לבושבת שלום

ברוכה הבאה

איזו מותן יפהפיה יש לך!
בעיני שלות המראות הימניים מחמיאים מאד והשמאלי פחות לדעתי בגלל גזרת המכנסיים בתוספת כיסוי המותן הצרה שלך ע"י הג'קט.

מה שאני יכולה לתרום לדיון הוא שבעיני חלק עליון צמוד מחמיא לך מאד ואני בעד שתנסי שמלות וחצאיות
אני מוכנה להתערב שיש לך שוקיים יפות ששווה לחשוף

efrato1

New member
ברוכה הבאה!

תחמת לנו גבולות מאוד ברורים של ההעדפות שלך. נראה אם הבנתי נכון:
מראה שכבות של חולצות בייסיק חלקות. בלי שמלות וחצאיות. מכנסיים ארוכים בלבד. מכנסיים בגזרה לא גבוהה. חולצות שמשוכות מעל האגן.
במסגרת הסגנון שאת אוהבת אני חושבת שהגעת למיצוי הפוטנציאל

לגבי מה אני חושבת שיתאים לך:
טוניקות רפויות שיפוניות עם מותן מודגש ומחשוף רציני (יש לך חלק עליון מקסים שנחשף במלוא הדרו בתמונה עם הגופייה הירוקה).
מכנסיים בגזרה ישרה.
נעליים סגורות + סנדלים עם עקב צ'אנקי קטן.
שמלות עם חלק עליון צמוד וחלק תחתון נשפך.
חצאיות בגזרת A.
חולצות מכופתרות מעל מכנסי פלייר + חגורת מותן.
והרשימה עוד ארוכה ארוכה ארוכה... רק תתני את ה O.K.

DesertBluz

New member
תודה על התגובה (אם עוד רואים)

חייבת להודות שלא הבנתי חלק מהרשימה המכובדת.

אשמח אם יש לך דוגמאות בתמונות
1. טוניקות - אכן אני חושבת שהחלק הכי חזק שלי הוא המותניים ומעלה. הכוונה שלך היא לטוניקות על טייץ/גרביון או מעל מכנסיים? הכוונה במותן מודגש זה שיש חגורה באיזור המותן (החלק הכי "דק") ומשם נשפך?
2. נעליים סגורות הכוונה היא לא ללבוש סנדלים/כפכפים/flats?
3. הבעיה שלי בשמלות היא שיש הפרש מאוד גדול בין החלק העליון שלי שהוא צר, לבין החלק של האגן/ירך שהוא מאוד רחב. מה שקורה זה שאם אני מודדת שמלה (גם לא צמודה)והיא יושבת לי טוב למעלה, כמעט תמיד היא "נדבקת" לאיזור הרחב שלי (וגם בחלק האחורי זה לא נראה מחמיא), ואם אני לוקחת מידה גדולה יותר אני שוחה בה בחלק העליון וגם אז זה לא מחמיא. אולי אני לא יודעת איזה גזרות לחפש. אגב, גם בחצאיות יש לי אותה בעיה כי אם המידה טובה במותן אז היא נצמדת מדי לירך ואם אני לוקחת מידה גדולה יותר זה פשוט גדול לי בסגירה למעלה.
4. יש לי חזה ממש גדול וחולצות מכפותרות (לדעתי) לא נראות עליו ממש טוב אלא אם הם מעל גופיה ואז הכפתורים פתוחים מהמחשוף ומעלה בשביל לשחרר קצת את העסק.הכוונה היא לחולצות מכופתרות מחוץ למכנסיים או בפנים?

בקיצור, אם בא לך אשמח להמחשות. תודה.

במסגרת הסגנון הנוכחי- זה לפחות מחמיא?

efrato1

New member
עוד רואים...

1. ציינת שנוח לך יותר בחולצות שמכסות את האגן. פיתרון מוצלח לזה הוא הטוניקות שתארתי. הנה תמונה להמחשה

התכוונתי מעל מכנסיים כתחליף לחולצות החלקות שלבשת בתמונות. לדעתי, מתיחת חולצה צמודה מעל האגן היא פיתרון לא מוצלח...
2. פרט לסקיני, שהולכים מעולה עם פלאטס, אני חושבת שגזרות המכנסיים האחרות שלבשת ישתלבו טוב יותר עם נעליים או סנדלים עם עקב.
3. שמתי לב להבדלים בין החלק התחתון לעליון שלך ולכן הצעתי שמלות עם חלק תחתון נשפך. שמלות מהסוג הזה מאוד מאוד יחמיאו לך. מסכימה שעם חצאיות זה יותר טריקי.
4. התכוונתי לחולצות מחוץ למכנסיים + חגורה מדגישת מותן. גופיה וכפתורים פתוחים ממש יחמיאו לקו הצוואר והמחשוף שאצלך הם ממש נאים. שוב, זה פיתרון נחמד יותר להסתרת האגן.

תשארי איתנו מבטיחה להמחיש את כל מה שרשמתי למעלה

בתמונות שצרפת יש בכל מראה משהו שמחמיא לך: הגופיה הירוקה מקסימה בצבע ובמחשוף. יפה לך מכנסיים בגזרה ישרה כמו בתמונה השנייה מימין. בתמונה הימנית מתאימות לך הגזרות של החולצה והמכנסיים ובתמונה השמאלית הג'קט מקסים. אבל באף מקרה (לדעתי) לא יצרת לוק שלם שבו כל הפריטים משתלבים למראה כולל שהוא גם מחמיא וגם עדכני/אופנתי/מעניין...

