|*||*||*|לבושלישי!|*||*||*|

נראה מקסים ביותר! הלוואי שהיה לי מעט מהכוח

רצון שלך לגבי דיאטה וספורט. אני מיואשת מכמה ק"ג עודפים אבל גם לא עושה כלום ע"מ להורידם.. תעשי פוסט עידוד והמלצות!!!

Zorikit

New member
תודה מאמי, את נראית מושלם

לא צריכה להוריד רבע ק"ג!!!
אולי בגלל זה אין לך מוטביציה D:

החצאית מאוד מחמיאה לך

אבל , לטעמי, יש מיש מש בחלק העליון. אני לא אוהבת את השילוב של הקרדיגן עם החולצה. לדעתי נדרשת חולצה חלקה כיון שיש יותר מידי פרטים בחלק העליון ויותר מידי אנמי בחלק התחתון.

דלעת

New member
|כן| בדיוק.

אני לא עפה על החצאית בעצמי, אבל היא ללא ספק מחמיאה לך מאוד.

גם אני התלבטתי לגבי העומס בחלק העליון

אבל השילוב של מחשוף דמוי לב עם ההדפס של הקרדיגן כל כך חמוד בעיני שזה לגמרי לגמרי שוב את הלב
החצאית יושבת מצוין

החצאית מדליקה והקרדיגן מקסים

יש לי תחושה שדווקא פה, חולצה אדומה/לבנה בייסיק
וזה היה מווווווושלם

Pink Sakura

New member
מצטרפת לעדת דורשות החלק

גם אני חושבת שחולצה חלקה הייתה עובדת כאן יותר טוב
ובאופן אישי הייתי מוסיפה (אם אנחנו בחלק) חגורה דקה אדומה לחצאית.

נראית נהדר!!

תודה לכולן!

התוכנית המקורית הייתה גופיה שחורה חלקה. זה לא יצא לפועל כי החזיה המתאימה (היחידה שמתאימה למחשוף של הגופיה) בכביסה

אבל האמת שהדלקתן אותי על רעיון האדום. עכשיו אני רק צריכה שתהיה לי בארון חולצה אדומה חלקה.......

nowonder

New member
הבנתי. הגיוני. אני חושבת

ש"החגורה" המאוד עבה שיש לחצאית הספציפית הזו, מאריכה את המותניים/בטן שלך, ומחלק את הגוף לפרופורציה מאוד יפה.

באמת שמתי לב שאת נמנעת מגזרות מותן גבוה. אולי שווה לך להתחיל להתנסות בחצאיות/מכנסיים עם מותן גבוה, שיש לו חלק "חגורתי" כזה עבה. מאוד הולם אותך.

אני אכן נמנעת מזה - מסיבה פשוטה

מבנה הבטן שלי "מקפל" את החלק הזה. וזה נראה לא טוב. החצאית הזו יוצאת דופן - היא מג'ינס די קשיח ולכן היא שורדת כמה לבישות לפני שהרצועה בבטן דורשת כביסה וגיהוץ (לא שאני מגהצת, כן? אבל כנראה שהיה כדאי
)

למעלה