כדאי לנסות כי הצבע שלהם מקסים
פ פשיוניסטה תפרניתה New member 6/6/12 #73 יוגורט - אהבתי מאד! ושאלה - את מחליפה את צבע הלק כל יום בהתאם לביגוד? מקסים!
י יוגורט פטל New member 6/6/12 #75 זהו שזה לא בהתאם לביגוד אלא בהתאם לזה שלקים מתקלפים לי תוך יומיים וזה נראה פיכסה ואני חייבת לחדש. היום דווקא עפתי על עצמי עם הצבע הזה שהוא מאד נייטרלי ומתאים להכל, אני מאד אוהבת אותו.
זהו שזה לא בהתאם לביגוד אלא בהתאם לזה שלקים מתקלפים לי תוך יומיים וזה נראה פיכסה ואני חייבת לחדש. היום דווקא עפתי על עצמי עם הצבע הזה שהוא מאד נייטרלי ומתאים להכל, אני מאד אוהבת אותו.
פ פשיוניסטה תפרניתה New member 6/6/12 #82 שימי שכבת הגנה שקופה זה שומר על הלק שלא יתקלף תוך יומיים (אלא תוך ארבעה )
S sheffys1 New member 6/6/12 #95 זה לא תמיד עובד... זה תלוי באיכות הלק, בשכבת הבסיס ובטופ, אבל הכי הכי - זה תלוי בציפורניים. יש נשים שהלק מתקלף מהם צ'יק צ'אק בלי קשר לכלום.
זה לא תמיד עובד... זה תלוי באיכות הלק, בשכבת הבסיס ובטופ, אבל הכי הכי - זה תלוי בציפורניים. יש נשים שהלק מתקלף מהם צ'יק צ'אק בלי קשר לכלום.
H Happy Goth New member 6/6/12 #79 איך את מצליחה לעבוד? אני הייתי כל היום בוהה בנעליים לא יודעת למה, הייתי רוצה שהמכנסיים יהיו טיפה קצרים יותר, עם הנעליים האלה מרגיש לי שצריך לחשוף יותר רגל, כמו בתמונה הימנית העליונה
איך את מצליחה לעבוד? אני הייתי כל היום בוהה בנעליים לא יודעת למה, הייתי רוצה שהמכנסיים יהיו טיפה קצרים יותר, עם הנעליים האלה מרגיש לי שצריך לחשוף יותר רגל, כמו בתמונה הימנית העליונה
E efrato1 New member 6/6/12 #83 באופן כללי אהבתי מאוד אבל מסכימה עם ממצו שצריך להתאים את המכנסיים. אם לא תצליחי עדיף לדעתי שתשקלי לוותר עליהם או לחילופין תלבשי אותם עם טופים שמכסים לחלוטין את האגן.
באופן כללי אהבתי מאוד אבל מסכימה עם ממצו שצריך להתאים את המכנסיים. אם לא תצליחי עדיף לדעתי שתשקלי לוותר עליהם או לחילופין תלבשי אותם עם טופים שמכסים לחלוטין את האגן.
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 6/6/12 #116 גם מצטרפת. אבל בעיני זה די בקטנה ורק כי הסטנדרטים של יוגורט-פטל כאלה גבוהים...
L lessa7 New member 6/6/12 #149 אהבתי הכל! ובכלל לא חושבת שצריך להכניס את החולצה למכנסיים. זה מאד מאריך אותך. אבל המכנסיים נראים טיפה גדולים בירכיים או שסתם אני הוזה? : ) הגופיה מהממת!
אהבתי הכל! ובכלל לא חושבת שצריך להכניס את החולצה למכנסיים. זה מאד מאריך אותך. אבל המכנסיים נראים טיפה גדולים בירכיים או שסתם אני הוזה? : ) הגופיה מהממת!
M michali278 New member 6/6/12 #151 החולצה מקסימה לא השילוב הכי מוצלח שלך. אם המכנסיים היו יותר צמודים או בגזרת סקיני זה היה מהמם!
י יוגורט פטל New member 6/6/12 #192 יש לי סקיני בצבע כחול קובלט שמסקנתי בעקבות ההערות שלכן היא שהייתי צריכה ללבוש אותם היום
ל לי וולף New member 6/6/12 #179 זה מקסים! הנעליים ממש מדליקות! החולצה נראית טוב מאוד מחוץ למכנסיים כי יש שרשרת שמושכת את העין שוב למעלה. מוצלח!
זה מקסים! הנעליים ממש מדליקות! החולצה נראית טוב מאוד מחוץ למכנסיים כי יש שרשרת שמושכת את העין שוב למעלה. מוצלח!