לבוש חמישי???

מסכימה לחלוטין

התמחור של קסטרו הוא לא יותר או פחות שערורייתי בעיני מכל מותג אופנה אחר בשוק שלנו. כל תלונה מהסוג הזה יכולה להיות מופנית באותה מידה גם לרנואר, לוצ׳י, פוקס ודומיהן.

מודה ומתוודה - לא קונה קסטרו במחירי העונה, כי משכורת הסטודנט הזעומה שלי לא מאפשרת לרכוש בכמות שאני רוצה במחירים האלו. אבל בכל זאת הארון שלי מפוצץ בפריטים של קסטרו, שרובם ככולם נרכשו באאוטלטים הרבים שלהם.

בא להגיד - מי שלא מתאים לה התמחור של קסטרו (כמוני, כרגע) אבל מחבבת את העיצובים, תמצא את הדרך לקנות בגדים של קסטרו. גם אין לי שום בעיה ספציפית עם איכות הבגדים שלהם. לא יותר מכל רשת ביגוד גדולה אחרת.

אני באופן אישי מתרעמת הרבה יותר על כל מני ״מעצבות״ שמחברות כמה חתיכות פוליאסטר בתפרים גסים ומעזות לקחת על זה מאות שקלים. לא רואה שום הצדקה לשלם סכום כזה רק בשביל שם המעצב על התווית, כשפעמים רבות המוצר עצמו לא נעלה, אלא נחות לעומת המקבילה מהרשתות.

שרון את יכולה פשוט לא לקנות שם...

או לקנות רק באאוטלטס שלהם, כמו שאני עושה. אני פשוט לא קונה בקסטרו כי המחירים נראים לי שערורייתיים, בעיקר בתחילת עונה. אבל באאוטלט באלנבי למשל כבר מצאתי פריטים יפים ולא יקרים שאימצתי...

efrato1

New member
לדעתי את לחלוטין צודקת

גם בטענתך שהבגדים של קסטרו מתומחרים יקר מידי יחסית לאיכותם,
וגם בזכותך להביע את מחאתך במילים ולא רק ברגליים.

לא יודעת אם שמת לב אבל כמעט ואין לי פריטים של קסטרו בכלל. המעט פריטים שרכשתי מהם לא שרדו את הכביסה, הפכו לדהויים ושינו צורה (מכיוון שאני נמנעת שנים מלקנות שם יתכן והמצב השתפר ופספסתי).
את התרגום המיידי של הטרנדים העולמיים (שבזה הם מעולים. הרבה יותר טובים מכל חברה ישראלית אחרת) אני רוכשת בזארה, מנגו, h&m ואסוס. כשאני מעוניינת בפריטים יותר קלאסיים אני מעדיפה חברות ישראליות אחרות או חיפוש מציאות באיביי.

עכשיו אם נהיה ראליות, לא נראה לי שמשהו בקסטרו הולך להשתנות בזמן הקרוב (יש יותר מידי נשים ללא גישה לרכישות באינטרנט או שחוששות להזמין בגדים מבלי למדוד) וגם לא הייתי מציעה לך להמתין לתשובה אמיתית בנשימה עצורה

sheffys1

New member
הזוי לחלוטין....

כתבתי תגובה והיא איננה פה... ביזאר...

בכל אופן, תודה שרשמת כל מה שרציתי לענות

ורק רציתי להוסיף, שבניגוד לכל החברות שצויינו, לקסטרו יש נציגה בפורום, שתפקידה, בין השאר, לענות על שאלות (ואגב,
תמר מקסטרו, עדיין לא הסברת את מדיניות התמחור ההזויה של קסטרו...). לא כל שאלה חייבת להיות לגופו של מקרה שקרה או פריט כלשהו.
וכן - זכותי להביע מחאה מילולית גם אם אני מודעת לעובדה שהיא לא תשנה כלום.

נאליים

New member
אבל קסטרו תמיד היו יקרנים

קסטרו זה מותג שיותר יקר מזארה ומנגו והרבה פחות איכותי ומעניין ממנו, אין מה להתרגש, מלבד פשוט לא לקנות שם (לא טורחת לקנות, סתם פרחי, זול ויקר במחיר).

