לחצ/י כאן.
כן כן, בדיוק פה. וול דאן. הרי זה לא מעניין איש, אבל גם אני מכורה לעצמי, וזה לא שאתם משלמים על זה, אז. ובכן, אומנם אני לא רואה צורך לציין את הניק, אבל בוגי. וחלק בוגית (האחרון הוא זה שימלא לי בקרוב את הדיסקייה) ואין צורך יותר לבזבז פונטים וירטואלים. טוב, ב21.5.88 קרה מאורע שהוא לא עצוב כמובן, אבל בטח לא משמח מדי, נולדתי. אני מאוד אוהבת מוזיקה, ואני לא מוצאת אף מילה אחרת. זאת אהבה, כי ככהזה. לד זפלין היא הלהקה האהובה עלי. היא הייתה, היא עכשיו והיא תשאר. (ומכיוון שאני משועממת כרגע, רעבה ובמחזור, גרר.. האימה. אשכתב פרפאזה קצרה.) - לד זפלין, הילת ימי, להט לילותי, חטאי, חיי. ל-ד זפ-ל-י-ן. בדל הלשון מטייל לו טיול של שתי טפיפות על תקרת הפה ונוקש, בשלישית, בשיניים. ל.ד זפ.ל.י.ן. הם היו לד, פשוט לד, בבוקר, זוקפים קול דק בוינאמפ אחד. הם היו זפלין בנעלי ההתעמלות. הם היו הלהקה הגדולה ביותר בבית הספר. היו לד זפלין בתעודות הרשמיות. אך בלילות תמיד היו זפ. האם היתה להם בת דמות אחרת, מבשרת? לא היתה, בפירוש לא היתה. לומר את האמת, יתכן שלא היתה כלל בנסיכות על ים ערפלי. סמכו על אוהבת שתמצא לה תמיד סגנון פרוזה מסולסל. גבירותי ורבותי המושבעים, מוצג משפטי מספר אחד הוא מה שהשרפים, שרפי המרום המרומים, הפשוטים וההדורים, התאוו לו, וזעום זעמו להם ולי. הביטו בלהקה הזאת. - אני מאוד אוהבת פרוג, או לפחות אני מאמינה שזאת ברירת המחדל שלי לפני שהגעתי לפורום. קינג קרימזון הם האהובים עלי ועד היום בכל מצברוח אוכל למצוא משהו שיתאים לי. בנוסף, אני אוהבת את רוברט וויאט, ולאחרונה שומעת הרבה את האמיל (אני לא יודעת מה זה אומר עלי, אבל בטח לא טובות). ואם כבר כאן, אני אוהבת את ג'תרו טאל ויש לי כרטיסים לשורה שנייה (ברכותיי). אחד האלבומים האהובים עלי ביותר הוא Love - Forever Changes שלאחרונה אני מבועתת מהמחשבה שאולי הוא לא ימשיך להיות כזה. לכן אני מתעלמת ממנו, מדחיקה את קיומו ובעיקר דוחה את הרגע שבו האהבה שלי אליו יכולה לערער את עולמי הרגשי. אם הייתי צריכה להגדיר את עצמי בשתי מילים, הייתי אומרת 'מעריצת מוזיקה', ומבחינתי ההגדרה הזאת חובקת בתוכה הכל. אם הייתי צריכה לספר על עצמי, הייתי מרגישה לפעמים שיותר קל לי פשוט להרחיב על 10 האלבומים האהובים עלי בכל הזמנים, ולקוות שהצד השני יבין מתוך זה מי ומה אני. (מזמן לא ביקרתי, והציעו לי הצעה מגונה, הא. וזאת שיחה עם עצמי שרק אני מבינה, אבל זה בסדר.) מרבית החיים שלי עוברים בלחשוב כמה שאני לא מעוניינת להיות בשר באטליז (של החיים). לשנוא ביה"ס, לפנטז על נשירה, שזה אומר בעצם הזדקקות נואשות לכסף להלן עבודה, וכך אני ממשיכה לרדוף אחרי הזנב של עצמי. הם ממשיכים לעבור ואני רק מחכה ליום שהם יתחילו. אם הייתי רוצה משהו זה כשרון לשפות (לא שיש לי עניין לתקשר עם אנשים, אבל ניחא), תקלייטיה מדהימה, (לגור עם רומי בסקוטלנד) ולצאת עם תואם (טום) קרוז רק גבוה וחכם. ומכיוון שהיום ט"ו באב (שוב, לא אומר טובות על חי האהבה שאין לי), לפני כשנה וחצי אמרתי לעצמי שאתחתן עם הראשון שיבצע קאבר מספיק מוצלח לLayla. היום אומנם זה לא נותר בעינו, וגם הפסקתי לבכות מהשיר (אני כ"כ נקבה). אבל השיר עדיין אהוב עלי מאוד (לכו להצביע לו בסקר שירי אהבה, דאמט!). ומשהו קטן שרציתי לציין, שאומנם לא ממלא שום מטרה אבל שיהיה. בניגוד אולי למה שחלק חושב וטועה, אני מאמינה שאני אדם טוב. מה שכן, אני פשוט לא כ"כ מייחסת חשיבות לרגשות של אנשים שאני לא אוהבת ו/או מכירה. כך שבעצם אני לא הביצ'ית (עדיין משתמשים במילה הזאת?), אלא אתם פשוט לא מעניינים אותי. אבל לחלוטין אין לי כוונות רעות, רק אהבה לאמת הסובייקטיבית שלי.
אגב, ההודעה הזאת לא הייתה בשביל שתקראו אלא יותר תרפיה ופעילות לשעות לילה מאוחרות (לא אומר טובות על חי המין שאין לי). אם קראתם זה סימן שיש לכם אישיות מדובללת.