לבוש שישי?

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif איזה מאגניב הגרביון!

את חייבת לשלב אותו עם שמלה אדומה, זה יהיה הורס

kaij

New member
מזג אוויר מעולה אצלנו ../images/Emo42.gif

20 מעלות, שמש מעולה. אני כבר יומיים עם רגליים חשופות, איזה כיף (היום בכלל נעלתי כפכפים - מותר לי כי כפות הרגליים שלי פצועות מנעליים אחרות) אני מתעלמת מהעובדה שצריך ללכת למשמרת לילה בעוד שעתיים וחצי לבשתי - חולצה מלורה אשלי וחצאית מזיפ ושרשרת מחנות שאנטי לא ברורה
באמת עובר עלייך משהו טוב מירי
את נראית מעולה

shmickey

New member
חצאית מהממת!

באופן כללי מראה מאוד חמוד, אוהבת מאוד את שילוב הצבעים! אבל.. משהו לא מסתדר לי עם החולצה, לא יושב כל כך טוב באיזור החזה?

kaij

New member
תודה יקירתי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שזה משהו בזווית הצילום... או בפוזה הלא טבעית אני אשים לב בפעם הבאה

efroch99

New member
איפה את נמצאת?

חזרתי עכשיו מפראג/ציריך/גרמנית, ובאמת היה מזג אוויר מדהים, גם אני הייתי בשמלות קצרות וחצאיות....

shmickey

New member
נרדמתי אחהצ

והתעוררתי באיחור לארוחה אצל אחותי..
התארגנתי מהר- ואני לא סגורה על מה שיצא- מחכה לביקורת בונה! התמונה משום מה יצאה מאוד בהירה, הצבעים המציאות טיפה יותר כהים, מראה חצי ממוחזר, חולצת פסים רוחביים קצרה מחנות עלומת שם (שנמשכה אחר כך קצת קדימה כדי לתת יותר מחשוף) ווסט עם פסים אורכיים שקיבלתי מתנה ג'ינס מ"בננות"- יותר כהה במציאות- לגבי הג'ינס.. יש שתי אופציות- או שיש לי רגליים עקומות, או שהוא קטן עלי..
אף אופציה לא טובה
נעלי עקב מאמריקן איגל אני בטח היחידה שנמצאת פה בליל שישי, אבל החלטנו על ערב שקט בבית.. שבת שלום לכולן!

Daria Svet

New member
ממש אהבתי,

למרות שאני הייתי שמה במקום הווסט משהו שיוסיף קצת צבע. אולי ווסט אחר, בצבע "חי" יותר. אבל גם ככה זה ממש ממש יפה.

shmickey

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כמו שאמרתי, המצלמה בלעה קצת את הצבעים, הכל היה מפוספס בכחולים, אבל יש מצב שעוד פריט צבעוני היה עוזר

shmickey

New member
שמלה מקסימה!

פחות אוהבתה את השילוב שלה עם המגפיים..

אני לבשתי שמלה אפורה שנקנתה ביריד בסמינר

בזמנו
עם נעלי קרוקס בובה חומות,והעליונית טורקיז שקניתי ב"היינס" שהלכה עם התיק טורקיז שלי
.

למעלה