לבוש יום ראשון

לבוש יום ראשון

שיהיה שבוע מעולה לכולנו

אצלי כמו בכל יום השבוע -

מדים
אני אחסוך מכן תמונה שלהם, זה לא באמת מעניין... בקרוב מאוד יהיו לי מלבושים גם באמצע השבוע
במקום זה, לבוש משבת: גופיית לבבות ישנהההה מלוצ'י חצאית שחורה מ-6 בירושלים גרביון אדום המגפיים החרושות מאמסטרדם קרדיגן אפור ארוך מאמסטרדם צעיף אפור ופשוט, כי לא היה לי משהו מחמם אחר
ולק ורוד כהה-כהה שתמיד נראה אדום משום מה מעל כל זה כמובן בא מעיל שחור וגדול כשיצאתי... שבוע מקסים לכולן!

לי וולף

New member
את מותק ברמות!

שילוב מקסים ומחמיא אם הייתי משנה משהו, זה להחליף את הצעיף מהפליז למשהו רך יותר

@יעל@

New member
בוקר טוב, ושבוע טוב

לוק שכבר לבשתי, רק עם גרביון בצבע ורוד בהיר. בערך בצבע של הרקע.

efrato1

New member
הי יעל

השמלה נראית מאוד קייצית/אביבית. זו שמלה עם שרוול קצר?

efrato1

New member
הבנתי. השמלה באמת קייצית מידי

בכדי לשאת עליה שרוול ארוך. שאלתי מכיוון שעל אף שהלוק מקסים ומאוד הולם אותך הוא נראה קצת מחוץ להקשר. תחשבי, בחוץ קור כלבים, רוחות, גשם, סערה, שלג בחרמון... חורף!!
אני חושבת שבימים כאלה ללבוש מראה כל כך קייצי זה קצת פיספוס. מצד שני לא צריך לוותר על השמלה הקייצית אם שאר הלוק חורפי כמו בדוגמא שצירפתי. אני בכלל אוהבת קונטרסטים כמו במקרה הזה: שמלה אביבית ועדינה עם ג'קט עור ומגפונים (ראיתי את זה גם עם שמלות תחרה ענוגות ומאוד אהבתי).
לקחתי מכאן: http://www.misspandora.fr/

SimplyMe1

New member
אחח איזה לוק יפה! וצבע השיער בכלל עושה לי חשק

לשנות את השטני שלי לאדום כזה

השמלה יושבת מושלם עלייך

הלוק הכללי קצת אביבי לטעמי במזג האויר הזה, מה שכמובן לא קשור לעובדה שהוא מוצלח מאוד בפני עצמו

הלוק עצמו ממש מוצלח

השמלה פשוט מקסימה!
אבל זה פשוט צועק לי 'אביב!', כשרק אתמול ירד עליי גשם... קשה לי להתחבר לזה עכשיו, אבל בכל מקרה השמלה וכל הלוק מחמיאים לך מאוד!

אני גם עם שמלה מגניבה, קרדיגן וגרביון לבן,

דווקא בתוך כל החורף הזה, הגרביון עושה את עבודת ה"הסבה"... אני בעד (באופן בלתי משוחד לחלוטין!
)

@יעל@

New member
לכולן.

מיצה נבים - אני כרגע עם הקרביונים של הקוריאני. באמת מאוד מוצלחים. זה הוורוד, למרות שלא בולט, והזמנתי עוד אחד תכלת. בקשר לשמלה אביבית / חורפית - חשבתי שזה נחמד בין כל השחור הקודר שכולם לובשים החורף, ללבוש משהו לבן וקליל. אגב גם בבשמים אני אוהבת את הפרשים הקייציים. למרות שאני טיפוס חורפי, אני לא אוהבת את הצבעים הקודרים האלה וכל הזמן מחפשת צבעים בהירים וקלילים. אני לא חושבת שאיך שמגיע החורף צריך ללבוש שחור ושחור ושחור וקצת אפור.

למעלה