מי זו המלחית היפה הזו?? אוהבת! מתה על השילוב של החולצה המגניבה הזו עם החצאית ההורסת מחמיא בטירוף
מ מיסטיקנה New member 3/6/12 #64 מי זו המלחית היפה הזו?? אוהבת! מתה על השילוב של החולצה המגניבה הזו עם החצאית ההורסת מחמיא בטירוף
י יוגורט פטל New member 3/6/12 #78 די נו לבשת חצאית עפרון אדומה בבית?? את משהו את! נראית מעולה כתמיד!
Z Zorikit New member 4/6/12 #136 תודה בנות! וכן יוגורט! זה לגמרי מה שאני לובשת בבית.... אין לי ממש בגדי בית, אני לא ממש מאמינה בזה. ומאוד נוח לי בחצאית הזאת
תודה בנות! וכן יוגורט! זה לגמרי מה שאני לובשת בבית.... אין לי ממש בגדי בית, אני לא ממש מאמינה בזה. ומאוד נוח לי בחצאית הזאת
מ מיסטיקנה New member 3/6/12 #65 מתייצבת במדי הפורום חולצת הפורום (דור 1 לפי דעתי..) עגילים מאיביי ומוקסינים דנדשים
ל ליאת מלונדון New member 3/6/12 #73 חייבת להגיד לך שיש פה בלונדון את התאומה שלך אמא בבית הספר של הילדים שלי שאתן דומות חבל על הזמן לגבי הלבוש מקסים אבל הייתי מכניסה את החולצה לגינס ושמה חגורה אדומה
חייבת להגיד לך שיש פה בלונדון את התאומה שלך אמא בבית הספר של הילדים שלי שאתן דומות חבל על הזמן לגבי הלבוש מקסים אבל הייתי מכניסה את החולצה לגינס ושמה חגורה אדומה
י יוגורט פטל New member 3/6/12 #79 כדי להתחבר יותר לרוח הפורום עלייך אכן להכניס את החולצה לג'ינס ולשים חגורה דקה צבעונית אבל את ממש מתוקה ונראית מעולה!! אהבתי את המוקסינים.
כדי להתחבר יותר לרוח הפורום עלייך אכן להכניס את החולצה לג'ינס ולשים חגורה דקה צבעונית אבל את ממש מתוקה ונראית מעולה!! אהבתי את המוקסינים.
M michali278 New member 3/6/12 #67 חזרתי לסורי שונאת את יום ראשון AKA סינדרום יום ראשון הגדול והנורא תתמודדו!
י יוגורט פטל New member 3/6/12 #80 מתמודדת בגבורה נו מה לעשות שלא חשוב מה תלבשי, עדיין תהיי חתיכת-על? וזה רק כדי לא להשתמש במינוח אחר שאני רואה שלא מקובל פה כ"כ...
מתמודדת בגבורה נו מה לעשות שלא חשוב מה תלבשי, עדיין תהיי חתיכת-על? וזה רק כדי לא להשתמש במינוח אחר שאני רואה שלא מקובל פה כ"כ...