Zorikit

New member
המראה מקסים למעט השרשרת

שממש מכבידה ומיותרת.
ושוב, החזיה לא מספיק תומכת בחזה והוא נראה נפול.

michali278

New member
חמישי

בסימן

לביקור חולים.

לא השקעתי, רציתי שיהיה לי נוח.

אולי גם נוח אבל יצא לך מגניב לגמרי!

אוהבת את איך שהכנסת את החולצה לג'ינס

והגוף שלך הורסססס

עם קוקו (סוף סוף) ואודם אדום (תראי שאפולי!) |

את החולצה אבי קנה לי לפני כמה שנים בארה"ב (בעיניי הוא ממש טוב בזה). הג'ינס- נו, לבוש שאריות- היו פעם ארוכים וקיצרתי. כיום הם גם בגיזרה נמוכה וגם נופלים לי... אבל להיום זה הספיק לגמרי.
סנדלים שממש בקרוב יזרקו לפח כי עשו את שלהם- מרקו.

עשיתי אתמול קצת גוונים בסאן אין, ניסיתי לצלם. השיער לא באמת אדמדם אלא בגוון היותר כהה שבתמונה.

לי וולף

New member
איזה קולאז' כיפי!

לר ראיתי כאלו דמויות עדיין, זה מגניב!!
תתחדשי על הקוקו
מה הכיוון? להמשיך להאריך? קארה צרפתי כמו פעם?

לא בטוחה עדיין. הקארה לטעמי היה לי הכי יפה

אבל אני קצת מתגעגעת למשחקים בשיער, מה גם שקניתי מסלסל שיער כשהייתי בארה"ב עם שיער באורך סנטימטר ועוד לא ניסיתי אותו על עצמי...

פתוחה להצעות
ובכל אופן, גם לקארה עוד יש לא מעט מה לגדל. זה קוקו בו הרוב המוחלט מחוצה לו

מה הכיוון שלך עבורך?

לי וולף

New member
שאלה מעניינת...

אני מאוד נהנית מהאורך הנוכחי ומתחילה לחשוש שיהיה ארוך מידי אבל מניחה שאתאפק עוד קצת לפני קבלת החלטה.
לא מצליחה לדמיין אותך בשום אופן עם תלתלים או בקבוקי בייבי-ליס שכאלו
אבל אהבתי מאוד את 'המראה הצרפתי'. יש לך פנים קטנות ושיער מהמם וקל - אם לא בא לך קארה, אני בטוחה שדירוג קל יוסיף נפח ואופי קצת אחר (אולי שובב יותר בניגד לקלאסי)

חשבתי לחזור לאורך שבתמונה הזו

הכוונה בבייביליס למיניהם זה שאוכל לשחק עם השיער, לא ללכת כך קבוע אבל כן להוסיף מימדים שונים אם בא לי. יוצא לי לעשות תסרוקות לבת מצווה וכו' ונורא בא לי לנסות גם על עצמי ועם קארה מאד גיאומטרי אין הרבה אפשרויות גיוון. אבל ברור לי שאחרי לא הרבה זמן ימאס לי ובסוף אגיע חזרה אל הקארה ההוא.סביר מאד להניח ש"אעבור" דרכו בדרכי לשיער ארוך, כרגע הוא קצר מדי.
שמחה שגם את בעד

אני חושבת שגם כשאת עם שיער ארוך וגם כשעם קצר, את עדיין משדרת את אותה האנרגיה שלך
, שזה הכי טוב שיש.
איכשהו אצלי בכל תספורת אני מרגישה שעובר פן אחר לגמרי בי, ואיכשהו זה מרגיש קצת מזויף לפעמים.

tingumi1

New member
גם אני מאוד אוהבת את "המראה הצרפתי" עליך

מממ...אולי תסתכלי בתמונות של אודרי טוטו ותקבלי השראה?

למעלה