אני מקווה שתהיה לך הסבלנות להעלות תמונות באופן קבוע, ההערות יעזרו לך לעשות את הכיוונונים הקטנים כדי להגיע ללוק מושלם

DesertBluz

New member
תודה רבה!

אשתדל לשמור את האימיג'ים האלו בראש פעם הבאה שייצא לי ללכת לקנות בגדים. על הדוגמנית כל מה שצירפת נראה יפה, אבל רחוק מאוד מ"איזור הנוחות" שלי (במיוחד חולצת הכפתורים והחולצה הפרחונית שיפה בצורה, אבל הדפס שבחיים לא אלבש.

אגב, איך הולך עניין החגורה? פשוט מניחים מעל לחולצה (כלומר לא בתוך לולאות ייעודיות כמו במכנסיים)? החגורה לא זזה כל הזמן וצריך לסדר אותה בצורה הזאת?

אין לי בכלל חגורות. מהן חנויות טובות לרכוש כמה חגורות בסיסיות (רשתות חו"ליות, לא ישראליות).

אשתדל כמובן להמשיך לצלם ולהעלות תמונות.

שוב, תודה.

Bacio

New member
מיום חמישי

(במהלכו בן הזוג סופסוף חזר מהמילואים שלו, אז הרגשתי הקלה שהתבטאה בחולצה)

sheffys1

New member
מתה על הנעליים שלך

ככה את מסתובבת במשרד? טוב, אולי אם היה לי משרד הייתי יכולה להרשות לעצמי, אבל אצלנו ה - desk של כל אחד נמצא ליד ה - bench שלו, אז אני קצת נגעלת להסתובב שם ללא חוצץ מוצק ביני לבין הרצפה

לגבי הלבוש: אני מניחה שאני בדעת מיעוט פה, אבל אני מתה על הקז'ואל הזה, ומקנאה בך עד מאוד שאת יכולה להתלבש כך בגזרות האלה ולהראות טוב.

Bacio

New member
תודה

מאז שעברתי לשבת רוב היום במשרד ולא במעבדה (והבאתי לי פליס ענקי למשרד), אני יכולה להרשות לעצמי נעלי סירה במהלך היום, ולא רק מגפיים/נעליים.

ושוב, תודה! אני מקנאת בך כל הזמן שאת הולכת לעבודה בחצאיות, וגופיות בלי שרוולים. ובקשר לקז'ואל, אני צריכה להזכיר לך איפה אני נמצאת?! אני בטוחה שיצא לך לראות את הבראנז'ה בה יוצא לי להתחכך מדי יום. אם אני אבוא עם חצאית, אני אמשוך את כל המבטים של הטכנאים וחברי לקומה. (או שיחשבו שחזרתי בתשובה, אם החצאית תהיה ארוכה מספיק.)

sheffys1

New member
לא, את לא צריכה להזכיר לי עם מי את עובדת...

אני כבר למדתי להדחיק את מבטי ה - "מה היא לובשת, לעזאזל..."

אין על ורוד להעלות חיוך על הפנים

ולמרות שפנייך מוסתרות נראה שהורוד הולם את צבע עורך.
הגזרות מחמיאות לך מאד.
אני תמיד מסתבכת עם שרוכי הקשירה של החולצות ולרב גם גוזרת אותם אבל אני רואה שאפשר להצליח לקשור אותם בצורה נאה

Bacio

New member
אני מדי פעם חושבת על לצלם גם את הפנים

אבל מכיוון ובד"כ קשה לי עם שתי פעילויות בו זמנית (למשל: לצלם + לחייך), אני מוותרת מראש (או שאני רואה את התוצאה, נחרדת, וחותכת את הראש).

בקשר לקשירות: אני איתך, אני לא תמיד בטוחה למה התכוון המשורר, ואיך בדיוק לקשור. ספציפית במקרה של החולצה הזו (שיש לי עוד 3 כמוה בארון בצבעים אחרים), הקשירות עושות את כל היופי שלה. אני ממליצה עליה לכ"א, ולכל מצב (היא מתאימה גם כחולצת הנקה!).

Bacio

New member
ומהיום

(אמורים ליסוע בקרוב לעכו העתיקה, וא"כ אני צובעת רהיטים)

NoaLev6

New member
חדשה, שלומות לכולן

עוקבת הרבה אחרי הפורום וממש נהנית מכל המראות

מקווה שאתקבל ואצליח להשתלב כאן

בגד גוף- לוצ'י
קרדיגן- סטודיו פאשה
ג'ינס- H&M
צעיף- ארה"ב
וחגורה רנדומלית

אשמח לדעה

efroch99

New member
ברוכה הבאה

ממש קשה מאוד להחוות דעה מתמונה כזאת... הצבעים יפים אבל החיבור בין הקרדיגן לצעיף ובגד גוף קצת נראה לא מתאים.

NoaLev6

New member
+

גמאני בהתחלה לא הייתי סגורה על זה
אבל בגלל שבצעיף יש את הבז' של הקרדיגן והכחולים של בגד הגוף חשבתי שזה לא כך כך נורא :)

איזה כייף כמה אורחות הצטרפו אלינו היום

ברוכה הבאה.
שילוב הצבעים והדוגמאות נראה משגע וגם הגוף שלך נראה מצוין מהטפח הקטן שהחלטת לחשוף

pixie lul

New member
ברוכה הבאה

קצת קשה לראות, אבל תמשיכי להעלות תמונות, ואני בטוחה שתשתלבי היטב

efrato1

New member
ברוכה הבאה!

אני בטוחה שתצליחי להשתלב מעולה.
מהתמונה היום ניתן רק להתרשם משילובי הצבעים - נראה טוב.
נסי בפעם הבאה לצלם כך שנוכל להתרשם גם מהגזרות

למעלה