. שרשרת, נעלי טבע נאות, ועט בשיער. יפה לי האמת

אם כבר, תעזרו לי!

טוניקה בפסים לאורך באפור-אדום עם מחשוף עצבני ויפה או; חולצה מפוקס בצבע קרם כזה, עם מחשוף שעושה לי ציצים מעפנים או; חולצה ורודה מפוקס, עם מחשוף עדין. עם מכנס ברך שחור.. מה ללבוש? [אני נוסעת לבחור]]]; ]

EROTOMANIA

New member
I know I'm a hot hot shorty

but you gotta slow down you don't know meeeeeee מה אני לובשת? אה, כן. ג'ינס רגיל ומשעמם סבא לבנה חגורה שחורה של אלמנט אתניס לבנות מלוכלכות שיער בגולגול מג'וייף משקפיים ככה זה כשקמים בבוקר אחרי לילה סוער ואין זמן להתארגן או להתלבש או לעשות כלום.

למעלה