לבוש בבר אילן

דינור23

New member
בקשר ללבוש..

אין שום בעיה להתלבש שם עם גופיות.אני בחור דתי שלמד שם השנה ויש שם באמת יותר דתיים מחילוניים.לא ראיתי שם שום העיה ללמוד עם חילוניים להיפך הדבר מקרב ומגשר בין השכבות.לגבי הלבוש-אני מאמין שעם הזמן וההכרות עם האוכלוסיה את תגבשי דעה ותביני שכדאי להתחשב באוכלוסיה שם ולהתלבש בהתאם.אני חייב לציין שאף אחד לא יכתיב לך כיצד להתלבש,פשוט זה לא יאה ללבוש גופיה בשעה שמרצה בקורס יהדות מעביר שיעור. שיהיה לך המון בהצלחה.

khrui3

New member
התחשבות

בתיכון החילוני (בטירוף) בו למדתי, היה מורה דתי לתנ"ך ולתושב"ע. לשיעורים שלו באנו לבושים כיד הדמיון הטובה עלינו (הכל כולל הכל), וזה לא הפריע לו. מסתבר שמבחינתו יאה ללבוש גופיה, בשעה שהוא מעביר שיעור בנושא יהדות. יאה או לא יאה, זאת החלטה שכל אחת ואחד צריכים לעשות עם עצמם. בקיץ הישראלי החם, הרבה יותר נוח ללבוש גופיה אוורירית מאשר חולצה מוכת כתמי הזעה. בקשה לא ללבוש גופיות, היא בקשה לא מתחשבת. אין לך מה לדאוג, לא תראה אותי מתרוצצת אצלכם בגופיות בזמן הקרוב. מבחינתי, אין לאנשים לא מאמינים מה לחפש בבר אילן. יש מספיק מוסדות לימוד בהם אני יכולה למצות עד תום את החוש האופנתי שלי, ולקחת בתור בחירה חופשית ספרדית ופלדנקרייז - ולא תושב"ע.

Bardug0

New member
לא ידעתי שאוניברסיטאות

נועדו כדי שיערכו בהן תצוגות אופנה.

khrui3

New member
הומור, ANYONE?

למקרה שזה לא היה ברור, הכוונה ב"למצות את החוש האופנתי שלי", היא ללבוש את מה שמתחשק לי ו/או מה שנפל עלי ראשון כשפתחתי את הארון. בדרך כלל זאת תהיה גופיה, כי זה הדבר הכי פרקטי בקיץ הישראלי.

Bardug0

New member
הומור ANYONE בחזרה!

פעם הבאה אני אוסיף

ailag

New member
אגב

גופיה לא מקררת בהרבה יותר מטישירט. אני מדברת גם על פעמים ששמתי לב לזה ביום קיץ חם ואפילו על אימון ספורט. אלא אם יש עליך רוח, ואז אחרי מעט זמן זה כבר קר ולא נעים.. חוצמזה, למה המחשוף צריך להיות עמוק כ"כ? למה הכתפיות דקות כ"כ? זה לא משפיע בכלל. זה רק נראה אופנתי להיראות עירומה-אבל-לא, ועובדה גם שבנים לא באים בבגדים חושפניים במידה הזאת ומסתדרים, ולבנים חם יותר.

khrui3

New member
עכשיו את גם מחליטה בשבילי מה מקרר?

נראה לך הגיוני שאת מחליטה בשבילי מה נוח לי ומה מקרר אותי? *לי* הרבה יותר נוח עם גופיות בקיץ. אם לך יותר נוח עם חולצות, זה טוב ויפה, אבל זה לא אומר שגם לי. כמו שאמרו חכמינו בערוץ הילדים - כולנו שונים וכולנו דומים. You Say Potatoe, I Say Potato. בהתחשב בכך שכבר ציינתי שאני לא לומדת בבר אילן, אני לא מבינה מה זה מעניינך לתחוב את אפך למלחתה שלי. מה אכפת לך כמה המחשוף שלי עמוק וכמה הכתפיות שלי דקות? מה זה עניינך בכלל?

ailag

New member
באמת הגזמת!

די לסתימת הפיות הזאת. אני - מהחוויה שלי - אומרת שגופיה לא מקררת יותר מטישירט ואת לא תסתרי את זה!

khrui3

New member
תקראי את ההודעה שלי, ואז שוב את שלך

ואז תרגעי, ואז תעני לי. מי סותר את החוויה שלך?!

ailag

New member
נ.ב.

גם את הדעות האישיות שלי את לא תבטלי, חוצפנית.

Nausicaa

New member
אני לא יודעת אם את רצינית ../images/Emo3.gif

רק בשביל להיות על הצד הבטוח אני אניח שאת צוחקת

למעלה