לבושישי?

@יעל@

New member
ספידה לא עוזרת לנעליים פתוחות....

ספידה עוזרת לנעליים סגורות כי היא מצמצמת את הרווח בין הרגל לחלק העליון של הנעל.
 

@יעל@

New member
הן פתוחות מלמעלה


נעל סגורה הכוונה לנעל כמו נעל ספורט או נעל אוקספורד.
 

lisa s

New member
זה עוזר


חוץ מהעובדה שצריך להאמין לאביגיל שהיא לא הייתה קונה משהו שבורח לה מהרגל.. אוסיף מנסיוני, קניתי את הנעליים שבתמונה (שלפי שיטתך הן פתוחות) ומכיוון שהמידה שלי 36.5 קניתי 37 וחצי ספידה סידרה את זה מעולה. אולי לא בכל נעל זה יעבוד, אבל חבל לפסול בלי לנסות.
 
תודה מותק


גם מנסיוני זה עוזר (ובפרקטיקה כבר נעלתי את הנעליים בנוחות רבה ואפילו להליכה לא קצרה) אבל אין לי סבלנות להתווכח על זה
 

@יעל@

New member
לי זה לא עזר


איזו ספידה אתן שמות? פשוטה כזו? כי ב 4 זוגות של נעלי סירה שלי ספידה לא עזרה....

הרגל שלי בורחת
 
כי זה לא פותר כל בעיה, למרבה הצער...

זה עוזר רק אם באמת מדובר בחצי מידה יותר מדי. במקרה שלך נשמע שפשוט יש עניין של מבנה כף הרגל, שמסיבה כלשהי לא מסתדר לך עם נעלי סירה... אולי הרגל שלך מאוד מאוד צרה?
 

@יעל@

New member
אכן כפות הרגליים שלי צרות,

וכף רגל ימין קטנה מהשמאלית. אז בכלל.

כניראה שאני צריכה לחכות שנעלי בובה תהיינה טרנד....
 


נסי גם נעלי בלרינה עם גומי מאחור, יכול להיות שזה יחזיק לך את הרגל יותר טוב. לבלוך יש כאלה, ונדמה לי שראיתי גם באלדו.
 
ספידה היא פשוט רפידה שמכניסים לנעל

היא גם עוזרת לפעמים במקרה של סוליה לא נוחה, כי היא מרפדת קצת, והיא גם מקטינה את מידת הנעל בכחצי מידה עד מידה. במקרה שצריך רק להקטין, בד"כ משתמשים בחצי ספידה, כלומר, ספידה גזורה.
 

angh arad

New member
זה כל כך הרבה יותר יפה מפלאטס

אני שטופת מוח כנראה, אבל לא יעזור כלום - פלאטס ושמלה/חצאית מבחינתי הם לא, אפילו אם את גבוהה וארוכת רגליים.
 
למעלה