לבוש יום א'

לי וולף

New member
איזה רגליים!!

המגפיים מקסימים ומחמיאים לך ברמות! תתחדשי
למרות כל מה שנכתב - שאת כבר יודעת...
- בעייני המגפיים מאוד מאזנים את הלוק, הן את 'ההגדלה' של פלג גוף עליון והן את הגזרה הנמוכה והטוטאל לוק מוצלח. מאוד יפה לך לבן

את חושבת??

התלבטתי רבות לגבי המגפיים מאוד אהבתי אותם על הרגל מצד אחד אבל גם אחרי שחזרתי איתם הבייתה.. לא הייתי שלמה איתם... במראה החצאית- הם משגעים בעיניי אך עם מכנס- ג'ינס צמוד לצורך העיניין- הפרופורציה מתעוותת קשות.. תודה בובה על הפידבק כיף לדעת :)

לי וולף

New member

עקבי רוקי לא תמיד עובדים טוב עם מכנסיים. את מכניסה את המכנסיים פנימה או שהם מכסים את המגפיים? אולי זה קשור לאורך המכנסיים....

למרבה ההפתעה

סקיני :) אז בתוך המגפיים :) זה באמת נראה מזעזע... אתפנק איתן רק עם חצאיות :)

iditush forever

New member
הייתי צריכה לצאת לסידורים די דחופים הבוקר

לבושה - סקיני ג'ינס שחורות של ריפליי, חולצה לבנה של שרון ברונשר, מעל זה סריג שחור גדול כזה עם פתח נשפך מקדימה ונטול שרוולים שקניתי במנגו. נועלת מגפיים שחורות גבוהות עד הברך, בסגנון רכיבה של רוסי, ונטולות עקב. מעיל שחור גדול עבה, צעיף פשמינה לבן וזהו. נטולת איפור כי יורד מבול ולא בא לי להתמרח תחת הגשם, ועונדת את שרשרת סטארס של ה. שטרן, טבעת רובי ועוד טבעת עם אבן כחולה ויהלום בצד מקולק' מונלייט של ה. שטרן ועגילי בלרינות צמודים לאוזן של שטרן וזהו.

Aניס

New member
מצטרפת לראשונה

באיכות מאוד גרועה
שמלת צמר ממנגו מעיל-קסטרו מגפיים-ניין ווסט שיהיה שבוע טוב

pixie lul

New member
קצת קשה לראות

אבל נראה שהחגורה יושבת לא כל כך טוב על השמלה - זה נראה כאילו השמלה ממש רחבה עליך והחגורה "מכווצ'צ'ת" אותה. וברכות על ההצטרפות לשרשורי התמונות!

Aניס

New member
החגורה בילט אין בשמלה

כך שאין כ"כ מקום למשחק, איכשהו השמלה נראית טוב יותר ב"תנועה".

Taltul R

New member
ברוכה המצטרפת

קצת קשה לראות מה הולך שם בתמונה.. את גורבת גרביונים עם דוגמא? אבל ממה שאני כן מצליחה לראות זה נראה ממש ממש טוב! ואת נראית מעולה
דבר אחד קטן, הייתי זורקת צעיף צבעוני שיזרוק קצת צבע

Aניס

New member
דוגמא של פרחים

שילוב של גרביונים שחורים אטומים עם קצת שקיפות בפרחים. תודה על המחמאות- את כבר מזמן הוכתרת ל"מאמי" של הפורום (אמנם לא באופן רשמי, אבל לא נראה לי שיש התנגדות בקהל
).

Taltul R

New member
זו המחמאה הכי מצחיקה ומתוקה

שקיבלתי לאחרונה! תודה מותק!

לי וולף

New member

למרות שקצת מטושטש.... אני אוהבת את הסילואטה שהשמלה והמגפיים יוצרים. יש מצב שאת לא לובשת חזיה לא נכונה (לא מספיק תומכת)?
או שבאמת השמלה קצת גדולה מידי למעלה- ואז שרשרת קצת יותר ארוכה ודומיננטית (כזו שתחזיק את הבד על בית החזה) תוכל לעזור.

למעלה