לבושישי?
א אביגיל מהר המלכים New member 5/10/12 #5 אינדיד. התמונה לא משקפת אותן היטב, תכף אצלם שוב. יש להן טאצ' וינטג'י סופר מגניב.
@ @יעל@ New member 5/10/12 #10 ממש מקסימות. התחדשי... ידוע לך אולי במקרה איפה אפשר לראות את הנעליים שהם מביאים לארץ?
K k ah New member 7/10/12 #48 אני חושבת שדרך האתר האמריקאי אפשר לנסות לשלוח עם אחד השרותים כמו מסטופ.
מ מרים 882 New member 5/10/12 #13 הן יפיפיות ונוחות בטרוף.יש לי בדיוק את הזוג הזה אבל בלק ,כבר 4 שנים!יקרות אבל שוות
ה האשה של רנואר New member 5/10/12 #16 וואי, הנעליים מקסימות אבל - זו רק אני או שמהתמונה נראה שהן טיפה גדולות לך?
א אביגיל מהר המלכים New member 7/10/12 #36 תודה! אכן - אני בין מידות , אז לקחתי גם חצי ספידה (אני 39.5...) בתמונה אני גם בלי הספידה, וגם רוכנת קדימה בזווית הזויה כדי לצלם, אז שמים לב לזה
תודה! אכן - אני בין מידות , אז לקחתי גם חצי ספידה (אני 39.5...) בתמונה אני גם בלי הספידה, וגם רוכנת קדימה בזווית הזויה כדי לצלם, אז שמים לב לזה
D DesertBluz New member 5/10/12 #18 תתחדשי! לגמרי מקסימות ונראות גם נוחות... מקווה שתהני מהם אגב- הן לא קצת גדולות מאחורה? גם לי יש נעלי עקב חדשות עם רווח כזה מאחורה ואני תוהה אם זה לא נראה גדול מדי באיזה חצי מידה... מה את אומרת?
תתחדשי! לגמרי מקסימות ונראות גם נוחות... מקווה שתהני מהם אגב- הן לא קצת גדולות מאחורה? גם לי יש נעלי עקב חדשות עם רווח כזה מאחורה ואני תוהה אם זה לא נראה גדול מדי באיזה חצי מידה... מה את אומרת?
א אביגיל מהר המלכים New member 7/10/12 #38 כן, בדיוק כתבתי למעלה שזה אכן גדול עליי בחצי מידה, אבל אנעל אותן עם חצי ספידה מקדימה ואז הן מדויקות.