לבושבת?

שילוב הצבעים ממש מוצלח ואת מהממת בדרמטיות שלך

אבל המכנסיים לא ממש מוצלחות לטעמי וגם לא נראות טוב באיזור המפשעה.

matilda1984

New member
וואו תודה

לגבי המכנסיים אובייקטיבית נראה לי שאני נאלצת להסכים איתך, אני פשוט כ"כ מאוהבת בהם שאני בוחרת להתעלם מהנתון הזה

קספר71

New member

המכנס באמת בעייתי באזור המפשעה אבל אני חושבת שזה יכול לעבוד עם שלייקס וחולצה בהירה בתוך המכנסיים ואיזה קיפול למטה.. (וככה גם יראו יותר מהגרביים, שזה כיף) והסוודר גם מגניב אבל הייתי משלבת אותו עם מכנס כהה ויותר סולידי אבל מצד שני, יכול להיות שגם השילוב עם המכנס הנוכחי עובד וזאת אני שפחות מתחברת לסגנון..

קספר71

New member

ובאופן מפתיע יש גם בכלמיני חנויות קטנות ונידחות כאלה שמוכרות שרוכים או דברים כאלה.. הבעיה היא שהשלייקסים שם נוטים יותר לכיון של "השלייקס של סבא" אבל גם עם זה אפשר להסתדר

shmickey

New member
אז ככה

אני די דוגלת בשיטה של חלק עליון צמוד? תחתון לוס התחתון צמוד? עליון לוס לטעמי בזה שאת לובשת בשני החלקים בגדים רחבים זה מעלים לך את הגזרה, מכנסיים כאלה באגי זועקים לחולצה פשוטה וצמודה, והסוודר לעמות זאת דורש חלק תחתון צמוד או אפילו חצאית שתחשוף את הגרביים המגניבות. אני מאוד אוהבת את זה שאת ייחודית ושונה, אני פשוט חושבת שהרבה פעמים את חוטאת לגזרה המקסימה שלך, וחבל כי דווקא בביקורות שלך לאחרות נראה שאת ממש חדת אבחנה.

matilda1984

New member
תודה לך מקסימה

אני ייחודית ושונה? האמת שלא ראיתי את זה ככה עד ששמעתי את זה מאחרים
לגבי הגיזרה, האמיני לי היא לא כזו מקסימה :) ואת יודעת איך זה הסנדלר הולך יחף, על אחרות יותר קל לי להיות חדת אבחנה כי אני יותר אובייקטיבית, על עצמי זה אחרת... בשביל זה טוב שיש אנשים אחרים שיכולים להיות יותר אובייקטיביים ולהאיר את עיני :)

matilda1984

New member
כן אתן רואות נכון

זה גבר
למרות שזה פורום אופנת נשים, לבן זוגי היקר נורא התחשק להשוויץ בבגדים החדשים שלו
חיפשתי ובדקתי ולהפתעתי אין כאן פורום אופנת גברים אז... באופן חד פעמי קבלו את בן זוגי, גילי עם בגדיו החדשים

shmickey

New member
תמסרי לו שייתחדש!

הגזרות מעולות עליו אני אוהבת את הג'ינס. לדוגמא של החולצה אני פחות מתחברת אבל זה סתם עניין של טעם כי היא יושבת עליו יפה

דלעת

New member
כל הכבוד לו

על האומץ! אולי נהפוך את זה לפינה קבועה - איך אנחנו "מלבישות" את בן הזוג.... החולצה מאוד אמיצה ביחס לגבר (הצבעים), ואני אוהבת.

matilda1984

New member
כן האמת ש...

זה עוד יחסית רגוע וסטנדרטי אצלו בדר"כ הוא הולך הרבה יותר "נועז" יחסית לגבר הישראלי הממוצע
ואני ממש אוהבת את זה
תודה לשתיכן בשמו :)

matilda1984

New member
העגילים ממש יפים

והג'ינס והמגפיים מחמיאים לך. הצווארון גולף הזה לטעמי לא מחמיא לך והעליונית הלבנה פחות מתחברת לי פה, סורי :)

לבושבת!

שמלה- טוונטי פור סבן עליונית- אברקרומבי גרביונים- סופר פארם מגפונים- זארה יצאתי עם המעיל הארוך החום-בהיר, ומישהי עצרה אותי ואמרה לי- "ראיתי אותך עוד כשהייתי באוטו ואני חייבת להגיד לך שהמעיל שלך ממש מהמם!!"
איזה כיף לשמוע כזה דבר ממישהי זרה לחלוטין!! כמובן שעוד יותר היה לי כיף להגיד: "תודה!! זה וינטאג' אמיתי, מלפני 20 שנה מפאריז

למעלה