לבושבת שלום

@יעל@

New member
שבת שלום

שימלה בצבע סלמון ממנגו לפני שנה

pixie lul

New member
השמלה נהדרת!

גם בצבע שלה, שהוא מקסים, וגם בגזרה, שסופר מחמיאה לך. זו פעם ראשונה שאני רואה אותה, ולדעתי היא אחת השמלות המוצלחות שלך.

Bacio

New member
רק עכשיו

אחרי שכבר העלית כמה תמונות עם השמלה הזו (השנה ובשנה שעברה), קלטתי שיש לנו בדיוק את אותה שמלה, רק שלי יש אותה בכחול כהה
.

והיא פשוט מדהימה!

@יעל@

New member
כחול כהה?

אני קניתי אותה בסניף אשדוד וראיתי אותה רק בכתום ובצבע סלמון.

יש לך תמונה שלך איתה?

לשבת משפחתית אביבית

חולצה ורודה מזארה, ארוכה מאוד, שאני מתלבטת אם ואיך להכניס אותה למכנסיים, שרשראות וצמידים מכל מיני, וג'גינג (טייץ ג'ינס) כדי להצדיק את זה שהחולצה כל כך ארוכה ובחוץ
.

לא ברור לי אם הצילום גורם לאזור הבטן להתרחב, או שככה הוא
, ממילא הוא קצת נוטה לרוחב ולרכות
. קחו את זה בחשבון במחשבה אם להכניס את החולצה...

pixie lul

New member
שרשרת מוצלחת!

וגם המכנסיים נראים מעולה.

אני חושבת שהחולצה ארוכה מכדי שאפשר יהיה לתחוב אותה לתוך המכנסיים. בסה"כ היא יפה ונראה שהקטע שלה הוא להיות בחוץ (אלא אם את רוצה ללבוש אותה עם חצאית). מסכימה שהחלק התחתון שלה טיפה רחב כזה, אבל בעיני זה עובר בסדר.

לא, קשה לי עם חצאיות (עדיין?)

אין לי כל כך חצאיות שלא זועקות "אשה, קימורים, שימו לב" (ואני הכי לא מרגישה שבא לי לצעוק "אשה, קימורים"
)
נראה אם בתור חולצה בחוץ זה יעבור. יש לי את החולצה הזו בכמה צבעים ואני צריכה לחשוב אם להשמיש או להחזיר. הן לא עלו הרבה אבל אם הם לא יפות זה לא משתלם.

חולצה כזו לא יכולה להכנס למכנסיים

היא תעשה לך כל מיני צורות מוזרות בירכיים.
בשביל זה יש חצאיות
דחפי אותה במרץ לחצאית, זה יראה מקסים!

זהו שבשביל זה צריך חצאיות

אני עוד לא לגמרי "שם"... יש לי רק חצאית עפרון אחת, חורפית שחורה, שאני מרגישה בה אובר-נשית (אם אתן יכולות להבין דבר כזה...|נבוך|). ולהכניס חולצה פנימה אל תוכה מרגיש לי עוד יותר מודגש.
אז עם החולצה בחוץ זה לא עובר בכלל? חבל...

למעלה