|*||*||*|לבושלישי!|*||*||*|

shogile

New member
ממש יפה!!!

הירוק והחרדל האלה...

Capelli Neri

New member
טיפה מתרגשת

ככל שהחתונה נעשית יותר ממשית. זה יהיה ממש כמו מסיבה משודרגת עם החברים...מדדתי עכשיו את השמלה שלי עם נעליים ואיפור וניסיתי כמה תסרוקות בעצמי - אז נראה לי שהחלטתי על המראה...השאלה עכשיו אם לעשות את זה בעצמי בעזרת אמא וחברה שלי, או ללכת לסלון כלות. אני פשוט מפחדת שיעשו ממני משהו מלאכותי כזה שהוא לא אני ושאני לא אוהבת.

מבחינת לבוש היום, אני עם מכנסיים בצבע קאמל, חולצה שחורה צמודה וקרדיגן לבן סרוג מעל, כי ממש קר בתוך הבית. עוד לא החלטתי על נעליים, כי כאמור, די קר.

דלעת

New member
:-): איזה כיף לשמוע!!

את יכולה להזמין גם מעצב/ת שיער ומאפר/ת אליך הביתה, וכמובן לקבוע איתם מראש מה הולך להיות... בכל מקרה, מקובל מאוד איפה שלא סוגרים לעשות תסרוקת ואיפור ניסיון, ומה שסוגרים זה מה שיהיה.

Capelli Neri

New member
יש גם בעיה לוגיסטית

כי אני מירושלים, כידוע לך, אבל החתונה מתקיימת בקריות. למרות שאני יכולה לנסוע עם איפור ותסרוקת...ולעשות את זה בירושלים או בבית.

יש לך המלצות למקומות לא יקרים וקשובים ללקוחה?

תודה מתוקתי, על כל ההתעניינות והדאגה בימים האחרונים.

דלעת

New member
לדעתי

הייתי מחפשת דווקא באיזור הקריות. לא הייתי מתכננת נסיעות כ"כ ארוכות באותו יום, שהוא ממילא עמוס ומלחיץ, אולי לפני כל ההתארגנות, אבל לא נראה לי שבאמצע...
אני לא ממש מכירה באיזור הקריות, אבל אנסה לשאול כמה חברות.
בכל מקרה, פורום חתונות יכול לעזור מאוד :-):

אין בעד מה, יקירתי. בשביל זה אנחנו פה :-): |4U|

Zorikit

New member
אני בעד לעשות לבד.

אני מאפרת את עצמי...
מבחינת שיער מסרקת אותי חברה שעובדת רק עם רולים חמים עליי ועושה בדיוק את מה שאמרתי לה לעשות.
לסלון בחיים לא! אני לא רואה אותך שם כמו שאני לא רואה את עצמי.
תעזרי בחברה ואמא וזהו!

Capelli Neri

New member
שכנעת אותי

גם ככה אני נוטה לרצות לעשות לבד...מקסימום אעזר בכמה סרטוני יוטיוב לגבי תסרוקת. וגם כלכלית יותר משתלם...תודה.

Zorikit

New member
לגמרי!

אני גם רציתי לאפר את עצמי וכשקיבלתי הצעות מחיר זה רק חיזק את זה. בגלל שהשמלה שלי כ"כ זולה קשה לי לחשוב על עצמי מוציאה 800 ש"ח על איפור.

זה לא משנה אם תעשי בעצמך או בעזרת סלון כלות

את תמיד תראי נהדר!!!!!!!
את אחת מאותן נשים שיש להן שיק טבעי וגם אם תצאי פרועה עם פיג'מה החוצה, זה יראה קו חדש של לבוש.:-D

ראשית מזל טוב ענקי

אני מאפרת מעולה, אבל לא חשבתי לאפר את עצמי ביום החתונה שלי
ובטח שלא לסרק את עצמי (למרות שלא יודעת כמה אפשר לקרוא לקוקו "תסרוקת")
ולכן זה הדבר האחרון שאני אמליץ למישהי לעשות
מאפר/ת וספר/ית מקצועיים יידעו לאפר אותך ולסרק אותך
ושעדיין תישארי "את" כמו שאת רגילה, רק "משודרגת"

ממליצה לך לפנות לפורום חתונות
לבקש המלצות
להכנס לאינטרנט ולהדפיס 2-3 מראות שאת אוהבת
ועם זה ללכת

ושוב המוןןןןןןןןןן מזל טוב

shogile

New member
יום חופש! אז יוצאים לכמה סידורים :)

ממחזרת משהו שלבשתי בשישי האחרון