בוקר ב"חולצת אביגיל". שכחתי להעלות את תקריב הנעליים, אולי אעשה זאת אחכ.. יום טוב!
S shmickey New member 6/6/12 #21 בוקר ב"חולצת אביגיל". שכחתי להעלות את תקריב הנעליים, אולי אעשה זאת אחכ.. יום טוב!
H Happy Goth New member 6/6/12 #72 איך אני אוהבת את התסרוקת שלך! והשילוב של השרשראות והחולצה....חולצת אביגיל!
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 6/6/12 #106 שמיקונת-מקסימונת!!! גם אני קניתי את החולצה הזו ולבשתי בדיוק ככה!!! מיותר לציין שאת נראית ברמה אחרת לגמרי כמובן
שמיקונת-מקסימונת!!! גם אני קניתי את החולצה הזו ולבשתי בדיוק ככה!!! מיותר לציין שאת נראית ברמה אחרת לגמרי כמובן
A Aניס New member 6/6/12 #266 עוד חולצה מוצלחת מבית היוצר של "הפורום" ואת נראית מאופקת ומשרדית כיאה לעבוד חדשה (אני אחכה בסבלנות עד החורף הבא כדי לראות אותך עם המגפונים המנומרים )
עוד חולצה מוצלחת מבית היוצר של "הפורום" ואת נראית מאופקת ומשרדית כיאה לעבוד חדשה (אני אחכה בסבלנות עד החורף הבא כדי לראות אותך עם המגפונים המנומרים )
S shmickey New member 6/6/12 #308 אוף, גמאני מתגעגעת אליהם!! אני מוצאת את עצמי כל יום מצנזרת חצי מהמלתחה. כל החצאיות שלי קצרות מידי, ואני עוד לא בטוחה איך יאכלו שם את שלל הגופיות שלי (אני בונה על אחת מנומרת, אבל אנסה להרגיל אותם לאט לאט )
אוף, גמאני מתגעגעת אליהם!! אני מוצאת את עצמי כל יום מצנזרת חצי מהמלתחה. כל החצאיות שלי קצרות מידי, ואני עוד לא בטוחה איך יאכלו שם את שלל הגופיות שלי (אני בונה על אחת מנומרת, אבל אנסה להרגיל אותם לאט לאט )
מ מרים 882 New member 6/6/12 #309 אני מריירת על החולצה הזו כבר מתחילת העונה. אבל זה כ"כ מגעיל עם חולצת בסיס מתחת. עליך היא מהממת!
S shmickey New member 6/6/12 #313 תודה זה המחשוף שמפריע לך או השרוול? אולי זה משהו שאפשר לפתור עם עליונית מעל?