לבוש ראשון!

muesli

New member
שאלה טובה...

לא יודעת מה יוצא מהסלולרי,
ממצלמה רגילה ברזולוציה גבוהה התמונה יוצאת ע-נ-ק-י-ת, וכשעושים לה resize בשביל שיהיה סביר לגודל של מסך גם הגודל שלה (מבחינת זיכרון) הופך להיות יותר ידידותי לסביבה..

ניסיתי להעמיד את הטלפון והצלחתי, תנסי לשים שני דברים שיתמכו משני הצדדים וככה אפשר להעמיד אותו ישר.
או אופציה אחרת להצמיד עם גומיה נגיד לספר עבה, או לחבילת אורז... כיד הדמיון הטובה עליך

@יעל@

New member
על התשובה.

בעיה - גומיות עניינים, אני פשוט משעינה אותו על משהו. גם ככה יש רק השהייה של 10 שניות לצילום עצמי.

המכנסיים פצצה!

ממש יפות לך!
את החולצה פחות אהבתי עלייך, נראה לי שהצבע פחות מחמיא לך. אבל את נראית מעולה!

בוקר טוב!

נעליים צהובות תשמחנה לבב אנוש!
מרוב ששמחתי בנעלי הצהובות החדשות שהגיעו בדואר ביום שישי, החלטתי לזרום איתן וללבוש גם את החולצה הצהובה עד מאד הזאת היום. האמת שקניתי אותה רק בגלל הכפתורים בגב שלה (צעד תמוה, אני יודעת), והיו לה שרוולים קצרים בתחילת דרכה, שנראו מכוער עד מאד, אז ביקשתי מהתופר השכונתי להוריד לי אותם, ועכשיו היא נראית לי כבר די משמחת. לא כמו הנעליים, אבל משמחת

חוץ מזה גם השרשרת-כפתורים-בצבעי-הקשת משמחת אותי, הבוקר ניסיתי להתאים לה גם את הצמידים, מקווה שהצליח לי.
שיהיה לכן שבוע טוב ומשמח!

efrato1

New member

מעולה! ממש משמחת לבב אנוש.

אני הייתי בוחרת בתכשיטים מתכתיים ו/או עור אבל זה בגלל שקשה לי לשאת יותר מידי שמחה ועליצות באאוטפיט. חייבת משהו שיעכיר את האווירה

אה, זו לא בעיה

אני מעכירה את האווירה עם הפרצוף החמוץ שלי

יאללה בפעם הבאה אני אנסה להעכיר קצת את האקססוריז.

@יעל@

New member
יא גם צהוב וגם תחרה

חולצה מאוד יפה.

גם לי יש 2 חולצות ארוכות עם כפתורים בגב.

תודה!

אין ספק שכפתורים בגב מאד מחמיאים לבחורות גבעוליות כמוך, פחות לעגלגלות כמוני, אבל לא נורא

למעלה