לבושבת?

אצלי המצב הרבה יותר חמור..

אני מתלבשת בקומה העליונה בבית ומציצה במראה שבאמבטיה ואז מתפעלת מעצמי
ואז יורדת לקומה הראשונה מציצה במראה הגדולה שבסלון ופשוט חוטפת שוק

shmickey

New member
חחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק! המראה שלמטה היא בטח מהמראות האכזריות האלה, שמראות כל זיז וכל בליטה, יש כמה כאלה בבית של הוריי וכל פעם אני נחרדת כשאני עוברת לידן

דלעת

New member
זה מקסים!

וזו פעם אחרונה שאת מגיעה לירושלים בלי לעבור אצלי בדרך!!!

MistreatedLo

New member
תמונה חלקית

רציתי לצלם את כל הלבוש, אבל שכחתי :/ צילמתי את החלק הזה כי ניסיתי להחליט אם זה נראה טוב עם החגורה או לא. ציוותתי לזה גרביונים שחורים עבים עם דוגמאת כבל, נעלי סירה שחורות ותכשיטים זהובים. אם יש הערות והארות בקשר לחגורה והחלק שלה בתלבושת אשמח לשמוע.

shmickey

New member
לטעמי

חגורה דקה יותר או עבה יותר היו עובדות יותר טוב, משהו בעובי שלה עם התלבושת הזו לא מסתדר, זה כאילו העובי הזה מסתדר לי יותר עם ג'ינס/מכנסיים אבל אולי זו דפקה שלי..
מה שכן אני הייתי דואגת להכניס את הצבע הזה בעוד מקום- עגילים או נעליים, משהו שיחבר אותה עם השאר

MistreatedLo

New member
תודה

האמת שזו החגורה הכי עבה שיש לי. הייתה לי גם שרשרת עם תליון זהוב וטבעות ועגילים זהובים, הרגשתי שזה מספיק קושר את הצבע. למרות שיכלתי להרחיק לכת ולהתאים גם נעליים, אולי לפעם הבאה :)

Taltul R

New member
אהבתי מאוד כל אחד מהפריטים בנפרד ואת השילוב

בניהם. יש סיכוי להעלות טיפה את החצאית או להוריד טיפונת את החגורה כך שיהיה מעט (ממש חצי סנטימטר) בד של חצאית מעל החגורה? מקווה שאני ברורה

MistreatedLo

New member
קצת חששתי

חששתי שיגיע איזה 'אבל...' שיבאס אותי על הלוק, כי הייתי לא הכי סגורה עליו. זה מצחיק כי דאגתי שהחגורה תשב בדיוק על הקו במותן בין החצאית לחולצה, אבל גם רעיון.

למעלה