לא תתנו לי מנוחה?...

יאקומו

New member
אאאאאאאאאאאאההההההה!

לאאאאאאאאא! אני לא מאמינה! כל כך קיוויתי, ובסוף גם הערוץ הירדני (mbc) צינזר! אוףףףףףףףףףףףףףףף!

שלום אנשנושים...

אז ככה אני מקווה שכולם מרגישים טוב... ונייקו תמשיכי את הפיק....ואם את לא רוצה אז אני ובעצם כל אחד יכול...ואני מאוד אשמח אם כולם ישתתפו או לפחות ינסו!!!

טוב נכון שאומרים...

שעדיף מאוחר מאשר אף פעם לא, אז חברה שלי שלחה לי באייסיקיו שנה טובה ביפנית ככה היא אומרת שהיה כתוב...אז אם מישהו יכול לפנעח את זה ולהגיד לי מה כתוב שם אני אודה לו מאוד וגם תקחו את השנה הטובה הזאת ממני אליכם טוף?!

star_female

New member
זה בדיוק מה שכתוב...

明けまして おめでとう ございます Akemashite Omedetou Gozaimasu שנה טובה ^^ (אין לי מושג מה כתוב למטה... x.x )

Digi Lista

New member
לגביי הפרק...

במילה אחת אכזבה...אבל חכו, עכשיו אין לי זמן וכוח לכתוב אבל מחר אני חוזרת מהטיול ואני ישר איכנס לכאן ואכתוב הרבה נקודות שהעלה בי הפרק הזה בערבית(חלק לא היו בעברית...המשך אכן יבוא...) ושוב ערבית זאת שפה שלא בפירוש לא מתאימה לסרטים מצויירים!(שלא נדבר על הקול של טאי והבנים!!!!!איככככססס....)

גילמון

New member
כל מי שיש לו נא לעזור../images/Emo101.gif

יש לי אוסף פרונטייר (עונה 4) ואני צריך את פרק 1. בבקשה מי שיש לו שיגיד וישלח לי אימייל! תודה

niiko

New member
את לא חייבת לפתוח נושא חדש

בשביל תמונה... זאת הצפה

לילימון

New member
למה:

למה אתם מביאים רק תמונה אחת אני צריכה לשבור שיא של 3000 תמונות ולי יש בנתיים 2600ואני זקוקה לעוד תמונות אז למישיש תמונות של דיגימון הנה שיביא לי בבקשה

Digi Lista

New member
אני לא מבינה את השאלה לילימון!

באמת שניסיתי(קראתי את ההודעה ארבע פעמים) ולא הבנתי את העניין, אי אפשר לשים יותר מתמונה אחת בכול הודעה- לא כי לא רוצים אלא כי יש מגבלות מבחינת איך שמבנה ההודעה בתפוז בנוי. את רוצה הרבה תמונות, מצויין(לי יש מעל 6000 מאה במחשב ועוד בסביבות ה5000 על דיסקטים וזה רק של דיג´ימון, יש לי גם עוד דברים אבל זה כבר סיפור אחר...!) את מוזמנת להתחיל בגלריות הן באמת גדושות בתמונות(מעל 1250 תמונות!) ואם אני לא איאלץ להתעסק בדברים אחרים(רמז: שרשור הודעות ומחיקת הודעות צ´אט...) אני אוסיף עוד כי אני באמת מטורפת על תמונות ואני גם פרפקציוניסטית בטירוף אז... ויש עוד אפשרות- תלחצי על קבצים(ליד הסקרים,המאמרים,הצ´אט ושאר הדברים ההכרחיים)ויעלו לך כול ההודעות שפורסמו אי פעם בפורום(הוא קיים רשמית רק חודשיים וחצי אבל היו כמה הפצצות ענקיות- למשל שבוע האהבה ותשעה באב...)וזה הרבה תמונות, טפטים,אנימציות וכו´... מקווה שעזרתי.

cody54

New member
תיראו תמונה חמודה

אולי אתם מכירים אותה אבל זה לא מוריד מהחמודיות שלה

למעלה