לבוש יום א'

Black Star

New member
לבוש יום א'

מה זה, כולכן התחפרתן בפוך ולא התלבשתן היום? איפה השרשור?
אצלי - קודם כל, קרררר לי! אז ויתרתי על סריגים דקים וצמודים כמו שאני לובשת בדר"כ ולבשתי סוודר יותר עבה, אפור בהיר מ'מנגו' משנה שעברה, נורא נעים וצמרירי אבל גם משיר שערות משהו
וגם מן הסתם פחות מחמיא כי הוא לא לגמרי צמוד לגוף. אבל לא נורא
איתו, חצאית פליסה בכחול נייבי מאסוס - כמו זו, רק שאני קניתי אותה בנייבי, גרביונים אפורים ומגפיים גבוהים אפורים שטוחים. צעיף שיפון בצבע כחול כהה עם פפיונים קטנים אפורים עליו. לא היה לי כוח ללק, עגילים, או איזשהו איפור מעבר לקצת מייק אפ ומסקרה...

Black Star

New member
אה, ושכחתי לציין...

שאת כל ההופעה הזו מלווה הלוק המדדה והכואב - אחרי בערך שנה שלא רקדתי, חזרתי לרקוד וכמובן שהלכתי ישר לקבוצת מתקדמים וקרעתי את עצמי, אז עכשיו אין שריר אחד ברגליים שלי שלא תפוס...

Zorikit

New member
אני האמת בפוך...אבל משבת יש משהו

ג'ינס של קסטרו, אגס וסריג ישן ואהוב מ H & O שאלכס קנה לי :) עגילי ציפורים, איפור כתום וצמה מבולגנת בשיער (קלוזאפים בהודעה הבאה)

קרקלה

New member
אז הנה אפי

סורי, קונוטציה. נראה חמוד ביותר, ועוד עם הצמה. האפי הזה ידע להתלבש. אוהבת מאוד את סוג המפתח הזה של הסריג.

Zorikit

New member
אז אתן לא תאהבו את העובדה שאני ממחזרת את זה

היום להופעה. בגלל מזג האוויר נתקענו אצל ההורים שלי ואנחנו ניסע מפה לתל אביב וזה מה שנשאר לי ללבוש. פעם ראשונה בחיים שלי שאני יוצאת עם אגס לא ללימודים או לבית
טוב שכל החברים התל אביבים שלי עסוקים ולא פוגשים אותי היום

efrato1

New member
איזה קטע, הייתי בטוחה שאת

מחובבות האגס שאין להם בעייה לנעול אותם לכל מקום

Zorikit

New member
ממש ממש לא.

אני חושבת שאמרתי כבר 389094 שאני שנאתי את האגס בנשמה וקניתי אותם רק כשכבר לא יכולתי יותר.... בהר הצופים עם כל נעל אחרת הרגליים שלי פשוט קפאו. + שברי מאמץ ופלטפוס + ללכת על אבן ירושלמית רטובה עם עקבים? ממש לא, אני לא משוגעת. אני נועלת אותן ללימודים ולעבודה - המון שעות על הרגליים. אבל אני כמעט בחיים לא נועלת אותן כשאני יוצאת ובטח שלא לתאטרון. זה כמו ללכת איתן לחתונה מבחינתי. אבל נו כולה קייס צ'וייז, אפילו הסולנית שלהם תהיה יותר זרוקה ממני D:

למעלה