לבוש שישי?

Zorikit

New member
אצלי כלום עוזר

ואני הפוכה מרוב האנשים,‏ למשל בשמים ושוקולדים מעבירם לי מיגרנות או מקלים...תודה נשמה!‏

עינתפ

New member
ניסית אדוויל מיגרנה? אומנם לא נמכר בארץ ולא

מבינה למה, אבל לי זה עוזר בכל מגרנה גם כאלו עם הקאות איומות. כדור אחד שינה טובה וקמה כמו חדשה.

Zorikit

New member
אין כאלו בארץ...

רק אדוויל רגיל וגם 2 לא עוזרים לי.

עינתפ

New member
אני יודעת לכן גם כתבתי שאין בארץ ואני ממש לא

מבינה למה. אני מקבלת סטוקים מארה"ב, וגם עכשיו בדרך אלי 6 חבילות. תרגישי טוב.

מסכנה ../images/Emo10.gif מיגרנות הן השטן!

ותיזהרי עם הכדורים. פעם הייתה לי מיגרנה ודוד יצא לקנות לי אדוויל. חזר, לקחתי שניים בלי לחשוב בכלל, והלכתי לישון קצת. אחרי שלוש שעות הוא ואמא שלי ניסו להעיר אותי ולא הצליחו. בסוף קמתי, אפופה, ישבתי איתם רבע שעה, וחזרתי לישון עוד ארבע שעות. האידיוט קנה לי אדוויל לילה

Zorikit

New member
אני יודעת שמיגרנה זה השטן,זה מגיל 15 ככה

עם השנים נוספה לי IBS, כאבי מפרקים והפרעות שינה ו"אובחנתי" כחולת פיברומאלגיה. רק דיקור עוזר לי וברגע שאני עושה הפסקה אני מתמוטטת מחדש.

Daria Svet

New member
כרגע בפיג'מה כתומה

עם ציור של דובונים. מאוחר יותר, למסיבת רווקות שאני אירגנתי (טופחת לעצמי על השכם)- שמלה שחורה, עד הברך, צמודה במותן ושרוולי "עטלף", חגורת מותן רחבה כסופה, מגפיים שחורות, עם עקב נמוך ועבה וקישוט כסוף, גרביונים בסגול עמוק, עגילים סגולות של מיכל נגרין (שמתי תמונה השבוע), לק סגול- נאון ואני מתכננת על איפור סגול-אפור מעושן בעיניים. אה, וכמובן התיק האהוב עלי
תמונות לבוש בהמשך.

Daria Svet

New member
אוקיי,

לא הייתי אפילו לדקה אחת בכל הערב במקום עם תאורה נורמלית, אז זה מה שרואים. הגרביונים סגולים בוהקים ופה משום מה יצאה אפור כהה. גם את האיפור לא רואים פה כמו שצריך ומממש חבל כי יצא לי ממש טוב וקיבלתי המון מחמאות.

שמש יצאה! ואני הלומת אלכוהול:)

מכנסיים שחורים קצרים + גרביון פוטלס חצי שקוף שחור עם דיגום ריבועים + חולצה שחורה גדולה ואוורירית + קרדיגן קליל בשחור בשילוב תחרה. נעלי בובה בשחור.

כן!

אני בשמלה הכחולה הישנה, גרביונים של פמלה מן, נעלי סירה של פול אנד בר, ואקססוריז (צמיד ושרשרת) של פול אנד בר. יצאנו לבלק, לחגוג הצלחה מקצועית מאוד גדולה של בעלי

iditush forever

New member
אין הגרביונים האלה מדהימים

הכל יפה, השמלה קצת בעייתית לי מכיוון שהיא נראית נורא סגורה כזאת מלמעלה וזה יוצר מעין מרכז כובד אצלך בחזה. הייתי הולכת על משהו פתוח יותר, בגרסא נשפכת ורפויה. דברים סגורים יוצרים אשליה של חזה מאוד כבד, שאני אישית לא אוהבת את המראה הזה.

למעלה