הסגנון של הזר כפרי, הכדורים הירוקים נקראים מובי דיק :)
B Bacio New member 7/6/12 #135 טוב לדעת אני הכתרתי אותם בתור "קרובי משפחה צמחוניים של הצמח מחנות קטנה ומטריפה"
P pixie lul New member 7/6/12 #104 אני, אני! תודה!! הנעליים ממש מתוקות! ובאמת נראות צרות! אני אקפוץ לגלי בהזדמנות הראשונה!
B Bacio New member 7/6/12 #136 ויש עוד שוס הן עלו בסה"כ... 120 ש"ח אחרי הנחה, ומכיוון והיו לי גם תווים, הן יצאו לי ב- 100 ש"ח פחות או יותר. המותג הוא GAZOZ, הליין ל"צעירות" של גלי. יש עוד הרבה דגמים שמחים כמו זה. אני מקווה שהם יתאימו לך.
ויש עוד שוס הן עלו בסה"כ... 120 ש"ח אחרי הנחה, ומכיוון והיו לי גם תווים, הן יצאו לי ב- 100 ש"ח פחות או יותר. המותג הוא GAZOZ, הליין ל"צעירות" של גלי. יש עוד הרבה דגמים שמחים כמו זה. אני מקווה שהם יתאימו לך.
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 7/6/12 #41 בוקר טוב עם שני אדויל כי מתפוצץ לי הראש. אני עם הג'ינס שהוחלף למידה אחת פחות באדיבותה של תמר המקסימה מקסטרו. בזמן הצילום הוא עדיין לחץ על איברים פנימיים אבל כבר כשהגעתי לצומת גנות נרשמה הקלה משמעותית ועד למחלף לוד כבר נשמתי באופן סדיר והחזרתי לעצמי את הדופק יום נעים לכולן
בוקר טוב עם שני אדויל כי מתפוצץ לי הראש. אני עם הג'ינס שהוחלף למידה אחת פחות באדיבותה של תמר המקסימה מקסטרו. בזמן הצילום הוא עדיין לחץ על איברים פנימיים אבל כבר כשהגעתי לצומת גנות נרשמה הקלה משמעותית ועד למחלף לוד כבר נשמתי באופן סדיר והחזרתי לעצמי את הדופק יום נעים לכולן
ל לי וולף New member 7/6/12 #59 השילוב ממש לטעמי ואת נראית מעולה זו סיכת מכשפה על החולצה? (אוהבת בכל מקרה את הטאצ' של הסיכה! )
B Bacio New member 7/6/12 #74 מחמיא לך מאוד ואכן כן, אני לא מתייחסת לשום ג'ינס במונחים של התכווץ/רפוי או השמנתי/לוחץ עד שעוברות כמה שעות עד יום שלם של לבישה.
מחמיא לך מאוד ואכן כן, אני לא מתייחסת לשום ג'ינס במונחים של התכווץ/רפוי או השמנתי/לוחץ עד שעוברות כמה שעות עד יום שלם של לבישה.
S shmickey New member 7/6/12 #93 מקסימונת קטנטונת! אהבתי מאוד את הטוויסטים הקטנים בסיכה ובנעליים. או כן, וממש אהבתי את גן החיות שמאחורה
מקסימונת קטנטונת! אהבתי מאוד את הטוויסטים הקטנים בסיכה ובנעליים. או כן, וממש אהבתי את גן החיות שמאחורה
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 7/6/12 #106 תיארתי לעצמי שה"מקסימונת" יועד לזואי וה"קטנטונת" זה אני נכון?
P pixie lul New member 7/6/12 #105 מקווה שהראש כבר בסדר וכך גם כל האיברים הפנימיים! הגי'נס נראה מעולה, וכל הלוק מקסים (הסיכה משגעת!).
ר רוטב ויניגרט New member 7/6/12 #111 גם אני התעוררתי עם מיגרנה חזקה הבוקר ולקחתי 2 אדוויל. קצת עזר.לא לגמרי. תרגישי טוב