לבוש חמישי???

לי וולף

New member
אחלה שמלה! הצבעים מהממים!

Bacio

New member
מעניין ועם הרבה תעוזה

(אני לא יודעת כמה נשים היו יוצאות כך לעבודה)
וביקורת (בונה בתקווה): אנ חושבת שהחולצה הסגורה יוצרת איזשהו כובד(? תקנו אותי עם זו לא המילה הנכונה) באזור החזה.

ושוב, באמת תלבושת מיוחדת.

זה 2 חולצות אחת על השנייה,

בגלל זה,
בשילוב של טופ במקום חזייה...
בכל מקרה אני תמיד אוהבת מורכבות :)

תמר מקסטרו

michali278

New member
לטעמי המראה קצת יותר מדי

החצאית מתוקה וגם החולצה מתוקה
השילוב שלהן יחד עוד בסדר
אבל הנעליים די מחרבות את הכל
נעליים רגועות מבחינת צבע היו ממש מחמיאות למראה במקום לקלקל

בגדול אני בעד פריט לבוש אחד שהוא דומיננטי בטקסטורה או בהדפס ושהשאר יחסית רגוע.

Taltul R

New member
בעיני זה מושלם!

שיחוק על והייתי שמחה לראות נשים לבושות כך ברחובות

ראית את השאלה ששאלתי אותך בשרשור של אתמול תמר?

sheffys1

New member
אז באותה הזדמנות את יכולה לענות גם

למה שאני רשמתי לך, ואחרות הסכימו.

sheffys1

New member
אז אני אשאל שוב:

את יכולה להסביר לי את התמחור של הפריטים שלכם?
לדוגמא: חצאית המקסי נקודות עולה 399 שקלים. היא עשוייה 100% פוליאסטר, שזה בעצם מילה נרדפת ל"שקית ניילון". הבגדים שלכם מיוצרים במזרח הרחוק. על סמך מה אתם קובעים את התמחור?
ורק כדי לסבר את האוזן: חצאית דומה באסוס (מקסי, 100% פוליאסטר) עולה 45 פאונד כולל עלות המשלוח לארץ, שזה בחישוב גס 270 שקלים. זה פער של יותר מ - 30%, ואני בטוחה שגם אסוס מרוויחים מאוד יפה על הפריט (ולא - היא לא במבצע שם).

michali278

New member

חוץ מג'ינסים אני מוצאת שלא שווה לי להשאיר בקסטרו את מיטב כספי.
גם אני מרגישה הבגדים ממש לא מצדיקים את המחיר.
אין שום סיכוי שאני משאירה יותר מ 100 ש"ח על חולצה פשוטה עם הדפס רגיל בגזירה רגילה
במיוחד שיש אלטרנטיבות ויש! חנויות רחוב ותמנון שמציעים יופי של בגדים באיכות דומה מאוד.
לגביי הבגדים המהודרים יותר המחירים בכלל מאמירים בצורה מעצבנת.
מזכיר לי את המהלך שעשו בפוקס מחברה שהיתה יחסית שווה לכל כיס הם הגזימו את המחירים למעלה והאיכות ירדה באותה נשימה.

הסתכלתי טוב טוב על השמלה המדוברת של אביגיל ועל תאומתה מזארה ובחיי שיש הבדל ענק
נחשו לטובת מי?

בי זה מעורר אנטוגניזם כלפיכם. אתם רוצים למצב את עצמכם כחברת עילית בבקשה
אותי הפסדתם.

היי שרון,

בעיני לפחות עולם האופנה בנוי על בדים, צבעים ועיצובים.
לא פעם אני נתקלת בטישרט שנמכרת ב-30 ש"ח בשוק הכרמל ואחרת של מותג ידוע, עם הדפס מגניב ועם אותה כותנה נמכרת ב-200 ש"ח ומעלה...
קסטרו הוא בית האופנה המוביל בישראל.וככזה אנחנו משתדלים לעשות את כל המאמצים ועושים כל שביכולתנו כדי לתת ללקוחות שלנו את הצעת הערך הטובה ביותר–
הפריטים האופנתיים ביותר במחיר ובאיכות הטובים ביותר.
ואולי נתת דוגמה ספציפית לפריט יקר יותר, אבל יש גם פריטים שעולים הרבה פחות באופן יחסי, כמו רוב השמלות שלנו שלא עולות על 200 ש"ח
גופיות משי שנמכרת ב-159 ש"ח ועוד...

