המכנס באמת בעייתי באזור המפשעה אבל אני חושבת שזה יכול לעבוד עם שלייקס וחולצה בהירה בתוך המכנסיים ואיזה קיפול למטה.. (וככה גם יראו יותר מהגרביים, שזה כיף) והסוודר גם מגניב אבל הייתי משלבת אותו עם מכנס כהה ויותר סולידי אבל מצד שני, יכול להיות שגם השילוב עם המכנס הנוכחי עובד וזאת אני שפחות מתחברת לסגנון..
ובאופן מפתיע יש גם בכלמיני חנויות קטנות ונידחות כאלה שמוכרות שרוכים או דברים כאלה.. הבעיה היא שהשלייקסים שם נוטים יותר לכיון של "השלייקס של סבא" אבל גם עם זה אפשר להסתדר
אני די דוגלת בשיטה של חלק עליון צמוד? תחתון לוס התחתון צמוד? עליון לוס לטעמי בזה שאת לובשת בשני החלקים בגדים רחבים זה מעלים לך את הגזרה, מכנסיים כאלה באגי זועקים לחולצה פשוטה וצמודה, והסוודר לעמות זאת דורש חלק תחתון צמוד או אפילו חצאית שתחשוף את הגרביים המגניבות. אני מאוד אוהבת את זה שאת ייחודית ושונה, אני פשוט חושבת שהרבה פעמים את חוטאת לגזרה המקסימה שלך, וחבל כי דווקא בביקורות שלך לאחרות נראה שאת ממש חדת אבחנה.
אני ייחודית ושונה? האמת שלא ראיתי את זה ככה עד ששמעתי את זה מאחרים
לגבי הגיזרה, האמיני לי היא לא כזו מקסימה ואת יודעת איך זה הסנדלר הולך יחף, על אחרות יותר קל לי להיות חדת אבחנה כי אני יותר אובייקטיבית, על עצמי זה אחרת... בשביל זה טוב שיש אנשים אחרים שיכולים להיות יותר אובייקטיביים ולהאיר את עיני