לא תתנו לי מנוחה?...

Digi Lista

New member
אין בעד מה, מכול ה../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

ותיזכרי כול בעיה,שאלה,בקשה, הערה, הצעה...אני אשמח לשמוע ולעזור לך!(אמרתי את זה בהודעה הראשונה שבישרת על הצטרפותך ואני לא חוזרת בי, באמת חשוב לי שכול מי שבפורום ירגיש טוב!

אממממ.....

אני גם רוצה לגרום לך להרגיש רצויה...כלומר כל מי שבפורום דיג´ימון הוא חבר שלי...ואני אשמח אם גם את תהיי חברה שלי...אמממממ..ואת יכולה לפנות גם אליי בקשר להכל כלומר אני מאוד רוצה שתרגישי חלק מהפורום...

Digi Lista

New member
לילימון מצאתי רעיונות איך להתחיל...

לעזור לך להשתלב!(הלכתי לטיול עם הכלב שלי וזה זמן טוב לחשוב ולגבש רעיונות...) 1. תרגישי חופשייה לקרוא לי ליסטה בעברית או סטטה, זה דבר ראשון. 2. תשתתפי במשחק על אגומון(השם שלך יכנס למאמרים וזה יתרום להרגשת השייכות). 3. תשתתפי בפיק על שני הדיג´יגורלית הישראלית ושאר העולם(באמת נראה לי שמרוב דמויות כבר אין עלילה, אז עוד דמויות?...). 4. תשרשרי את ההודעות לשרשור קיים ואז יוכלו לראות ולהגיב ותוכלי להגיב בחזרה וככה תיווצר שיחה וחברות! 5. תתני לנו את תאריך הלידה שלך ואת הבקשות לתמונות ביום ההולדת- זה אחד הדברים שחשובים להמשך הפורום כרגע. את רואה, אנחנו רוצים(ראית מה ווילו כתבה לך פעמיים? היא ואני לא היחידות אני בטוחה!) שתשתלבי בצורה הטובה והמהירה ביותר, עכשיו רק צריך שתשתפי פעולה ותהיי אחת מאיתנו- חברי פורום דיג´ימון בתפוז!

Digi Lista

New member
אני באמת מבקשת ../images/Emo52.gif!

קורה שגם אני טועה, אבל כמו שאמרתי כשאני מגלה שאני טועה אני מתנצלת מעומק ליבי, ועכשיו אני מתנצלת בפנייך מכול ה-
והנשמה(כתבתי לך גם מסר בו אני מתנצלת כי לא הייתי בסדר!), זאת לא סיבה לעזוב, מעולם לא תכננתי לפגוע בך!

לילימון

New member
../images/Emo7.gifDIGI LISTA

זה לא את, אני מרגישה כאילו אני זרה כאן וביגלל זה אני רוצה לעזוב אבל אני לא עוזבת כי הפורום הזה מלא תמונות של דיגימון
חברות?

Digi Lista

New member
בטח שחברות!../images/Emo24.gif

כמו שכתבתי אני מוכנה לעזור לך להשתלב ולהרגיש שייכת, ואני מוכנה להאמין שיאקומו,ווילו והילה ישמחו לעזור לך(וגם האחרים) להשתלב!

Digi Lista

New member
אז מי ממשיך עכשיו?...

מנצלת את ההזדמנות להקפיץ כי חשוב לי שלילימון תראה את שתי ההודעות שכתבתי לה היום ואתמול!

niiko

New member
וויל, המשך טוב!!

אבל מה קרה עם שני? וחבל שמאט לא ישתתף.... אפשר לצרף עוד דמות אחת? את לא חייבת להסכים... אני רק שואלת...

אמממממ...

אז כמה דברים: 1. לילימון אני גם כן מוכנה לגרום לך להרגיש רצויה.. 2. ליסטה אני חושבת שתורך...כי אף אחד מהפורום חוץ ממך ממני ומנייקו לא השתתף..וזה מאוד חבל... 3. נייקו, לא המשכתי את שני בגלל שלא ידעתי מה לרשום עליה... 4. אני חושבת שיש ממש המון דמויות כלומר יש את: נייקו,ווילו,הנרי,טאקטו,ריקה,שני,קאזו,קנטה,ג´רי,קן וסוזי אני חושבת שזה המון דמויות...לכן אני לא חושבת שצריך להוסיף עוד דמות..סוריי..

Digi Lista

New member
גם טקאטו המשיך קצת...

בסדר אני מוכנה להמשיך(לא עכשיו, אני הרוגה מהטיול...) ושוב אולי יקרה נס ועוד אנשים יצטרפו?...(אני מעודדת- למשחק על אגומון הצטרפו עוד שניים אז...)

יאקומו

New member
אוי לילימון!../images/Emo7.gif

אל תעזבי! אני מרגישה עלבון אישי עמוק מזה שאת רוצה לעזוב! את גורמת לי לחשוב שאני חברה גרועה! (טוב, מה שנכון נכון!)

יאקומו

New member
ווילו, תודה נשמה! (הפכתי למזרחית?!)

מצטערת שאני מושפעת, פשוט השכנות שלי כל היום שומעות מזרחית (וגם מדברות ככה...) אז לשניה אחת זה נדבק לי לשכל... נחמד שמנסים לעודד אותך... אני מקווה שגם לילימון תרגיש ככה ותשנה את דעתה! ווילו, אני יודעת שאת כבר נסעת, אז כשתחזרי אני רוצה שתראי את זה:

niiko

New member
ממ... הרבה דמויות...

ושכחת את ריקה... וזה: 12 דמויות עם אני לא טועה (כולל ריקה) ונכון, אז יש גם את הדיג´ימונים, ואת כל הדמויות המישניות... צודקת... בלאגן אחד גדול...

DiGiHiLa

New member
לילימון...

גם אני אנסה לעזור בכל בעייה את יכולה לפנות גם אליי.....

בוקר אור....

מה המצב???{אני מקווה שיותר טוב משלי..}בכל מקרה בקשר לפיק...אנשנושים תתעוררו כלומר אתם עוד יכולים להשתתף בו ואני ממש ממש אהיה מאושרת אם תשתתפו בו...כולם מוזמנים...דרך אגב באיזה ערוץ יש את הדיג´ימון בערבית????

Digi Lista

New member
בוקר טוב ווילו...

בממיר הדיגיטלי(שאין לי בו את חבילת הערוצים בשפות שאינן עברית או אנגלית...) מספר הערוץ הוא 104, בממיר האנלוגי (שם אני אראה) המספר הוא 28 וביס אני לא יודעת(כי עדיין אין לי יס...). ואני מסכימה לגביי השתתפות של עוד אנשים בפיק, כן ירבו!

למעלה