אין כותרת, מה תעשו לי?
ראיתי כל כך הרבה משתתפים בעניין ההכרות המחודשת, אמרתי, טוב נו יאללה קונפורמיזם (?) ואני בעסק. טוב אממ, קוראים לי טלי, או מיס סיבי (שזה אגב קיצור לאיזו בדיחה מחברים, תשאלו אחד את השני, זה יגרום לי להרגיש מטופשת מדי להסביר שוב, כי זה באמת מאוד מטופש), או צ'יבי, או סיביייי, או דונה סיביולה (
) וכו' וכו'. איך הגעתי למוסיקה הזו? ובכן, במשך רוב החטיבה (ז' ו-ח') שמעתי פה ושם רדיו, אהבתי את הדייר סטרייטס והפוליס אבל שום דבר רציני, גם אותם לא שמעתי יותר מפעם פעמיים בשבוע, ואז (הנה הסיפור הזה שוב..) בכיתה ט', ממש בהתחלה, אחד מהחופשים של תחילת שנה"ל הסתובבתי לי בבלוקבסטר וחיפשתי סרט קליל לראות, פתאום נחו עיניי על מין קופסא לבנה נראית משעממת אבל משו בה קורץ לי, ארבעה חבר'ה כאלו עושים שטויות, ביטלס? מה? הבריטים האלו, לא? טוב נו סבבה. מסתבר שהסרט עם השם המוזר (אבל מדברים על היום המפרך, מה הקשר ללילה בכלל?) די משעשע, וגם לא יודעת, אחלה מוסיקה כזה, אז קפצתי בדרך לשיעור גיטרה לחנות הדיסקים הקטנה לקנות את הפס קול. אז כן האלבום הראשון שלי היה "לילה של יום מפרך". ואז עוד אחד, ועוד, ועוד, ואתמול נגמר לי המקום בקייס דיסקים
... 70 זה לא כל כך הרבה, אבל לא רע לשנתיים
איך הגעתי לפורום? סתם שיטוטים בתפוז, לא זוכרת בדיוק, ואז כמה חודשים טובים של קריאה, עד שהחלטתי שעם ידע בסיסי אני מרשה לעצמי להצטרף
בלי לעשות מעצמי (יותר מדי) צחוק.. בנקודה הזו רציתי לצטט שורה מסוימת מאוד של כוורת אבל הרעיון נלקח
מה אני אוהבת? ביטלס, לד זפ, פלויד, אלו ה-שלוש, ששמעתי את כמעט כל מה שיצא להן, אם לא בדיסק רשמי אז בהשאלות של דיסקים מחברים והתעצלות לקנות (90 שח?!?!) וגם יס, ועוד קצת פרוג, קצת פולק, קצת בלוז רוק, קצת מפה וקצת משם, תעשו ממוצע (כאילו שזה גם אפשרי) של הידע המוסיקלי של חברי הפורום, אני לא יודעת חצי ממנו, אבל בואו נגיד שלא הייתי יודעת חמישית אם לא הייתי בו, לומדים פה המון, גם אנשים טובים יש פה, שמחה שמצאתי אותו במקרה
עד כאן אני, וזהו, אפילו בלי סיום מפוצץ!