מושלם. גזרות וצבעים
A Aניס New member 6/6/12 #251 מאוד נהנית לראות אותך בסגנון הלבוש הזה. הצבעים קיציים וצעירים והגזרה פשוט מחמיאה לך!
A Aניס New member 6/6/12 #18 בוקר טוב היום אני לובשת גופיית משי מזארה (הצבע הכתום הוא כ"כ קיץ 2011), סקיני לבנים מריבר איילנד וסנדלים של אלדו. אתמול התחדשתי גם בשרשרת החוליות המקסימה הזו מקסטרו.
בוקר טוב היום אני לובשת גופיית משי מזארה (הצבע הכתום הוא כ"כ קיץ 2011), סקיני לבנים מריבר איילנד וסנדלים של אלדו. אתמול התחדשתי גם בשרשרת החוליות המקסימה הזו מקסטרו.
י יוגורט פטל New member 6/6/12 #52 התעלפתי עלייך היום! מושלמת!!!! והנעליים בכלל... אגב כתום הוא לגמרי קיץ 2012, מה שנקרא בעגה הרלוונטית "TANGERINE", ככה שאת יכולה להיות רגועה
התעלפתי עלייך היום! מושלמת!!!! והנעליים בכלל... אגב כתום הוא לגמרי קיץ 2012, מה שנקרא בעגה הרלוונטית "TANGERINE", ככה שאת יכולה להיות רגועה
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 6/6/12 #114 כמה קיץ!!! מתה על מכנסיים לבנים, מתה על השילוב עם הכתום!!!
M michali278 New member 6/6/12 #144 מאווווד אוהבת את הסגנון הזה כל פריט יפה בפני עצמו והשילוב כל כך מדוייק! הסנדלים האלה מהעונה?
A Aניס New member 6/6/12 #255 רק חדות עין כמוך יבחינו... אבל אני לעולם לא מורידה אותה- קיבלתי אותה מבעלי אחרי לידת התאומים- יש שם שלושה תליונים עם יהלום קטנטן בכל אחד מהם (בכל זאת- ה.שטרן ). תליון אחד גדול ושניים קטנים (מסמל את הרכב הילדים בבית )
רק חדות עין כמוך יבחינו... אבל אני לעולם לא מורידה אותה- קיבלתי אותה מבעלי אחרי לידת התאומים- יש שם שלושה תליונים עם יהלום קטנטן בכל אחד מהם (בכל זאת- ה.שטרן ). תליון אחד גדול ושניים קטנים (מסמל את הרכב הילדים בבית )