לבוש יום א'

את צודקת מאה אחוז

אבל לא מצאתי בבוקר גרביונים שחורים מספיק עבים ומחממים כדי שלא אקפא...

Taltul R

New member

לי וולף

New member
אתם מקסימים!

כיף לראות
ואת נראית עוד יותר ילדונת כשאת לא מחוייטת, זה פשוט מדהים! דרך מעולה להתחיל את השבוע

לי וולף

New member
נשמע פשוט מקסים!

איך? איך בלי תמונה?!?
גם אני עטופה יחסית, לאור הקור אבל די מרוצה מהחורף הזה
שבוע טוב!

Black Star

New member
צודקות! מתנצלת שאין תמונה...

כרגע החדר שלי נראה קצת כמו מחסן (יש לי הרבה יותר מדי בגדים, הארון שלי מלא אז חלק מהבגדים נמצאים בשקיות בחוץ...
) ואני לא יכולה לצלם ככה במראה שבחדר שלי. ומאז שעברתי עבודה, וול, כבר אין מעליות טובות לצילום כמו בעבודה הקודמת
אבל מבטיחה למצוא פתרון בקרוב מאוד ולהתחיל לצלם שוב! שבוע טוב

את משגעת

משהו בחורף גורם לך להיראות כל כך רכה .... אני אוהבת את זה בך...אולי משהו בשיער התרכך... הנעליים האלה מעולם לא נראו יותר טוב על מישהי.. נראית איתם מעולה והחרדל גרררר בייב- הורסת!!! איך כרכת את הצעיף ככה- זה נראה מעולה!! עשיר ומחמם :)

לי וולף

New member
יא, איזה כיף
. תודה יקירה!

הרוך....
מעניין שאת אומרת את זה.... שמחה שזה עובר בתמונה הכריכה, האמת, נורא פשוטה. פשוט דאגתי להגדיל את הליפוף/לולאה סביב הצוואר כדי לא להקטין מידי את המחשוף, ולתת קצת יותר נפח למעלה. ממש סיבוב רגיל אחד וקצת יותר תשומת לב בסידור הבד אח"כ. לא בטוחה שזה יהיה לך נכון בגלל שזה די מגדיל את הטופ, אבל שווה לנסות (העקבים מאזנים וגם הסידור הזה שפותח את הפנים)

אמנם לא מיום א אבל מוסיפה מה שיש

כי לא תמיד מספיקה להצטלם או יש מה לצלם ניסיתי לעשות קלוז אפ על הכרביון (שכבר לא בין החיים) והשמלה

אדיר

איזה גרביון גרובי הייתי מוסיפה עקבים ,אך כמובן זה עניין של נוחות הלוק משגע

Taltul R

New member
ררררר איזה גרביון!

קצת קשה לראות מה הולך שם אבל הבד של השמלה נראה מקסים מקסים מקסים (נקודות
) יש סיכוי שחגורה במותן הייתה מחמיאה לך? הגרביון לוהט! מאיפה הדבר המגניב הזה? והנעליים גם חמודות! יתכן שגם נעלי סירה שחורות על עקבים היו עובדות נהדר עם המראה היחסית אלגנטי/מתאים לערב שיצרת

תודה
אני בינתיים נעולה על זה שלא יפה

לי חגורות כי יש לי בטנונת, ואז חגורות מותן מדגישות אותה החוצה. הגרביון לא זוכרת מאיפה , אבל עד היום קניתי או בפמלה מאן (אם כי לא נראה לי שזה משם) מה שמאיר את האופציה של או סופרפארם או חנויות כאלה של החל משקל לפריט
(מה שיתכן שזה משם כי זה שרד לי לבישה אחת ונקרע לי באצבעות של הרגלים) נעלי סירה שחורות אני שוקלת לקנות יום אחד - כרגע יש לי רק כאלה שפתוחות מקדמה (פיפ טואו?)

למעלה