אהבתי את האאוטפיט ואת השילוב של השרשרת כחול וחום זה שילוב כל כך מוצלח
E efrato1 New member 6/6/12 #286 אהבתי את האאוטפיט ואת השילוב של השרשרת כחול וחום זה שילוב כל כך מוצלח
ת תמר מקסטרו New member 6/6/12 #110 רביעי שיק מקסטרו בוקר טוב, איזה כיף שיום חמישי מתקרב! הפעם איריס שלנו מהשיווק בלוק שכולל: שמלת פסים קיצית (יש לי אותה והיא מהממת!) ז'קט חליפה מסאטן מט אני הייתי מוסיפה איזה שרשרת צבעונית, אבל זה יפה גם נקי, מה דעתכן? תמר מקסטרו
רביעי שיק מקסטרו בוקר טוב, איזה כיף שיום חמישי מתקרב! הפעם איריס שלנו מהשיווק בלוק שכולל: שמלת פסים קיצית (יש לי אותה והיא מהממת!) ז'קט חליפה מסאטן מט אני הייתי מוסיפה איזה שרשרת צבעונית, אבל זה יפה גם נקי, מה דעתכן? תמר מקסטרו
ש שבלולקה New member 6/6/12 #176 השמלה נראית נחמדה אבל הבדים שקסטרו משתמשים בהם הקיץ פשוט מזעזעים ולא פרקטיים בעליל.
ת תמר מקסטרו New member 6/6/12 #181 הבדים של קסטרו, יש לנו מגוון בדים, גם כותנה, גם סאטן ובקו הבלאק יש משי וכדומה... תמר מקסטרו
S sheffys1 New member 6/6/12 #222 תשמעי... בואי נשים רגע את סוגיית הבדים בצד (שאגב, אני מסכימה איתה ב - 100%). המחירים שאתם גובים על הבגדים שלכם הזויים לחלוטין: 400 שקל על חצאית מפוליאסטר (שזה בדיוק כמו שקית ניילון) שיוצרה במזרח הרחוק, זה לא ממש פרופורציונלי.
תשמעי... בואי נשים רגע את סוגיית הבדים בצד (שאגב, אני מסכימה איתה ב - 100%). המחירים שאתם גובים על הבגדים שלכם הזויים לחלוטין: 400 שקל על חצאית מפוליאסטר (שזה בדיוק כמו שקית ניילון) שיוצרה במזרח הרחוק, זה לא ממש פרופורציונלי.
T Taltul R New member 6/6/12 #268 חמוד ביותר! אורבני ומדליק. הייתי מקשטת את ציפורני הידיים והרגליים בלק שחור/אדום להשלמת הלוק. תמר יקרה, יש לי שאלה. בתחילת השרשור תוכלי לראות אותי לובשת חצאית של קסטרו שקניתי העונה. האם החצאית הזו מגיעה בצבעים אחרים? תודה
חמוד ביותר! אורבני ומדליק. הייתי מקשטת את ציפורני הידיים והרגליים בלק שחור/אדום להשלמת הלוק. תמר יקרה, יש לי שאלה. בתחילת השרשור תוכלי לראות אותי לובשת חצאית של קסטרו שקניתי העונה. האם החצאית הזו מגיעה בצבעים אחרים? תודה
L lessa7 New member 6/6/12 #161 קצת קשה לראות מה קורה למעלה... אבל היא נראית מאד יפה וממש אהבתי את הצבע!
M michali278 New member 6/6/12 #163 הצבע מהמם!!! וכן היא גדולה עליך שם באיזור החזה גם אני סובלת מתסמונת לבית הזה אין מרפסת
נ נינה0000 New member 6/6/12 #273 תודה! וכן, זה מבאס משהו... את כל הגנים ירשתי מאבא שלי כולל חזה שטוח
י יוגורט פטל New member 6/6/12 #207 שמלה מהממת! אם לא היית אומרת לגבי החזה לא הייתי שמה לב. אולי אפשר לעשות תיקון קטן אצל תופר/ת? בכל מקרה את נראית מקסים.
שמלה מהממת! אם לא היית אומרת לגבי החזה לא הייתי שמה לב. אולי אפשר לעשות תיקון קטן אצל תופר/ת? בכל מקרה את נראית מקסים.
T Taltul R New member 6/6/12 #248 איזה צבע! :-O ממש ממש אהבתי אותה ואהבתי את הנעליים ששילבת איתה. אכן קצת גדולה בחזה, אבל סביר להניח שתיקון יכול לפתור את זה, לא?
איזה צבע! :-O ממש ממש אהבתי אותה ואהבתי את הנעליים ששילבת איתה. אכן קצת גדולה בחזה, אבל סביר להניח שתיקון יכול לפתור את זה, לא?
נ נינה0000 New member 6/6/12 #267 תודה לכולן! נראה לי שכן - אני אקח אותה לתופרת שעשתה עבודה טובה על שמלה אחרת שלי שהיתה גם גדולה בחזה.
E efrato1 New member 6/6/12 #291 השמלה מאוד יפה זו אחת מאלה שהתייעצת לגבי הצבע? אם כן, הצבע מהמם! בחירה נבונה לא ניתן כל כך להבחין מה קורה באיזור החזה בגלל זווית הצילום... אהבתי מאוד שלא התאמת בין הנעליים והחגורה
השמלה מאוד יפה זו אחת מאלה שהתייעצת לגבי הצבע? אם כן, הצבע מהמם! בחירה נבונה לא ניתן כל כך להבחין מה קורה באיזור החזה בגלל זווית הצילום... אהבתי מאוד שלא התאמת בין הנעליים והחגורה