לבוש יום ראשון

newKiticat

New member
אצלי בפשוט

אבל כיף לי שמלת סריג אדומה עם שרוולים ארוכים ארוכים, טייץ שחור, ומגף שחור. עגילי חישוק ושיער מפוזר רך היום.

newKiticat

New member
ותמונה לא משהו..

newKiticat

New member
אני אשתדל לזכור לצלם בערב....

גם לא רואים את המגף שהוא לחלוטיין חלק מההופעה...

newKiticat

New member
קבלי ביטול

אני נראית כמו איפור גותי אוטנתי (עם איליינר נוזל בצורה דרמטית מאוד) כך שנוותר על התמונות היום.

MistreatedLo

New member
להיום

שמלה שחורה פשוטה מאסוס, עליונית שנחמסה מאמא של זארה, גרביון שחור אטום ונעלי בובה מברשקה.

MistreatedLo

New member
ואתמול, לארוחת בוקר במסעדה

שמלה חדשה מאסוס עם ג'קט מחוייט מפול אנד בר לפני כמה עונות. בהתחלה הייתי עם מגפונים שחורים עם עקב, אבל אחרי שעתיים בערך פרשתי לנעלי בובה. זה אחד הזוגות הכי לא נוחים שיש ברשותי, וסף הכאב שלי דווקא דיי גבוה.

לי וולף

New member
את מגניבה!

אני אוהבת איך שאת משחקת עם שכבות. את הלוק הראשון אהבתי יותר בעיקר בגלל שהוא זורם לי טוב בעין אני אוהבת מאוד את השילוב של ז'קט מחוייט על שמלה אבל פחות את העובדה שהז'קט שחור על שמלה בהירה כזו. נראה קצת רציני/חגיגי מידי לארות בוקר.... קיפול קל של השרוול היה עוזר בטוח (לחשוף עוד קצת עור ולשבור את השחור וגם להפוך אותו לקליל יותר), או אולי ז'קט בהיר יותר

MistreatedLo

New member
תודה! אני מסמיקה

זה היה במסעדה יחסית ברמה גבוהה, אני תמיד מרגישה שאני אהיה מובכת אם אני לא אתלבש יפה. באמת כשהגעתי הביתה המראה היה נראה מעט נוקשה, אבל לא יכלתי לקפל את השרוולים כי היה ממש קפוא :/ [לקחתי עוד מעיל למקרה חירום, והייתי גם עם סריג דק מתחת].

MistreatedLo

New member
בבקשה

היא גם בסייל! אני ס"מ או שניים פחות מ1.60, היא מגיעה לי קצת מעל הברכיים.

כן, השמלות מ-ASOS קצרות באופן מרגיז במיוחד,

כל כך הרבה שמלות הייתי רוכשת שם לו רק היו להן עוד 5 ס"מ...

אפשר להיות חצופה ולשאול איזו מידה הזמנת?

היא פשוט וואו עלייך!
מה שגרם לי ישר ללכת להזמין לעצמי ואני תוהה איזו מידה.. תודה!

Venus471

New member
כנ"ל

גם ב-15 אירו אין על מה לדבר בכלל... אז גם אני מצטרפת לחוצפה, אם לא אכפת לך אפילו במסר לשלוח לי איזו מידה הזמנת ואיזו מידה את בדר"כ :$

MistreatedLo

New member
בסוף השרשור הזה האגו שלי יכפיל את עצמו

תודה :) אני בד"כ מידה S-XS, הזמנתי מידה 8 [בעיקר כי זה מה שנשאר...] והיא יושבת לי בול בחזה ובכתפיים. השמלה בגזרת A ככה שהיא מתרחבת במותן, הייתי ממליצה לך להזמין מה שקרוב אלייך בהתחשב בעיקר בחזה.

למעלה