סוף שבוע נפלא,
תמר מקסטרו

אני מסכימה ולא מסכימה

בעצם, אני מבינה ממך שקסטרו זה מותג ועל מותג משלמים (תקני אותי אם לא הבנתי נכון).
אבל מותג, מעבר למחירים גבוהים, אומר דברים נוספים (בד"כ), כמו איכות תפירה גבוהה ואיכות של הבגדים, כמו שירות לקוחות וכו'.
מבחינת שירות לקוחות - אין ספק שאת עילוי ואני מקווה שכל שירות הלקוחות של קסטרו הוא כמוך (אני באמת לא יודעת, לא פניתי אליהם מעולם).
מבחינת איכות, אני לא סבורה שהיא מצדיקה את המחירים האלה.
סתם לדוגמה, קניתי לפני חודשיים אולי תיק וסקיני צבעוני.
אחרי שבוע שהלכתי עם התיק הרצועות נראו סדוקות, בפעם השניה שלבשתי את הסקיני הוא נקרע בשוק (קרע קטן מאוד, ובכל זאת).
בקיצור, לדעתי הדברים שלכם מאוד יפים, מאוד טרנדיים, אבל התשובה נשמעת לי כמו 'אנחנו מותג ולכן אנחנו מרשים לעצמנו לגבות יותר',
ואני לא יודעת עד כמה זה משכנע.

זה לא מה שאמרתי,

בקסטרו משקיעים רבות בעיצוב הפרטים ובאיכותם,
לגבי השירות לקוחות, אני יכולה להגיד לך באופן אישי שבלי קשר אלי מקבלים שירות מדהים אצלנו,
אם אפילו תכנסי לעמוד פייסבוק של קסטרו תראי שאין תשובה שלא זוכה למענה
בניגוד לרשתות האחרות אנחנו לוקחים אחריות על הפריטים, מחליפים ומתקנים
אני אתן לדוגמא את הפרוייקט סטריט ארט פאשן שעשינו לא ממזמן בנמל יפו- הזמנו אמנים מהארץ ומהעולם לייצר קולקציית גרפיטי מיוחדת, יש גם טישרטים עם הדפסים של האמנים, זה לא טישרט פשוט, איכותי אבל הושקעו בו חודשים של השקעה, העיצוב של האמן, ההתאמה לגזרה וכדומה.

תמר מקסטרו

sheffys1

New member
אבל זה בדיוק מה שאתם עושים...

ואני מצטטת:
"לא פעם אני נתקלת בטישרט שנמכרת ב-30 ש"ח בשוק הכרמל ואחרת של מותג ידוע, עם הדפס מגניב ועם אותה כותנה נמכרת ב-200 ש"ח ומעלה".
אתם בדיוק אותו "מותג ידוע": אתם אלו שמוכרים במחיר מופקע את אותה סחורה שנמכרת ברחוב בזול.
אין שום סיבה שגופיה שלכם תעלה 130 שקלים, באמת שאין (ונתקלתי בהרבה יותר מאחת כזאת בחנות שלכם).
נכון, 159 שקלים לגופיית משי זה לא יקר, אבל באמת שאין לי מושג על מה את מדברת (ואני אקח את מילתך שמדובר במשי, ולא פוליאסטר דמוי משי). 200 שקלים לשמלה שעשויה מבד סינתטי זה מחיר סביר לא מעבר.
והאמת - ציפיתי לקצת יותר מטקסט לעוס ששמעתי פחות או יותר מכל חברה שמנסה למכור לי משהו.

efroch99

New member
בעצם אני לא מבינה מה התלונה

קסטרו חברה מסחרית, הם מוכרים במחיר המקסימאלי שהם יכולים.
לא נראה לך - אל תקני.
אם לא יראה למספיק אנשים, אז לא יקנו אצלם, ואז הם יצטרכו לעשות חשיבה מחודשת (לא בהכרח בכיוון של להוריד מחירים).

בסך הכל אפשר לראות גם לפי הפורום הזה שמספיק אנשים חושבים שהמחירים שלהם תואמים לתמורה ולכן קונים שם.

אנחנו חיים בעולם שבו ליצור יש עלות נמוכה מאוד. רוב מה שאנחנו קונים מיוצר בסין או במקומות אחרים במזרח הרחוק ועולה גרושים ליצר. המחיר נקבע לפי מיתוג, שווקי היעד, מצב חתרותי וכו - ממש לא לפי עלויות החומר או העבודה.

למעלה